ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Αθανάσιος Νάκος: Πήγε για "βηματοδότη" και τον βημάτισαν στο θάνατο!


Τα λάθη των γιατρών τα σκεπάζει το χώμα, λέει ο λαός. Για έναν απλό βηματοδότη μπήκε στο "Υγεία" ο  Αθανάσιος Νάκος και οι γιατροί τον ξαπόστειλαν πριν από την ώρα του! 

Θα μάθει η οικογένειά του ποτέ την αλήθεια για το πώς και το γιατί; Θα την αναζητήσει άραγε; Θα τιμωρηθεί κανείς; Όχι βέβαια! Οι γιατροί είναι στο απυρόβλητο όταν ξαποστέλλουν άρον-άρον στον αγύριστο άτυχους ασθενείς που κατέφυγαν σ' αυτούς για να βρουν την υγειά τους. Μάλιστα αποτελεί σχεδόν βλασφημία ν' αμφισβητήσεις τις ικανότητες και την επάρκειά τους, εκτός από κραυγαλέες περιπτώσεις που ξέχασαν κανένα ψαλίδι στα εντόσθια του ασθενούς κατά τη διάρκεια μιας εγχείρησης.

Κρίμα στον άνθρωπο... Ας είναι αναπαυμένη η ψυχή του.

Τα συλλυπητήριά μου στους συγγενείς του.

Δυστυχώς διαπίστωσα ότι σε πολυσύχναστο blog - ας μην το κατονομάσω - υπάρχουν πολλοί κομματικά παθιασμένοι "σχολιαστές" που κανιβαλίζουν ανωνύμως, οι θρασύδειλοι, πάνω στη μνήμη του νεκρού.

Αυτός είναι ο πολιτισμός μας;  Ντροπή στους διαχειριστές του blog που τους το επιτρέπουν!