ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

Οι εκτελεστές της Ελλάδας τιμούν το δικό τους άνθρωπο: το Γιάννη Πρετεντέρη

23/12/2012

Τ' ακούσατε ραγιάδες μου; Δεν είχε δουλειά να κάνει ο Πρετεντέρης  κι έγραψε βιβλίο που εσείς τρέχετε ν' αγοράσετε ασθμαίνοντας!  Σιγά μην το έγραψε κατόπιν βασανιστικής αναζήτησης της Αλήθειας για να σώσει την Ελλάδα. Τον είδατε πώς χαχανίζει; 
Γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον ει... (Ολόκληρο το  video εδώ.)

Πάντως μου θυμίζει την παροιμία, "Πέρυσι κάη, φέτος μύρισε"!  
Πότε εκδόθηκε το περί ου ο λόγος βιβλίο του Γιάννη Πρετεντέρη; Αρχές Δεκεμβρίου του 2012.  Και γιατί το παρουσίασαν μόλις προχθές; Φαίνεται ότι έπεσαν οι πωλήσεις και ήθελαν να τις ξαναζεστάνουν...

"Ο Ψυχρός Εμφύλιος" του Γιάννη Πρετεντέρη ένωσε όλους τους συνενόχους του "φόνου" της Ελλάδας σε πολυτελή αίθουσα του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρετανία", στις 4 Απριλίου 2013.

Ήταν όλοι οι λιβανιστές εκεί: εφιάλτες, υποκριτές, ψευτοεπαναστάτες της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, τραπεζίτες, καθηγητές Πανεπιστημίου, και λοιποί γλοιώδεις και αμετανόητοι τύποι που διαδραμάτισαν μοιραίο ρόλο στην εξαθλίωση της πατρίδας μας. Είχαν πάει να ανταποδώσουν τιμές στο διαχρονικό λιβανιστή της εξουσίας, Γιάννη Πρετεντέρη.

Όλοι ετούτοι οι μασκαράδες, αν είχαν τσίπα επάνω τους, θα έπρεπε να βρίσκονταν σε καμιά σκήτη του Αγίου Όρους μπας και ξαλαφρώσουν από το βάρος των αμαρτιών τους: τη συμφορά, τη ντροπή και την οδύνη που προκάλεσαν στον ελληνικό λαό. Εννοείται ότι θα είχαν επιστρέψει στο λαό όλη την περιουσία που έκαναν κατά τη διάρκεια του δημόσιου βίου τους ως παρανόμως αποκτηθείσα, αφού το έργο τους ήταν καταστροφικό για την Ελλάδα.

Αντί αυτού, περιφέρονται χαζοχαρούμενοι από εκδήλωση σε εκδήλωση, απολαμβάνοντας τους πλουσιοπάροχους μισθούς και συντάξεις που τους παρέχει ο χρεοκοπημένος ραγιάς του οποίου τα έντερα γουργουρίζουν από την πείνα.

Αυτά είναι τα προσόντα τση "δημοκρατίας", σύντροφοι. Να ομολογείς ότι φταις, αλλά να συνεχίζεις να κατέχεις περίοπτη θέση στη διοίκηση της Ελλάδας πληρωνόμενος αδρά, προφανώς για να συνεχίσεις να φταις και να συσσωρεύεις δεινά στον τόπο...

Θαυμάστε τώρα όλους του υποκριτές και γλείφτες του Πρετεντέρη, και τρέξτε γρήγορα ν' αγοράσετε το βιβλίο του, το οποίο έχω την καχυποψία ότι θα είναι άλλο ένα υποκριτικό, γενικό και αόριστο πόνημα, όπως όλα του είδους του που γράφονται από αυτή τη φάρα.

Εγώ ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Μαζοχίστρια ούσα και χρωστούσα της Μιχαλούς, τον παρακολουθώ ανελλιπώς στο MEGA του και γνωρίζω μέχρι πού φτάνει η ειλικρίνειά του και ποιανών συμφέροντα εξυπηρετεί.

 5/3/2013

Τίτλος να σου πετύχει! Μα μπορεί να λειτουργήσει η φαυλοδημοκρατία σας χωρίς εμφύλιο; Από τον Άρη κατέβηκες εσύ και ανακάλυψες πρόσφατα τον ψυχρό εμφύλιο στο Ελλαδιστάν; Μα ο ψυχρός εμφύλιος, Πρετεντέρη μου, είναι εκ των ων ουκ άνευ της "Δημοκρατίας". Πώς να το κάνουμε, δηλαδή; Τα κόμματα βρίσκονται σ' ένα διαρκή εμφύλιο, κάτι όπως ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, ας πούμε.

Γιάννη Πρετεντέρη, αν ήσουν αληθινός πατριώτης και ήθελες να προσφέρεις κάτι χρήσιμο στη χώρα σου - έστω κι αν το βιβλίο σου είναι ρηχό και γενικόλογο - δεν χρειαζόσουνα τον Πατάκη για να σου το εκδώσει. Δεν φαντάζομαι να πένεσαι! Θα το πρόσφερες  δωρεάν στο διαδίκτυο, τώρα μάλιστα που η ανεργία μεταξύ των νέων έχει ξεπεράσει το 60 τοις εκατό και δεν τους έχει απομείνει σάλιο για αγορές βιβλίων. Δυστυχώς όμως κι εσύ, σαν τους μαυραγορίτες, θέλεις να κερδίσεις μέσα από την επώδυνη κρίση της πατρίδας σου.

Πόσα είπαμε ότι παίρνεις από το MEGA σου;
Οι κακές γλώσσες λένε ότι την πρώτη διετία της κρίσης (2010-2011) μάζεψες 700.000 ευρώ. Αυτά διάβασα εδώ. Αληθεύουν;

Ακολουθεί συλλεκτική φωτογραφία: Ένας καθηγητής Πανεπιστημίου, μια πολιτικάντης, ένας δημοσιογράφος, κι ένας τραπεζίτης! Όλα τα χαρούμενα παιδιά στην πίστα! Τι ανάγκη έχουν;


Ποιος ευρωπαϊκός οίκος μόδας ντύνει τη Μαρία Δαμανάκη; 
Μεγάαλη αγωνίστρια τση "Δημοκρατίας"! "Εδώ Πολυτεχνείο"! Είναι πολλά τα λεφτά Μαρία! Οι προδότες αμείβονται...