ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Ομιχλώδης η συμφωνία των κυβερνητικών εταίρων

Απ' ό,τι κατάλαβα, οι εν συγχύσει διατελούντες κυβερνητικοί εταίροι της συμφοράς μας, στη σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου για το φόρο ακινήτων, προσπάθησαν να διατηρήσουν και το σκύλο (Τρόικα) χορτάτο, και την πίτα (κομματική τους βάση) γερή. 
Γίνεται; Αμ δε γίνεται! 
Λακωνικός ο Γιάννης Στουρνάρας...

Ναι μεν αλλά, ήξεις αφήξεις, με μικρότερη επιβάρυνση για τους πολίτες, γενικώς και αορίστως, και πάντως η ΔΕΗ, ως αποτελεσματικότερος φοροεισπρακτικός μηχανισμός από την εφορία, παραμένει για το 2013, αλλά δεν θα κόβει το ρεύμα στους ανυπάκουους υπηκόους... Αλληλούια!


Να δούμε τώρα αν θα συμφωνήσει η Τρόικα στα γενικώς και αορίστως συναποφασισθέντα...
Βλέπετε άλλοι έχουν τον τελευταίο λόγο για το τι θα ξημερώσει στους εισοδηματικά κατακρεουργημένους ραγιάδες του Ελλαδιστάν!