ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Θεατρίνε Γιώργο Τράγκα, πάψε να μας κουνάς το δάχτυλο!
Γιώργο Τράγκα, μας ασκείς συστηματικά ψυχολογική τρομοκρατία, και είσαι  υποκριτής και αλαζόνας, γέννημα-θρέμμα του σάπιου πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου το οποίο τάχα πολεμάς. Σπέρνεις κι εσύ τον πανικό, όπως κάνουν η εσωτερική και η εξωτερική Τρόικα! Δεν μας αφήνετε να πάρουμε ανάσα!

Γιώργο Τράγκα,  δείξε στοιχειώδη σεβασμό στους τηλεθεατές σου, αν έμαθες ποτέ να σέβεσαι τίποτα... Και δείξε σεβασμό στους καλεσμένους σου που τους ειρωνεύεσαι χοντρά, ως κύμβαλον αλαλάζον!Γιώργο Τράγκα, άνοιξε κανένα βιβλίο για να μάθεις πόσο ποταπό είναι να κουνάς το δάχτυλο στους συνανθρώπους σου.Γιώργο Τράγκα,  αν ανακάλυψες όψιμα ότι γεννήθηκες για θεατρίνος, φτιάξε κάνα θίασο να εκδηλώσεις το ταλέντο σου, και γράψε κάνα σενάριο που θα σου δίνει την ευκαιρία να κουνάς το δάχτυλο στον "εχθρό".Αν όμως, Γιώργο Τράγκα, εκτονώνεσαι με το να κουνάς το δάχτυλο από τη μικρή οθόνη, κούνα το στους θύτες πολιτικούς και τραπεζίτες, ντόπιους και ξένους, κι όχι στα θύματα, το λαό. Και κούνα το δάχτυλο ονομαστικά, στον τάδε και το δείνα, καταγγέλλοντας τα εγκλήματά του συγκεκριμένα και υποδεικνύοντας με το δάχτυλο τι πρέπει να κάνει.

Γιώργο Τράγκα, αν θέλεις να παριστάνεις το σωτήρα-δημοσιογράφο, εκτός από τις καταγγελίες, πρέπει πρώτα ν' αναζητάς την αιτία των κακών και κατόπιν να υποδεικνύεις εναλλακτικές λύσεις και άλλους ανθρώπους που θα τις υλοποιήσουν. Καταγγέλλεις το χάος χωρίς να προτείνεις το πώς θα βγούμε, αν ποτέ βγούμε, απ' αυτό. Προφανώς σε ευνοεί το χάος, διότι μέσα απ' αυτό εσύ, όπως και όλοι οι πρωτοκλασάτοι δημοσιογράφοι, θησαυρίζετε. Το χάος είναι ο βιότοπός σας. Μέσα στο χάος και το μπάχαλο γίνατε "επώνυμοι" και πλουτίσατε.  

Μεταξύ μας, η τηλεθέαση μέσω του εντυπωσιασμού και όχι η ουσία και η πολιτική διαπαιδαγώγηση του λαού είναι ο στόχος σας. Η πρώτη φέρνει χρήμα, η δεύτερη είναι βαρετή και ρίχνει κατακόρυφα τις διαφημίσεις...
Έτσι δεν είναι, άξεστε θεατρίνε μου; 

Αλήθεια, αναρωτήθηκες ποτέ γιατί η Ελλάδα ξαναγυρνάει διαρκώς στο μηδέν; Μπάαα! Ψιλά γράμματα αυτά για την "Τέταρτη Εξουσία". Οι τραπεζικοί λογαριασμοί σας να είναι καλά και η φαυλο-δημοκρατία που τους φουσκώνει!