ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Ο Francois Hollande νομιμοποίησε το γάμο των ομοφυλόφιλων!


Μπράβο Francois Hollande! Αφού είσαι ανίκανος να κατακτήσεις μια περίοπτη θέση στην ιστορία ως μεταρρυθμιστής της Ευρώπης που καταρρέει οικονομικά και κοινωνικά, ή να επιτύχεις την ανάκαμψη της Οικονομίας της χώρας σου που αντιμετωπίζει την πιο σοβαρή ύφεση από το 2009, αποφάσισες ν' απορρυθμίσεις τη Γαλλική κοινωνία και να μείνεις αξέχαστος ως Président Insignifiant με τη νομιμοποίηση του "γάμου" των ομοφυλόφιλων! 
Αυτό ήταν η προτεραιότητά σου, ε;

Και αφού καταπάτησες ιερά και όσια μ' έναν κατάπτυστο νόμο, βάζοντας βόμβα στα θεμέλια της Γαλλικής κοινωνίας, τότε θυμήθηκες τα ουσιώδη: "Πρέπει τώρα να επικεντρωθούμε στο ουσιώδες, που είναι η οικονομική ανάκαμψη της χώρας και την κοινωνική συνοχή". (κλικ εδώ)

Ποια κοινωνική συνοχή; Η κοινωνική συνοχή μπορεί να επιτευχθεί μόνον όταν ηγέτες και λαοί σέβονται τις αιώνιες αρχές και αξίες!  Και βεβαίως όταν σέβονται τη φύση και τους νόμους της.

"Απομακρύνετε τους ταραξίες από την εθνοσυνέλευση! Οι εχθροί της δημοκρατίας δεν έχουν καμία δουλειά εδώ!", άστραψε και βρόντηξε ο προεδρεύων της  Γαλλικής Βουλής, υψώνοντας το χέρι για να δείξει το δρόμο της εξόδου.

Ενοχληθήκατε με το πανό που ξετυλίχτηκε στη Βουλή με αίτημα τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το θέμα, και το θεωρήσατε κατάλυση της δημοκρατίας, ε; Οποία υποκρισία! Για ποια δημοκρατία μιλάτε; Την καταλελυμένη;

Και σα να μη σας έφτανε η νομιμοποίηση  των αφύσικων γάμων των ομοφυλόφιλων, κάτι που θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το ασφαλιστικό σας σύστημα, προχωρήσατε και στο ανοσιούργημα να επιτρέπονται οι υιοθεσίες παιδιών από τα παρά φύσιν ζευγάρια!

Αυτό είναι το άκρον άωτον του ηθικού εκφυλισμού της κοινωνίας. Χωρίς τα νήπια να είναι σε  θέση να αμυνθούν,  κρίνοντας και αποφασίζοντας τα ίδια για το μέλλον τους, αποφασίζουν κάποιοι άλλοι να βιάσουν τις παιδικές ψυχές προκαλώντας τους την απόλυτη σύγχυση ως προς το τι είναι φυσιολογικό και τι αφύσικο, και ποιο φύλο υποτίθεται πως πρέπει να διαλέξουν αργότερα, υπερβαίνοντας την ανατομία της φύσης.  ΕΓΚΛΗΜΑ!

Ο κατάπτυστος αυτός νόμος σηματοδότησε, λέει, τη μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση των τελευταίων 30 ετών στη χώρα!  Δυστυχώς, την απόλυτη απορρύθμιση αποκαλούν "μεταρρύθμιση" και τα Μέσα Μαζικού Εκφυλισμού!

Με 331 ψήφους υπέρ και 225 κατά, αποφάσισε η Γαλλική Εθνοσυνέλευση να γκρεμίσει ιερά και όσια αιώνων. Ντροπή στους 331! Το κρίμα είναι πάνω σας και καμία "δημοκρατία" δεν μπορεί να το ξεπλύνει!

"Αυτή η μεταρρύθμιση αποτελεί την ουσία της εξέλιξης της κοινωνίας μας", δήλωσε ο υπό ηθική σύγχυση τελών Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ. Ουσία της εξέλιξης της κοινωνίας ο βιασμός της φύσης, η καταπάτηση  προαιώνιων αρχών και αξιών;
Δεν ξέρεις τι λες Πρόεδρε!

"Είναι ένα βήμα προς τον εκσυγχρονισμό της χώρας σας", είπες; Χρειάζεται μεγάλο θράσος και υποκρισία ή νοητική αναπηρία για να υποστηρίζει κανείς ότι το μαύρο είναι άσπρο, ότι ο βίαιος αναχρονισμός είναι εκσυγχρονισμός.

"Είναι βήμα προς περισσότερες ελευθερίες και μεγαλύτερη ισότητα, τις αρχές που συγκροτούν τη δημοκρατία", είπες;

 Άντε λοιπόν, Πρόεδρε, δώσε ελευθερία και ισότητα και στους "αδικημένους" παιδεραστές τώρα, για να υπηρετήσεις ακόμα καλύτερα τις αρχές που συγκροτούν τη "δημοκρατία" σας! Όταν μια κοινωνία πάρει τον ηθικό κατήφορο δεν σταματάει πουθενά παρά μόνο όταν αφανιστεί μέσα τον εκφυλισμό της.

Ομάδες ακροδεξιών, λέει η ρεπόρτερ, προκάλεσαν βίαια επεισόδια στο προάστιο Ανβαλίντ. Στις δημοκρατίες, βλέπετε, όσοι υπερασπίζονται αρχές και αξίες αποκαλούνται ακροδεξιοί, φασίστες και ρατσιστές! Εκεί καταντήσαμε...

Θα μου πεις, δεν υπάρχουν ανωμαλίες της φύσης όπου κάποιος γεννιέται με ορμονική ανισορροπία;   Βεβαίως υπάρχουν, και αυτές τις ανισορροπίες θα έπρεπε να προσπαθεί να τις θεραπεύσει η Ιατρική ώστε η ανατομία του σώματος  που καθορίζει το φύλο να εναρμονιστεί τελικά με τις σεξουαλικές ορέξεις του εκ γενετής ομοφυλόφιλου.

Οι περισσότεροι όμως ομοφυλόφιλοι, κατά την ταπεινή μου γνώμη που βασίζεται σε μελέτες και στην παρατήρηση, είναι επιλογές. Κάποιος επιλέγει ή ωθείται στη διαστροφή της φύσης του για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, ψυχολογικούς ή εκφυλιστικούς της γενετήσιας λειτουργίας, και εκεί η Πολιτεία θα έπρεπε να παρεμβαίνει παιδαγωγικά.