ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Η ανάρτηση στατιστικών στοιχείων για την εγκληματικότητα αλλοδαπών είναι ποινικό αδίκημα;

Να τα αναρτήσω ή να μην τα αναρτήσω; Κι αν τα αναρτήσω, μήπως θεωρηθεί από το προτεινόμενο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο ότι διεγείρω στον αναγνώστη ρατσιστικό μίσος και του προκαλώ ξενοφοβία; 

Κι αν από φόβο δεν τα αναρτήσω, μήπως προδίδω την Αλήθεια και αποδέχομαι τη φίμωση, απεμπολώντας το μεγαλύτερο και το μόνο εναπομείναν αγαθό της δημοκρατίας, την ελευθερία της σκέψης, της γνώμης και του λόγου; Μέγα το δίλημμα!

Δεν είχα καμία ανάγκη ν' αναζητήσω στατιστικά στοιχεία για να καταλάβω ότι κάποιοι αλλοδαποί δεν είναι αγγελούδια. Τα καθημερινά δελτία ειδήσεων το πιστοποιούν, παρόλο ότι ποτέ δεν δίδεται έμφαση στην καταγωγή του δράστη όταν πρόκειται για αλλοδαπό. 

Το γεγονός ότι ούτε οι Έλληνες είναι αγγελούδια δεν επιδέχεται βεβαίως καμία αμφισβήτηση. Όμως αυτό δεν δίνει το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να τους μιμούνται, και μάλιστα συχνά να τους ξεπερνούν σε πυκνότητα εγκλημάτων, σκληρότητα και αγριότητα.

Κυνική ομολογία του Πακιστανού για το διπλό... από integrity_always

Προς περαιτέρω ενημέρωση του μισέλληνα Νάνου Βαλαωρίτη, ο οποίος φαίνεται ότι νοερά ζει σε άλλη χώρα, παραθέτω τον κάτωθι πίνακα στατιστικών στοιχείων που βρήκα εδώ

Και επειδή μ' αρέσει να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, διότι τον συμπαθώ περισσότερο από τους δουλοπρεπείς απέναντι των ισχυρών, τους υποκριτές και τους ξεπουλημένους δυνάστες μας, απαιτώ να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής - η οποία κατά το Νάνο τρομοκρατεί την ελληνική κοινωνία - ώστε να μην κατηγορηθούν όσοι βάλλουν εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμηση.

Αν δεν πληροφορήσουν τον ελληνικό λαό με συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία, ρίχνουν νερό στο μύλο των "Νεοναζί". Έτσι δεν είναι αντιρατσιστές καραδημοκράτες; Κι όχι μόνο νερό στο μύλο τους ρίχνουν, αλλά και λάδι στη φωτιά του υφέρποντος εμφυλιοπολεμικού συνδρόμου. 

Καταλάβατε ανεγκέφαλοι του "συνταγματικού τόξου" και λιβανιστήρια των ΜΜΕ πού εξωθείτε τα πράγματα με τη αντιρατσιστική υστερία σας; Παίζετε στην κυριολεξία με τη φωτιά. Διότι υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες ανάμεσά μας οι οποίοι δεν είναι ευνουχισμένοι και βράζει το αίμα τους. Πονάνε ειλικρινά για τούτη την έρμη πατρίδα έτσι όπως την καταντήσατε.

Λοιπόν, φαρισαίοι και υποκριτές, φύλακες τση "δημοκρατίας" των τραπεζιτών και των λαμογιών, επειδή έχω μεσάνυχτα για τα εγκλήματα  της Χρυσής Αυγής, και ενδεχομένως να είναι και άλλοι Έλληνες που αγνοούν την εγκληματική δράση τους σε όλο της το μεγαλείο, περιμένω εναγωνίως αδιάσειστα στατιστικά στοιχεία για τα εξής:

1. Πόσους αλλοδαπούς έχει αποδεδειγμένα δολοφονήσει η Χρυσή Αυγή, και πόσοι και ποιοι χρυσαυγίτες βρίσκονται στη φυλακή για τις δολοφονίες αυτές;

2. Πόσες διαρρήξεις και ληστείες έχουν κάνει οι χρυσαυγίτες, πού και πότε, και πόσοι φυλακίστηκαν;

3. Πόσους εμπρησμούς κτιρίων, αυτοκινήτων, αστυνομικών σταθμών, κλπ. έχουν κάνει και πόσοι τιμωρήθηκαν γι' αυτά τα εγκλήματα;

4. Πόσους βιασμούς έχουν κάνει  και ποιες οι ποινές τους;

4. Πόσους Έλληνες Εβραίους έχουν καθ' οιονδήποτε τρόπο συκοφαντήσει ή προπηλακίσει, ποιους, πού και πότε;

Το ότι οι χρυσαυγίτες είναι ευέξαπτοι (τους "πνίγει" το δίκιο), γκαφατζήδες, γραφικοί και αιθεροβάμονες, είναι ηλίου φαεινότερο. Το ότι κάποιοι βουλευτές της Χ.Α. είναι αγροίκοι στους τρόπους, όταν προκαλούνται και καθυβρίζονται, είναι γεγονός. Όταν στήνεις κάποιον στον τοίχο και τον μειώνεις συστηματικά, βρίζοντάς τον φασίστα και νεοναζί, είναι επόμενο ότι κάποια στιγμή θα βγει εκτός εαυτού, εκτός κι αν είναι ένας Βούδας ή απλά αποχαυνωμένος.

Δεν μπορεί πάντως κανείς να κατηγορήσει τους χρυσαυγίτες για υποκρισία - ένα αμάρτημα το οποίο ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός κατακεραύνωνε όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν με αμείλικτα ΟΥΑΙ.

******
Οι "Μαύροι Πάνθηρες" είναι δημιούργημα της αντιρατσιστικής υστερίας. Έχει ήδη ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, ωιμέ!