ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Βαρύγδουπη πρόταση στο Νίκο Μιχαλολιάκο

Καθώς τα "αντιρατσιτικά" νομοσχέδια πέφτουν βροχή στη Βουλή, και ο αντιχρυσαυγίτικος χαβαλοπόλεμος καλά κρατεί, μου ήρθε μια φαεινή ιδέα που τη στέλνω διαδικτυακά στο Νίκο Μιχαλολιάκο και την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, μπας και κατευναστούν τα "συνταγματικά" πνεύματα.

Λοιπόν, Νίκο Μιχαλολιάκο, είναι πλέον ολοφάνερο ότι έχετε γίνει στόχος και πονοκέφαλος του "συνταγματικού τόξου",  και η μόνη λύση, για να τους λυτρώσετε από το άγριο κυνηγητό που σας έχουν στήσει και από τις αϋπνίες που τους βασανίζουν, είναι να υπερψηφίσετε όλα τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια, κόμματα και τελείες συμπεριλαμβανόμενα. Μη γελάτε!

Και μη φοβάστε ότι θα προδώσετε τις αρχές σας. Απεναντίας θα τις επιβεβαιώσετε, κουφαίνοντας τους πολιτικούς σας αντιπάλους που δεν θα έχουν πια "αντιρατσιστική" καραμέλα για να πιπιλίζουν.

Σας θυμίζω τι είχατε πει στη Βουλή, στις 26/2/2013:

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Για μας λέτε ότι είμαστε ρατσιστές. Εμείς δεν είμαστε ρατσιστές. 
Δεν θέλουμε αυτοί οι άνθρωποι να δουλεύουν σαν δούλοι. 
Αυτήν τη δουλεία, με την παράνομη εργασία των λαθρομεταναστών στα χωράφια, πώς την επιτρέπετε όλοι εσείς οι αντιρατσιστές, οι δημοκράτες, οι ευαίσθητοι για τα ανθρώπινα δικαιώματα; 
Πώς ανέχεστε να ζουν σε τρώγλες μέσα σε ανθυγιεινές συνθήκες και να παίρνουν 10 ευρώ μεροκάματο συνάνθρωποί σας; 
Τι έχετε κάνει, λοιπόν, και τι προτίθεστε να κάνετε για όλα αυτά;»


Λοιπόν, Νίκο Μιχαλολιάκο,  αφού δηλώσατε ότι δεν είσαστε ρατσιστές - στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις - τι σας εμποδίζει να ψηφίσετε ΝΑΙ σε όλα τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια; Δε θέλετε να τους κουφάνετε; Δε θέλετε να τους αφήσετε απαρηγόρητους χωρίς μπαμπούλα; Κάντε το λοιπόν, για να γελάσει ο κάθε πικραμένος. Γιατί να δεχόσαστε τη μομφή του ρατσιστή, εφόσον δεν είστε; 

Αλλάξτε το τροπάριο, και στο εξής μέσα κι έξω από τη Βουλή να αναδεικνύετε το τι τραβάνε οι καημένοι οι λαθρομετανάστες στα χέρια των "αντιρατσιστών" που τους πίνουν το αίμα εκμεταλλευόμενοι τον ιδρώτα τους. 
Διαθέστε το αίμα σας σε όλους, ντόπιους και ξένους, με την ίδια αγάπη που το κάνετε. 
Διαθέστε τα τρόφιμά σας σε όλους, Έλληνες και μετανάστες. 
Είμαστε όλοι παιδιά του ίδιου Θεού, και η θεϊκή σπίθα ενυπάρχει σε κάθε ανθρώπινο ον.

Αφαιρέστε στους υποκριτές τα επιχειρήματα που έχουν εναντίον σας και αφήστε τους ορφανούς από μπαμπούλα. Έτσι κι αλλιώς, ο υπ' αριθμόν ένα εχθρός των Ελλήνων είναι το διεφθαρμένο και ξεπουλημένο πολιτικο-οικονομικο-μιντιακό κατεστημένο. Οι μετανάστες είναι κι αυτοί θύματα της εκ του πονηρού παγκοσμιοποίησης. 

Φιλτάτη η πατρίς, φίλτατος όμως και ο συνάνθρωπος πάσης φυλής, χρώματος και θρησκείας.

Και μια που λέτε πως είστε Χριστιανοί, προσέξτε το λεξιλόγιό σας. Μην  εκφράζετε δημοσίως, και μάλιστα μέσα στη Βουλή, όλα όσα σκέπτεστε, έστω κι αν ο πρόεδρος σας αδικεί,  διότι έτσι χάνετε το δίκιο σας. Σ' εσάς δεν επιτρέπεται ούτε ειρωνεία, ούτε "σφάξιμο με το γάντι", διότι παραμονεύουν στη γωνία για να σας στριμώξουν ώστε να εκραγείτε, όπως δυστυχώς συνέβη τελευταία στη Βουλή με τον κ. Δραγασάκη που φώναξε το... φρούραρχο! Δεν έχετε καταλάβει ότι η Βουλή είναι ο ναός της υποκρισίας κι όχι της ανύπαρκτης δημοκρατίας;

Θυμάμαι ότι πέρυσι είχατε υπερασπισθεί με επεισοδιακό τρόπο το όνομα του Χριστού στο θέατρο "Χυτήριο", αγωνιζόμενοι να μην παρουσιαστεί η χυδαία παράσταση Corpus Christi  Το αποτέλεσμα είναι ότι πετύχατε μια τρύπα στο νερό, ενώ όλοι οι "προοδευτικοί" κουλτουριάρηδες στράφηκαν εναντίον σας, εν ονόματι της ελευθερίας του λόγου, την κατάργηση της οποίας τώρα οι ίδιοι υποκριτές χειροκροτούν στα αντιρατσιστικά (φιμωτικά) νομοσχέδια.

Επιτρέψτε μου όμως να σας θυμίσω ότι άλλα ζητάει ο Χριστός από σας, από μας, από όλους: 

«Τότε θέλει ειπεί και προς τους εξ αριστερών: 
Υπάγετε απ' εμού οι κατηραμένοι εις το πυρ το αιώνιον, το ητοιμασμένον διά τον διάβολον και τους αγγέλους αυτού. 
 Διότι επείνασα, και δεν μοι εδώκατε να φάγω, εδίψησα, και δεν με εποτίσατε, 
 ξένος ήμην, και δεν με εφιλοξενήσατε, 
γυμνός, και δεν με ενεδύσατε, 
ασθενής και εν φυλακή, και δεν με επεσκέφθητε. 
Τότε θέλουσιν αποκριθή προς αυτόν και αυτοί, λέγοντες: Κύριε, πότε σε είδομεν πεινώντα ή διψώντα ή ξένον ή γυμνόν ή ασθενή ή εν φυλακή, και δεν σε υπηρετήσαμεν; 
 Τότε θέλει αποκριθή προς αυτούς, λέγων: Αληθώς σας λέγω, καθ' όσον δεν εκάμετε εις ένα τούτων των ελαχίστων, ουδέ εις εμέ εκάμετε. 
 Και θέλουσιν απέλθει ούτοι μεν εις κόλασιν αιώνιον, οι δε δίκαιοι εις ζωήν αιώνιον.»
 (Κατά Ματθαίον 25: 41-46)

Είπε και κάτι άλλο ο Χριστός που σας αφορά, αν έχετε μυαλό κουκούτσι για να το καταλάβετε:

«Μακάριοι οι δεδιωγμένοι ένεκεν δικαιοσύνης, διότι αυτών είναι η βασιλεία των ουρανών.» (Κατά Ματθαίον 5:10)

Εσείς τι προτιμάτε; Να είστε "δεδιωγμένοι" ένεκεν δικαιοσύνης ή ένεκεν ρατσισμού;