ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 5 Μαΐου 2013

Ανάσταση του Έθνους με ψέματα δε γίνεται!


Χρόνος βγαίνει χρόνος μπαίνει, Πάσχα φεύγει Πάσχα έρχεται, αλλά η απάτη της μεταφοράς με κυβερνητικό αεροπλάνο (!) του δήθεν Αγίου Φωτός συνεχίζεται, και μάλιστα εν μέσω κρίσης και οδυνηρών περικοπών των ορθόδοξων ραγιάδων ακόμη και από τον άρτον τον επιούσιον. Πόσο μας στοιχίζει, βρε υποκριτές, αυτή η φιέστα της απάτης;

Βαρέθηκα να καταγγέλλω την προκλητική αυτή εξαπάτηση του ελληνικού λαού, που προστέθηκε τα τελευταία χρόνια σε όλες τις προηγούμενες πλάνες της Ορθοδοξίας. 
(Δείτε εδώ, εδώ, εδώ, κι εδώ)

Θα μου πεις, σε μια θρησκεία που τα δόγματά της είναι θεμελιωμένα στο ψέμα και στη φαντασία, ένα ακόμη ευφάνταστο ψέμα με στόχο το αποκοίμισμα των προβάτων δεν εκπλήσσει... Άλλωστε ο λαός πάντα προτιμούσε τα ψέματα από την αλήθεια, τα θεάματα από το γνήσιο πνευματικό άρτο.

Θα μου πεις ποιος να του προσφέρει πνευματικό άρτο; Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος... Το Ορθόδοξο ιερατείο είναι βουτηγμένο στην πλάνη, έχοντας διαστρεβλώσει τη διδασκαλία του Χριστού τον οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι οι πιστοί άρχισαν σιγά σιγά να ξυπνάνε, αν κρίνω από τη μεγάλη επισκεψιμότητα που έχουν τα άρθρα μου αυτά κάθε χρόνο την περίοδο του Πάσχα.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να ψάχνεται και να τολμά να αμφισβητήσει.

Εσύ, Αλέξη Τσίπρα, όταν θα έρθεις στην εξουσία, θα συνεχίσεις τη μεγάλη απάτη της μεταφοράς του δήθεν Αγίου Φωτός με κυβερνητικό αεροπλάνο; 
Ρωτάω επειδή αυτοαποκαλείσαι "προοδευτικός", ντε! 

Άντε και καλή Ανάσταση του έθνους χωρίς τις κακοδοξίες της Ορθοδοξίας. 
Καλή απελευθέρωση από τα δεσμά του μαύρου ράσου. 

"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει", είπε ο Χριστός.