ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 5 Μαΐου 2013

Ναύτες έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο αντί για το "Χριστός Ανέστη"

Συγχαρητήρια παιδιά! Να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά!
Μήπως σήμανε η ώρα της απελευθέρωσής μας από τα ασφυκτικά δεσμά της ρασοκρατίας;


«Την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έψελνε το "Χριστός Ανέστη", εκείνη τη στιγμή, ένα άγημα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, που βρισκόταν εντός της εκκλησίας, άρχισε να λέει τον Εθνικό Ύμνο τόσο μεγαλόφωνα, ώστε προκάλεσε αμηχανία στους παρευρισκομένους. Μάλιστα, οι φωνές των ναυτών ήταν τόσο δυνατές που επισκίασαν τα λόγια των ιερέων.» (http://gr.news.yahoo.com/)


Προσέξτε πόσο θυμωμένοι είναι οι ναύτες μας! Επιτέλους,  πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες της συμφοράς, πάψτε να ταπεινώνετε τους ένστολους νέους της πατρίδας μας υποχρεώνοντάς τους να κάθονται σούζα σε κακΟρθόδοξες παγανιστικές φιέστες!

Εδώ και ΤΩΡΑ διαχωρισμός Κράτους και Εκκλησίας για να πάψουν τα μεσαιωνικά καραγκιοζιλίκια όπως αυτά που είδαμε στην περιφορά του Επιταφίου, στην υποδοχή του δήθεν Αγίου Φωτός με τιμές αρχηγού κράτους και άλλα αντίχριστα ρεζιλίκια!