ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Δηλώνω ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ μέχρι μυελού των οστών


"Αποτάσσομαι το ρατσισμό και πάντα τα δαιμόνια αυτού και πάσα τη λατρεία αυτού"!

Πώς μου 'ρθε να κάνω τέτοια βαρύγδουπη δήλωση; Να, μ' έκοψε η τρομάρα μ' αυτά που μόλις διάβασα εδώ και έσπευσα να κάνω δήλωση αντιρατσιστικής υστερίας για να γλιτώσω από τυχόν κακεντρεχείς συκοφάντες. 
Τι διάβασα; Πάρτε μια περίληψη:

«Νομοσχέδιο που θα αντιμετωπίζει τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα ρατσισμού και ξενοφοβίας με αυστηρότερες ποινικές κυρώσεις, τσουχτερά πρόστιμα, αλλά και με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων, πρόκειται να φέρει η κυβέρνηση τις επόμενες εβδομάδες στη Βουλή.(...)

Το νομοσχέδιο θα προβλέπει ποινικές κυρώσεις εναντίον εκείνων που δημόσια (και δια του Τύπου, του Διαδικτύου κ.λπ.) προκαλούν ή διεγείρουν σε βιαιοπραγίες σε βάρος προσώπων με γνώμονα το χρώμα, τη φυλή, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμόκατά πραγμάτων που χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα πρόσωπα αυτά ή ομάδες προσώπων).

Παράλληλα προβλέπονται ποινικές κυρώσεις και για όποιον εγκωμιάζει δημόσια ή αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων πολέμου, γενοκτονίας, κατά της ανθρωπότητας, με γνώμονα διακρίσεις φυλετικές, θρησκευτικές, εθνοτικές κ.λπ. και με τρόπο που μπορεί να προκαλέσει ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες, εχθροπάθεια κ.λπ.

Οι ποινικές κυρώσεις ξεκινούν από φυλάκιση 6 μηνών έως 3 ετών, αλλά μπορεί να φθάνουν και υψηλότερα (γίνονται σκέψεις για ποινές έως 6 έτη) εφόσον επακολούθησε η τέλεση βιαιοπραγιών κ.λπ. με τσουχτερά πρόστιμα μέχρι 20.000 ευρώ για τα φυσικά πρόσωπα που θα τιμωρούνται και με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων (πιθανότατα 1 έτους).» (ethnos)

Διαβάζοντας τα ανωτέρω κατουρήθηκα, με το συμπάθιο, από το φόβο μου, και σπεύδω να δηλώσω δημόσια τα κάτωθι αντιρατσιστικά και αντιξενόφοβα:

--- Δεν φοβάμαι κανέναν αλλόθρησκο ή αλλόφυλο, παρά μόνο τους ομοεθνείς μου, και κυρίως τη διεφθαρμένη πολιτικοοικονομική ολιγαρχία της χώρας μου που με κατάντησε στα σημερινά χάλια.

--- Ο αριθμός των Εβραίων θυμάτων του ολοκαυτώματος δεν ήταν 6.000.000 αλλά 6.099.999 ψυχές. Πώς το ξέρω; Μου το είπαν τα "πνεύματα" με τα οποία επικοινωνώ κάπου-κάπου. Προτείνω δε να διώκονται ως ρατσιστές οι περιορίζοντες τον αριθμό των θυμάτων στα 6.000.000.

--- Δεν έχει υπάρξει άλλη γενοκτονία σ' ολόκληρο το ντουνιά. Τα περί γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους είναι ρατσιστικά μυθεύματα, η δε μαζική σφαγή στη Σμύρνη ήταν απλός "συνωστισμός".

--- Θεωρώ πάσα ράτσα κάτω από τον ήλιο ανώτερη των Ελλήνων, διότι ουδεμία άλλη ράτσα στο ντουνιά δεν αυτοπροσδιορίζεται με το εθνικό υποκοριστικό του "Μαλάκα". 
Αυτό άλλωστε είναι πασιφανές από τα εκατοντάδες άρθρα αυτού του ιστολογίου στα οποία καταφέρομαι ανελέητα κατά της φυλής μου. (Ευτυχώς που ο ρατσισμός κατά των ομοεθνών μου δεν διώκεται ποινικά.)

--- Αποκηρύσσω κάθε προκατάληψη εναντίον της σεξουαλικής διαστροφής, την οποία ο νόμος αποκαλεί "γενετήσιο προσανατολισμό", παρόλο ότι τέτοια διαστροφή δεν οδηγεί σε γέννηση ανθρώπου.

---Αποκηρύσσω κάθε προηγούμενη αποκήρυξη εναντίον των παιδεραστών, διότι ο νόμος κατοχυρώνει και σ' αυτούς το διεστραμμένο "γενετήσιο προσανατολισμό" τους.


--- Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν θα εκφραστώ αρνητικά, ούτε κατ' ιδίαν, εναντίον "πραγμάτων"που χρησιμοποιούν οι διάφορες ομάδες, όπως οι μάσκες των κουκουλοφόρων, τα ερωτικά αντικείμενα των ομοφυλόφιλων, ή η μπούρκα των Μουσουλμάνων Γυναικών.

Αυτά τα ολίγα και καλή... Πεντηκοστή. Ίσως κάποια Πεντηκοστή να έρθει η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και στους ραγιάδες οι οποίοι έχουν αποχαυνωθεί από την πολλή μακακία και το ανελέητο μαστίγωμα από τους ορατούς και αόρατους εξουσιαστές τους.

*******

Προστέθηκε στις 10 Μαΐου 2013