ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

ΣΟΥΤΙΕΝ: Ο άρτος ο επιούσιος της ελληνικής τηλεόρασης

Η ενημέρωση της Ελλάδας κρέμεται στην κυριολεξία από τα ΣΟΥΤΙΕΝ!  
Χωρίς ΣΟΥΤΙΕΝ θα χρεοκοπήσουν και θα κατεβάσουν ρολά όλες οι ιδιωτικές τηλεοράσεις και, τώρα που έκλεισε η ΕΡΤ, θα μείνουμε στο σκοτάδι από τις καθημερινές ιστορίες γι' αγρίους - το ναρκωτικό κουτόχορτο που μας σερβίρουν.

Γι' αυτό, παράγγειλε κι εσύ ένα πακέτο με ΣΟΥΤΙΕΝ. Μπορείς! 
Κι όχι ΣΟΥΤΙΕΝ ό,τι βρεις! Το ΣΟΥΤΙΕΝ να είναι "PRETTY bra"

Παντρεμένες, χωρισμένες κι ανύπαντρες, γριές και κορασίδες, σηκωθείτε από τους καναπέδες, τις πολυθρόνες, τα κρεβάτια, τα πατώματα και πάρτε τηλέφωνο για να δώσετε την παραγγελία σας ΤΩΡΑ! Πώς θα καταπολεμήσουμε τη γρουσούζα την ύφεση αν δεν βοηθήσουμε όλοι; Ή αγοράζουμε "PRETTY bra" ή θα μείνουμε χωρίς ενημέρωση και το κράτος χωρίς ΦΠΑ. (Τον επιστρέφει άραγε ο έμπορος;)

Τα διαφημιστικά σποτ των "PRETTY bra" πρέπει να ξεπερνάνε αθροιστικά τα 1.000 το εικοσιτετράωρο.  Θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε μια τέτοια στατιστική. Κάθε ένα από δαύτα διαρκεί 4,5 λεπτά, κάτι εντελώς αντιδεοντολογικό και φασιστικό. Και το χειρότερο, σχεδόν όλα τα μεγάλα κανάλια τα βάζουν συγχρόνως, έτσι ώστε να μη μπορείς να γλιτώσεις από την πλύση εγκεφάλου χρησιμοποιώντας το τηλεκοντρόλ. Όπου να στρίψεις το μάτι σου, το "PRETTY bra" θα το βρεις μπροστά σου. Προφανώς η Ελλάδα δεν έχει τίποτε άλλο να διαφημίσει... Δεν κινείται τίποτε άλλο στην αγορά. Ξεραΐλα!

Παλιότερα μας είχαν ζαλίσει τ' αυτιά με τη μπάλα πλυντηρίου "ΛΑΡΑ", για την οποία είχα γράψει εδώ. Συμπτωματικά πρόκειται για τον ίδιο έμπορο, που φαίνεται πως θα έχει χ@@τεί στα λεφτά. Γι' αυτό και δεν ιδρώνει τ' αυτί του από τα πρόστιμα που τρώει από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για παραβάσεις των διατάξεων περί αθέμιτων εμπορικών πρακτικών του ν.22521/94.

Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί να μας πουλήσει η "DIAMANT" μόλις προμηθευτεί όλος ο γυναικείος πληθυσμός της Ελλάδας τα "PRETTY bra". Μιλάμε για πολλή "ανάπτυξη" στη χώρα μας!