ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Δ. Κουκούτσης της Χρυσής Αυγής προς ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: Ρίξτε την κυβέρνηση!

Η Χρυσή Αυγή, όπως πάντα, δεν μάσησε τα λόγια της για το κλείσιμο της ΕΡΤ. 
Ωστόσο, τούτη τη φορά ήταν κόσμια!
Παραθέτω αποσπάσματα από την ομιλία του Βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση στη Βουλή στις 14/6/2013:


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ:  «Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Χαίρομαι αφάνταστα, γιατί σ’ αυτήν εδώ την Αίθουσα ο κ. Κουρουμπλής αναγνώρισε
 –  κάπως αργά, βέβαια –  την αντιδημοκρατικότητα της ΕΡΤ. 

Τι να πούμε και εμείς για την προβολή μας στην ΕΡΤ! Θα ήθελα στην περίπτωση της ΕΡΤ να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. 

Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Πρώτα από όλα, δεν θα πρέπει να συγχέεται η περίπτωση του εκάστοτε μεγαλοδημοσιογράφου της ΕΡΤ με τον απλό εργαζόμενο της Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης.

Οι μεγαλοδημοσιογράφοι και θα λάβουν την αποζημίωσή τους στο ακέραιο και θα έχουν σίγουρα στο μέλλον μια θέση στην ενημέρωσή μας, για να έχουμε ακόμα μαύρη προπαγάνδα και παραπληροφόρηση.

Αντίθετα, ο απλός εργαζόμενος της ΕΡΤ, αν τελικώς λάβει την αποζημίωσή του, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ξαναβρεί τη δουλειά του, αφού δεν γίνεται λόγος για ΑΣΕΠ, όπως προπαγανδίζει η Κυβέρνηση, οπότε θα έχουμε ένα νέο γύρο ρουσφετολογίας.

Δεύτερον, αυτά που έχουν ακουστεί τελευταίως για φίμωση της ανεξάρτητης ενημέρωσης, είναι απλώς για εσωτερική κατανάλωση, αφού ενημέρωση στην Ελλάδα ποτέ δεν ήταν, ούτε ανεξάρτητη, ούτε ανιδιοτελής. 

Το σύνολο της τηλεόρασης στην Ελλάδα, ιδιωτικής και δημοσίας, είναι απλώς συρραφή προπαγάνδας που απορρέει από το ένα ή το άλλο κέντρο αποφάσεων και συμφερόντων, οπότε κατ’ εμάς, είτε μείνει ανοικτή η ΕΡΤ είτε κλείσει δεν υπάρχει ούτε κέρδος ούτε ζημία για τη δημοκρατία.

Ο εκλογικός στόχος της επιχείρησης ήταν να ενισχυθεί η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ, τα οποία δήθεν εναντιώθηκαν στην επιχείρηση. Παίχτηκε, μάλιστα και το χαρτί των πρόωρων εκλογών. 

Γιατί; Για να ξεχάσουμε τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, την πρώτη κατοικία, τη λίστα Λαγκάρντ, το αδιέξοδο του μνημονίου, τις κατασχέσεις των καταθέσεων και τις ταραχές στην Τουρκία. 

Τα μέχρι πρότινος υπάκουα "παπαγαλάκια" της ΕΡΤ, οι συντεταγμένοι υπάλληλοι, που δίχως ίχνος ευαισθησίας διάβασαν μέσω autocue στις ειδήσεις, όπως τις σέρβιραν οι κομματικοί τους προϊστάμενοι, που δεν είπαν τίποτα για τις καταστροφικές συνέπειες του μνημονίου, αλλά απεργούσαν μόνο όταν θίγονταν συντεχνιακά, ξαφνικά μετατράπηκαν σε πάνθηρες και μάλιστα, όχι ροζ.

Τα πιο πιστά σκυλιά της συγκυβέρνησης τώρα, αλλά και της εκάστοτε κυβέρνησης παλαιότερα, απέκτησαν ξαφνικά προσωπική άποψη. Τα φερέφωνα της εκάστοτε κυβέρνησης δεν δικαιούνται να ομιλούν. Δεν δικαιούνται να παριστάνουν τους αντιστασιακούς όλοι εκείνοι οι δημοσιογραφίσκοι που μετατράπηκαν στα πιο πειθήνια όργανα της κυβερνητικής προπαγάνδας. 

Τι να πρωτοθυμηθούμε, όταν η αντίθετη άποψη η δική μας δεν συνταίριαζε – που δεν συνταιριάζει – με τα καθεστωτικά γούστα;

Προχθές είδαμε κάποιον βαρύμαγκα δημοσιογράφο της ΕΡΤ να ωρύεται και να λέει "αυτή η είναι η δημοκρατία τους", όταν ειπώθηκε ότι μπορεί να μπουν τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ. 

Τώρα ανακάλυψε ότι είναι αυτή η δημοκρατία τους; Τώρα, κύριε βαρύμαγκα, που σε απολύουν; Τόσα χρόνια που δούλευες στην ΕΡΤ δεν το είχες αντιληφθεί;

Το ήξερε, αλλά όσο έπεφτε ο μισθός ο χοντρούλης, ο παχυλός, στην τσέπη δεν είχε πρόβλημα. Ήθελε μόνο να παρουσιάζει προσβλητικές ειδήσεις για τη Χρυσή Αυγή και να πουλάει φθηνή ειρωνεία εναντίον μας, συμπληρώνοντας μ’ αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο τα κατάπτυστα ρεπορτάζ άλλης δημοσιογράφου εις βάρος της Χρυσής Αυγής

Χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό αναπαρήγαγαν τη συγκυβερνητική προπαγάνδα εναντίον μας, δείχνοντας μάλιστα και υπερβάλλοντα ζήλο με τις έξτρα αθλιότητες δικής τους επινόησης κατά της Χρυσής Αυγής.

Δεν μας καίγεται καρφάκι για τη Στάη, το Δούκα, τη Ρουμελιώτη, τον Αλαφογιώργο, τη Νικολάρα, τη Δώρα Αυγέρη ή την Οντίν Λιναρδάτου και για τόσους άλλους που δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίαυλο να μας υβρίζουν ασύστολα και καθημερινά.

Μαζί τους, δυστυχώς, την πληρώνουν και ευσυνείδητοι εργαζόμενοι – με την ουσιαστική έννοια του όρου –  οι οποίοι δούλευαν στην ΕΡΤ, άνθρωποι που εργάζονταν τίμια χωρίς αργομισθίες και προκλητικές παροχές και τώρα πληρώνουν τις υποσχέσεις της άβουλης συγκυβέρνησης προς τα αφεντικά της.

Η ΕΡΤ αποτελεί τμήμα της περιουσίας του ελληνικού λαού και χρέος της είναι η αντικειμενική ενημέρωση του Έλληνα πολίτη, δίχως παρωπίδες και κομματικές δεσμεύσεις.

Η Χρυσή Αυγή θα επιδιώξει μία ΕΡΤ καθαρή, ανεξάρτητη και πάνω απ’ όλα ελληνική, μια δημόσια τηλεόραση που θα εργάζεται για το κράτος, μόνον όταν αυτό θα εξυπηρετεί το έθνος. Αυτά ήθελα να πω για την ΕΡΤ.
(...) (...)
Επειδή κρίνουμε ότι στην επόμενη Βουλή η παρουσία των Ελλήνων εθνικιστών θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, προφητικά – ίσως – αναφέρουμε σήμερα: Μη δούμε πράγματα και θαύματα στην επόμενη Βουλή, να συγκυβερνά η Νέα Δημοκρατία, παραδείγματος χάριν, με το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι μακριά αυτή η μέρα.

 Όταν βλέπουν ότι η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ, τα σημερινά "δεκανίκια" τους – γιατί δεν το λέμε εμείς, το λέει ο ΔΟΛ, το έγραψε "Το ΒΗΜΑ"– δεν μπορούν να βγάλουν ούτε έναν ευρωβουλευτή και θα τον βγάλουν με δυσκολία, πάμε για καινούργιες συμμαχίες.»

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δραγασάκης): «Παρακαλώ, κύριε συνάδελφε, αν θέλετε να ολοκληρώσετε..»

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: «Ναι. Αμέσως, κύριε Πρόεδρε. Σας ευχαριστώ.

Βέβαια, σήμερα ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να έχει τη διάθεση να πάμε σε εκλογές. Δεν τον είδαμε να θέτει ζήτημα ψήφου εμπιστοσύνης.

Κανένας σε αυτή τη Βουλή δεν θέλει εκλογές εκτός από εμάς. Και καταλαβαίνετε όλοι το γιατί. 
Ρίξτε τους τη Δευτέρα, λοιπόν, εσείς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. 
Εφόσον δεν συμφωνείτε σε τόσα πράγματα, έχετε τη δυνατότητα να ρίξετε την Κυβέρνηση. 
Μπα, "όρνιθες" πάλι!»

******

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κουκούτσης;

*Ο Δημήτρης Κουκούτσης γεννήθηκε στις 6 Μάιου 1965 στην Καλαμάτα. Είναι χειρούργος Οδοντίατρος. Είναι έγγαμος και έχει ένα γιο. Από τα εφηβικά του χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική και τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται ενεργά με την Χρυσή Αυγή. Έχει διατελέσει μέλος σε πολιτιστικούς, αθλητικούς και φυσιολατρικούς συλλόγους. (πηγή)