ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

Τα δώρα της Όλγας ΚεφαλογιάννηΤο "αστρονομικό" ποσόν των 5 εκατ. ευρώ θα διατεθεί για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του 2013- 2014! Αυτό ανακοίνωσε πριν τρεις μέρες η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη. 
Δηλαδή ποιους "όλους";  Μόλις 72.000 άτομα (62.000 εργαζόμενους και 10.000 συνταξιούχους) κι όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε, που λέει και η παροιμία.

Όπως διάβασα εδώ, το πρόγραμμα, που θα τεθεί σε εφαρμογή τον ερχόμενο Ιούλιο και θα ολοκληρωθεί το Μάιο του 2014, θα αναπτυχθεί σε δυο χρονικές περιόδους: η πρώτη από τον Ιούλιο 2013 έως 31 Δεκεμβρίου 2013 και η δεύτερη από Φεβρουάριο 2014 έως 31 Μαΐου 2014. 
Η χορήγηση των δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού εξαήμερων διακοπών, θα πραγματοποιηθεί από τα ΚΕΠ.

Σε ό,τι αφορά τα εισοδηματικά όρια υπαγωγής στο πρόγραμμα, αυτά διαμορφώνονται ως εξής: σε 16.000 ευρώ για μεμονωμένα άτομα, στις 28.000 ευρώ για οικογένειες (συν 1.500 ευρώ για κάθε παιδί) και 35.000 ευρώ για πολύτεκνους (συν 1.500 ευρώ για κάθε παιδί). 

Για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια.

Μπράβο κυρία Κεφαλογιάννη! Μόνη σου το σκέφτηκες αυτό το τελευταίο ή σου το εισηγήθηκαν οι σύμβουλοι;  Ώστε 10.000 άτομα τρίτης ηλικίας, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, θα υπαχθούν στο πρόγραμμα "Τουρισμός για Όλους"! 

Δηλαδή αν ο άλλος είναι συνταξιούχος τρίτης ηλικίας με δύο συντάξεις συνολικού ποσού 3.000 ευρώ μηνιαίως, π.χ., ένας πρώην βουλευτής και δικηγόρος, δικαιούται επιδοτούμενων διακοπών! Ή αν λαμβάνει σύνταξη 2.000 ευρώ, δικαιούται επιδότησης διακοπών, υποκλέπτοντας τη θέση ενός συνταξιούχου των 1.000 ευρώ!

Μπράβο Όλγα μου! Ξέρεις εσύ από κοινωνική "δικαιοσύνη", όπως άλλωστε και όλοι ο κυβερνώντες "δημοκρατικά"...