ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Έρχεται το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΡΟΠΗΣ της Θεσσαλονίκης...Δελτίο τύπου του Thessaloniki Pride:

"To Thessaloniki Pride συνεχίζει με ενθουσιασμό και ζήλο τις ετοιμασίες για τη φετινή διοργάνωση και ανακοινώνει με περηφάνια την αφίσα του 2ου Thessaloniki Pride.

Τα δύο πιασμένα χέρια στην αφίσα αποδίδουν την ελευθερία στη διττή της διάσταση, βασικό θέμα του φετινού φεστιβάλ. 

Η επιλογή για μια τέτοια κίνηση στο δημόσιο χώρο από άτομα μη κυρίαρχων μορφών σεξουαλικότητας και ταυτότητας φύλου είναι πραγμάτωση της ελευθερίας τους ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας.

Αυτή είναι και η βασική διεκδίκηση του pride. Όλες και όλοι ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, χρώματος και ιδεολογίας βγαίνουμε στην πόλη μας στις 14 και 15 Ιουνίου για να δείξουμε ότι είμαστε κατά των διακρίσεων, άρα ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ."

Αυτά γράφουν τα δέσμια της διαστροφής πνεύματα...
Δεν οργίζομαι, θλίβομαι... Οι άνθρωποι έχουν χάσει το δρόμο τους στη ζωή και κοροϊδεύουν τον εαυτό τους ότι είναι "gay" (happy) ενώ στην ουσία είναι δυστυχισμένοι...
Διότι ποιος μπορεί να ευτυχήσει παραβιάζοντας τη φύση του;
(Δείτε σχετικά άρθρα μου εδώ κι εδώ)

«Αυτή την φορά ο δήμαρχος (Γιάννης Μπουτάρης) ήταν βαθιά διευκρινιστικός περί της ιδεολογίας που πρεσβεύει αυτός και οι συνοδοιπόροι του. "Δεν κάνουμε ούτε πανηγύρι, ούτε καρναβάλι, ούτε τουρισμό, με το Gay Pride τιμούμε τη διαφορετικότητα", δήλωσε ο δήμαρχος προσδιορίζοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ευαγγελίζεται. Έσπευσε βέβαια να συμπληρώσει αμέσως μετά ότι "στην κοινωνία που θέλουμε να χτίσουμε, ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται χωρίς να υφίσταται καταπίεση".» 
(Περισσότερα εδώ.)