ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Αφορισμοί αντιπολίτευσης για τη νέα κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚΝα γιατί δεν ελπίζω ότι θα ξημερώσει άσπρη μέρα και για μας... Διότι οι πολιτικοί μας είναι βάρβαροι και δημοκρατικά ανεπίδεκτοι μάθησης!

It's "Democracy" in action, stupid!

Δεν πρόλαβε να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση για να βγάλει το φαρμακερό φίδι από την τρύπα και, αντί για ευχές, η αντιπολίτευση άρχισε να την πετροβολάει μετά μανίας, να προφητεύει ότι δεν θα μακροημερεύσει, και απροκάλυπτα να το εύχεται κιόλας. Έτσι γίνεται στους ημιάγριους λαούς που θέλουν δημοκρατία, τρομάρα τους... Η κυβέρνηση, η κάθε κυβέρνηση, θεωρείται εξ ορισμού ελεεινή και τρισάθλια, εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα και καταδυναστεύοντας το λαό, ενώ η εκάστοτε αντιπολίτευση είναι εξ ορισμού ενάρετη και νοιάζεται γι' αυτόν, μέχρι να αντιστραφούν οι όροι. Για τέτοια διαστροφή του δημοκρατικού πολιτεύματος μιλάμε...

Κι ενώ στην πλειοψηφία του ο ελληνικός λαός, μετά τους επικίνδυνους τριγμούς από τη λιποταξία του κουτοπόνηρου και μωροφιλόδοξου ψευτοπροοδευτικού Φώτη Κουβέλη, είδε με ανακούφιση το σχηματισμό κυβέρνησης από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ --- έτρεμε γαρ τις πρόωρες εκλογές, την ακυβερνησία και το χάος περισσότερο από τα μέτρα ασφυκτικής λιτότητας, τα οποία, έτσι κι αλλιώς, υπό τις παρούσες ζοφερές συνθήκες χρεοκοπίας του Λαμογιστάν καμία κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να άρει --- τα ανεύθυνα κόμματα της αντιπολίτευσης,  γνωρίζοντας πολλά τραγούδια όντας έξω από το χορό, σκύλιασαν και επιτέθηκαν με λύσσα, πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών των νέων υπουργών.

Κακοήθεια ή βλακεία; Και τα δύο δυστυχώς. Κακοήθεια, διότι ο στόχος τους δεν είναι το καλό της πατρίδας αλλά τα ατομικά και μικροκομματικά τους συμφέροντα. Και βλακεία, διότι δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό τον τρόπο ρίχνουν νερό στο μύλο των αρπακτικών που επενδύουν στο διχασμό των Ελλήνων για να λεηλατήσουν ολοκληρωτικά την υπό την κυριαρχία των δανειστών χώρα μας και να μη μείνει τίποτα κάτω από εθνικό έλεγχο. 

Αιδώς Αργείοι!