ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

BEHOLD! Σαν σήμερα "αποκαταστάθηκε" η "Δημοκρατία" μας! OLE! OLE!

H σημερινή ημέρα, 24η Ιουλίου του 2013, είναι ημέρα εθνικής γιορτής, διότι εορτάζουμε τα 39 έτη από την αποκατάσταση της "Δημοκρατίας".

Εσύ έβγαλες την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι σου; Αλλά τι λέω; Η σημαία δεν είναι πια σύμβολο της "Δημοκρατίας" εν Ελλάδι διότι προσβάλλει την πολυπολιτισμικότητα, stupid!

Ας συνοψίσουμε, λοιπόν, τα επιτεύγματα της "Δημοκρατίας" μας για όσους μόλις κατέβηκαν από άλλο πλανήτη και δεν γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα ή για όσους υποφέρουν από χρόνιο κακοήθη "δημοκρατικό" αυτισμό:

1. Εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας σε φυλές ανώτερες από μας για να μας συνετίσουν με το μαστίγιο.

2. 1.500.000 ανέργους.

3. 1.000.000 φορολογούμενοι Έλληνες με εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας.

4.  Κατάρρευση των Ασφαλιστικών Ταμείων επειδή οι "δημοκρατικές" κυβερνήσεις των προηγούμενων δεκαετιών αποδεκάτισαν τα αποθεματικά τους παίζοντάς τα στο Χρηματιστήριο, κάνοντάς τα ομόλογα τα οποία στη συνέχεια κούρεψαν, ψηφίζοντας πρόωρες συνταξιοδοτήσεις σε τριαντάρες με ανήλικο 17,5 ετών ή σε σαραντάρηδες λόγω εξυγίανσης χρεοκοπημένων δημόσιων οργανισμών για να τους ξεπουλήσουν ξαλαφρωμένους, δίδοντας συντάξεις ΟΓΑ σε χιλιάδες μετανάστες από Αλβανία, Βουλγαρία και άλλες χώρες του πρώην ανατολικού συνασπισμού, παρέχοντας δωρεάν ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες, και φυσικά κάνοντας και τα καθιερωμένα δημοκρατικά δωράκια στον εαυτό τους για τον κόπο τους.

5. Πλήρης απαξίωση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων λόγω υπερφορολόγησης και νέκρωσης πωλήσεων.

6. Κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, με ηλικιωμένους να σφάζονται εν ψυχρώ, σαν τα κοτόπουλα, μέσα στο σπίτι τους από ανεξέλεγκτους κακοποιούς.

7. Μαζική εξαγωγή δισεκατομμυρίων καταθέσεων στο εξωτερικό από τη διεφθαρμένη οικονομικοπολιτική ελίτ της χώρας μας, με τις ευλογίες της ΤτΕ και των "δημοκρατικών" κυβερνήσεων, και επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

8. Μείωση (υπεξαίρεση) των συντάξεων μέχρι και 45% και των μισθών μέχρι 30%.

9. Δημόσιο χρέος 305,3 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσοστό 160,5% του ΑΕΠ.

10.  Μαζική μετανάστευση χιλιάδων ελληνόπουλων ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης στο εξωτερικό για να επιβιώσουν.

Αυτά τα ολίγα από μένα για να μη σας κουράσω.  Εσείς μπορείτε να προσθέσετε κι άλλα επιτεύγματα, τραγουδώντας και χορεύοντας για να γιορτάσετε όπως πρέπει την αποκατάσταση της "Δημοκρατίας" μας.

 Εγώ η φασίστρια δεν γιορτάζω διότι πενθώ για την πτώση της χούντας.