ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Ηλίας Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή θα διεκδικήσει τη διοίκηση μεγάλων Δήμων


Ηλίας Κασιδιάρης: (...)  Όπως κάθε πολίτης στην Ελλάδα, έχω κι εγώ το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζομαι. Και δηλώνω, το έχω δηλώσει επανειλημμένως, πως είμαι εθνικιστής. Η Χρυσή Αυγή είναι το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα. 

Δεν μπορεί να μας προσδιορίζει ο κύριος Σαμαράς (ως νεοναζί). Δεν δεχόμαστε αυτά που λέει ο κύριος Σαμαράς, αλλά θεωρούμε τιμή να μας υβρίζει ο κύριος Σαμαράς.
Διότι ο κύριος Σαμαράς είναι κυριολεκτικά ενεργούμενο όλων αυτών των κέντρων εξουσίας που έχουν διασύρει τη χώρα μας. Από κει και πέρα έχουμε και συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένο πρόγραμμα και για τη λαθρομετανάστευση και για τα οικονομικά της χώρας. 
(...)  
Και θα ξεκινήσω, επειδή αναφερθήκατε στον κύριο Σόιμπλε, να πω ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει σήμερα στην Ελλάδα, και το αρνείται πεισματικά η κυβέρνηση, είναι να γίνει ένας λογιστικός έλεγχος στο Δημόσιο χρέος της χώρας. Να δούμε τι είναι αυτό που πληρώνουμε, σε ποιους πληρώνουμε και τι δεν πρέπει να πληρώνουμε. 

Ανάλογες κινήσεις, επειδή αυτό δεν το σκέφτηκε η Χρυσή Αυγή πρώτη, ανάλογες κινήσεις έχουν κάνει πολλά κράτη, πολλές μπανανίες της Λατινικής Αμερικής, όπως ο Ισημερινός, και είχαν αποτέλεσμα. 
(…) 
Οι εικόνες αυτές που είδαμε (λαθρεμπόριο στα πεζοδρόμια) είναι η πραγματικότητα του κέντρου των Αθηνών και πολλών μεγάλων πόλεων στη χώρα. Αλλά τα προβλήματα αυτά λύνονται αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση. Σας υπενθυμίζω τι είχε γίνει όταν πριν από κάποιους μήνες πήγαν κάποια μέλη της Χρυσής Αυγής και ξήλωσαν κάποιους πάγκους λαθρεμπόρων.

Θα πω μία άποψη, η οποία μπορεί να θεωρηθεί αιρετική από πολλούς, για τους λόγους που πάνε να καταργήσουν τη Δημοτική Αστυνομία. Όλοι ξέρουμε ότι στις 25 Μαΐου του επόμενου έτους έχουμε Δημοτικές εκλογές. Όλοι ξέρουμε επίσης ότι η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει στα ίσια και θα διεκδικήσει τη διοίκηση μεγάλων Δήμων της χώρας. 

Εάν η Χρυσή Αυγή διοικήσει το Δήμο Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, η Δημοτική Αστυνομία θα είναι ένα τεράστιο εργαλείο για να καθαρίσει ο τόπος από όλα αυτά τα αίσχη που βλέπουμε εκεί. Επομένως εγώ θεωρώ ότι ένας λόγος που η κεντρική εξουσία αποφάσισε να καταργήσει τη Δημοτική Αστυνομία είναι αυτός: να μας στερήσει αυτό το εργαλείο για να κάνουμε πραγματική δουλειά στις μεγάλες πόλεις. 
(…)
Η εικόνα που δείξατε προηγουμένως είναι όλη η αλήθεια και είναι λάθος να κάνουμε υψηλή κριτική απέναντι στην αλήθεια. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να αναγγείλω την επόμενη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης που κάνει η Χρυσή Αυγή. Είναι ένα γεγονός αυτό. Είναι στις 24 Ιουλίου σε πολύ κεντρικό σημείο των Αθηνών από τους βουλευτικούς μας μισθούς και από τη χρηματοδότηση που παίρνουμε από το κράτος. Την επιστρέφουμε στον ελληνικό λαό μέσω μιας πολύ μαζικής διανομής τροφίμων. Ευελπιστώ ότι αυτή τη φορά δεν θα αναγκαστώ να παίξω πάλι ξύλο με τα ΜΑΤ για να κάνω αυτή τη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης. 

Από κει και πέρα, όσον αφορά τα νούμερα, πράγματι τα νούμερα δεν βγαίνουν, όπως είπε και ο εκπρόσωπος της Νέας δημοκρατίας. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Δεν έχει γίνει τίποτα τρία χρόνια. Δεν έχει μειωθεί καθόλου το χρέος. Θεωρώ πως σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων, των Γερμανών στην πρωτοκαθεδρία αυτής της προσπάθειας της ανθελληνικής, είναι να μας αφαιμάξουν εντελώς από ρευστό, να μην υπάρχει τίποτα σ’ αυτή τη χώρα, να μείνει μόνο καμένη γη και στην πορεία να πάρουν τον εθνικό μας πλούτο. Διότι η Ελλάδα είναι στην πραγματικότητα μια χώρα πλούσια. Διαθέτουμε επιβεβαιωμένα πλέον κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στην ελληνική αποκλειστική οικονομική ζώνη. 

Δημοσιογράφος: Αν ήθελαν να κάνουν πράγματι αυτό που λέτε οι Γερμανοί, γιατί δεν έκαναν κάτι απλούστερο: Να μη μας δανείζανε από την αρχή που ήμασταν στο χείλος του γκρεμού και να μας αφήνανε να καταρρεύσουμε, τότε να μας αγοράσουνε. 

Ηλίας Κασιδιάρης: Τα πράγματα είναι απλούστατα. Και όπως είπατε κι εσείς, τα νούμερα δεν βγαίνουν. Αυτό το πρόγραμμα δεν οδηγεί πουθενά. Πρέπει να υπάρξει επιστροφή της χώρας στην πρωτογενή παραγωγή. 
Με τους νόμους αυτούς που μας επιβάλλουν - διότι όπως ξέρετε πάρα πολύ καλά, το μνημόνιο είναι ένας νόμος που έρχεται απ’ έξω κι εμείς απλά τον μεταφράζουμε και έρχεται μετά η κυβερνητική πλειοψηφία και τον ψηφίζει - μοναδική λύση πάνω σ’ αυτό που λέτε είναι να γίνει επιτέλους λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και να αρνηθούμε να πληρώσουμε το παράνομο μέρος του χρέους μας. Δεν υπάρχει άλλη λύση. 
Πρέπει να αντισταθούμε σ’ αυτή την τοκογλυφική επίθεση που δεχόμαστε. 

Όπως είπε προηγουμένως και ο κύριος Καψαμπέλης, μέχρι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι αυτά τα μέτρα δεν οδηγούν πουθενά. Δεν κερδίζουμε απολύτως τίποτα. 

Δημοσιογράφος: Χώρες που μας δάνεισαν, δανείστηκαν με μεγαλύτερο επιτόκιο για να δώσουν σ’ εμάς… 

Ηλίας Κασιδιάρης: Η Γερμανία όμως με τι επιτόκιο δανείζεται σήμερα; Η Γερμανία κερδίζει, γι’ αυτό μιλάμε για τοκογλυφική επίθεση. 

Δημοσιογράφος: Ο ισχυρός το επιβάλλει. Αλλά άλλες φορές, επαναλαμβάνω, δανείζονται για να μας δανείσουν με μεγαλύτερο επιτόκιο. Άρα δεν ισχύει το τοκογλυφικό που λέτε.

Ηλίας Κασιδιάρης: Το δεδομένο είναι ότι υπό τις παρούσες συνθήκες μπορούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για ν’ ανακουφιστεί ο λαός και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Μιλάμε για την πραγματική οικονομία τώρα. Μπορεί να μαζέψει ο Πρωθυπουργός τα καρτέλ των σουπερμάρκετ και να τους επιβάλλει πλαφόν. 
Μπορούν να παρθούν πολλά μέτρα για την ανεργία. Μπορεί να μπει ένα ειδικό τέλος – αυτό θα το φέρει η Χρυσή Αυγή σαν νόμο – που θα το πληρώνουν όσοι καταστηματάρχες θέλουν να απασχολούν αλλοδαπούς, για να φύγουν οι αλλοδαποί από τη μέση και να μπορούν να δουλέψουν επιτέλους οι Έλληνες. 
Αυτές είναι απλές κινήσεις, γίνονται σε μία μέρα και θα ανακουφιστεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού. (…) 

Ειπώθηκε κάτι πολύ σημαντικό μόλις τώρα. Εγώ αμφισβητώ την ειλικρίνεια του κυρίου Σαμαρά, με βάση αυτό που είπατε: τους βουλευτικούς μισθούς. Το σώμα που νομοθετεί, που παίρνει αυτές τις αποφάσεις, παίρνει πολύ παχυλούς μισθούς. Τυχαίνει να είμαι εγώ αυτός που αποκάλυψε μέσα στη Βουλή ποιος είναι ο μισθός του Βουλευτή, όπως θα αποκαλύψουμε και πολύ σύντομα πόσο φορολογούνται οι βουλευτές, που στην πραγματικότητα δεν φορολογούνται. (…) 

Για τις ώρες που δουλεύει ο Βουλευτής θα έπρεπε να αμείβεται με μισθό δημοσίου υπαλλήλου… Καμία ουσιαστική μείωση δεν έγινε. Τίποτα. Παραμύθια για τα μάτια του κόσμου…
Εμείς έχουμε φέρει συγκεκριμένη πρόταση νόμου και συγκεκριμένες τροπολογίες που λέμε ότι τα χρήματα αυτά πρέπει να μειωθούν…

Πρέπει να συζητήσουμε γι’ αυτό το θέμα, κύριε Μυλωνάκη, διότι εδώ κρίνονται και οι προθέσεις. Τι θέλει δηλαδή να κάνει η κυβέρνηση, τι θέλει να κάνει η νομοθετική εξουσία. Δεν μπορείς να νομοθετείς και να σκοτώνεις τον κόσμο και από την άλλη να λες τα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας θα παίρνουν 7 και 8 χιλιάδες.

Και θυμάστε πολύ καλά πως όταν είχα βγάλει αυτά τα στοιχεία και με ντοκουμέντα και με το εκκαθαριστικό μου με εξύβριζαν πρώτοι απ’ όλους οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό που πρέπει ν’ αλλάξει θα το απαιτήσουμε σε κάθε τόνο και με κάθε μέσο. Ενημερώνω τον ελληνικό λαό ότι η πρόταση νόμου που φέραμε, όμως, δεν ήρθε προς ψήφιση όπως ήρθαν οι άλλες των υπολοίπων κομμάτων. Τη θάψανε σ’ ένα γραφείο ενός Υπουργού κι έπιασε αράχνες. (…) 

Αυτός (ο Χρήστος Παπουτσής) είναι ο υπουργός του Σάμινα που βούλιαξε κόσμο. Ευελπιστούμε με τον ίδιο τρόπο να βουλιάξει και την Παγκόσμια Τράπεζα… Η κρίση που βιώνουμε σήμερα ξεκίνησε από συγκεκριμένη τράπεζα των ΗΠΑ, από τη Lehman Brothers. H Lehman Brothers, όπως είναι και η Salοmon Brothers, είναι τράπεζα εβραϊκών συμφερόντων, όπως είναι και η Goldman Sachs.

Οδηγηθήκαμε στο ευρώ με τα πλαστά στοιχεία του Παπαδήμου, ο οποίος ήταν εξέχον στέλεχος της Τριμερούς Επιτροπής του κυρίου Ροκφέλερ, οδηγηθήκαμε σ’ αυτή την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα. Και βγαίνουν τα στελέχη του κόμματός σας και με λένε μετά αντισιωνιστή επειδή λέω αυτές τις αλήθειες. (…) Η Αλήθεια είναι απλή.

Δημοσιογράφος: Είναι τόσο μεγάλοι οι οργανισμοί αυτοί που αυτό που λέτε δεν ισχύει. 

Ηλίας Κασιδιάρης: Μπήκε η Ελλάδα στο ευρώ με τα πλαστά στοιχεία μέσω της Goldman Sachs – Σημίτης, Παπαδήμος, Παπαντωνίου;

Δημοσιογράφος: Το έκαναν για να υποδουλώσουν την Ελλάδα; 

Ηλίας Κασιδιάρης: Όπως κάνανε πόλεμο στη Λιβύη για να της πάρουν τα πετρέλαια, έτσι κάνουν οικονομικό πόλεμο στην Ελλάδα για να πάρουν τα δικά μας πετρέλαια. (…) 
Αναλαμβάνω την ευθύνη για την άποψή μου. Όπως κάνανε πόλεμο στη Λιβύη για να της πάρουν τα πετρέλαια, όπως στην Αίγυπτο με την Αραβική Άνοιξη, έτσι και στην Ελλάδα, έτσι και στην Κύπρο, πίσω από το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου, αμέσως μόλις η Κύπρος ξεκίνησε να βγάζει φυσικό αέριο. Αυτή είναι η αλήθεια… 

Δημοσιογράφος: Πίσω από αυτά τα ονόματα είναι τεράστια νομικά πρόσωπα και δεν είναι εβραϊκών συμφερόντων πλέον. 
Και δεύτερον, δεν πρέπει να λέμε τέτοια πράγματα σήμερα που η ιστορία μας προσφέρει το μεγαλύτερο γεωπολιτικό άνοιγμα με το ρήγμα που υπάρχει ανάμεσα στο Ισραήλ και την Τουρκία. Βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα…

Ηλίας Κασιδιάρης: Αυτό είναι πολύ μεγάλη συζήτηση που ανοίγετε. (…)
Μπορώ να κάνω μια ερώτηση, επειδή είδα ότι το κατέχει το θέμα η κυρία; Μία ερώτηση τεχνικής φύσεως για μία απορία που έχω.
Γιατί δεν κάνει ο υπερχρεωμένος δανειολήπτης αυτό που έκανε ο κύριος Δαβίδ, ο οποίος χρωστούσε δεκάδες εκατομμύρια και έγινε διευθυντής της τράπεζας; Γιατί δεν κάνει κάθε υπερχρεωμένος δανειολήπτης αυτή την κίνηση; 

Δημοσιογράφος: Δηλαδή τι εννοείτε; 

Ηλίας Κασιδιάρης: Γιατί δεν το κάνει αυτό να γίνει διευθυντής; Έτσι δεν έγινε;