ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεσκεπάζει το "καραγκιοζιλίκι" με το αφορολόγητο των ΒουλευτώνΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ (Βουλή 16/7/2013): «Καταρχήν, κύριε Πρόεδρε, είχατε πει προηγουμένως ότι είναι απατηλό όνειρο το να βρίσκεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στη θέση του Προέδρου της Βουλής. Θα σας διορθώσω. Δεν είναι απατηλό όνειρο. Είναι συνταγματική επιταγή. Το πέμπτο κόμμα που έχει ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό βάσει του Συντάγματος οφείλει να έχει και Αντιπρόεδρο της Βουλής.

Βεβαίως ολόκληρο το αντισυνταγματικό τόξο των υπολοίπων κομμάτων στην περίπτωση αυτή ενώθηκε και έκανε αυτή την εκτροπή και μας απαγόρευσε να έχουμε Αντιπρόεδρο της Βουλής και αυτό εμείς το κατακρίνουμε και το καταγγέλλουμε. 

Για να περάσω στο νομοσχέδιο, θα πω καταρχήν δύο λόγια για το μείζον ζήτημα της Δημοτικής Αστυνομίας όπου έγιναν κάποιες παλινωδίες. Αρχικά ειπώθηκε κάτι περί κινητικότητας, περί απολύσεων. Στην πορεία έγινε άλλη μία κωλοτούμπα και είπαν ότι θα πάρουν τη Δημοτική Αστυνομία στην Ελληνική Αστυνομία.

Βέβαια τίθεται ένα ερώτημα. Εφόσον αυτό δεν έχει να κάνει με τα δημοσιονομικά, δεν θα κερδίσει λεφτά το δημόσιο, γιατί γίνεται όλη αυτή η ιστορία; Την απάντηση την είχαμε δώσει από την πρώτη μέρα. Όλη αυτή η ιστορία γίνεται γιατί η Χρυσή Αυγή προελαύνει δημοσκοπικά. 

Σε πολύ λίγο χρόνο θα διοικούμε τους μεγάλους δήμους της χώρας και θέλετε να μας στερήσετε ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να καθαρίσουμε τους δήμους από την εγκληματικότητα, τη λαθρομετανάστευση και το παραεμπόριο. 

Φανταστείτε ένας χρυσαυγίτης δήμαρχος Αθηναίων με χίλιους άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας πόσο σοβαρή δουλειά θα μπορούσε να κάνει σ’ αυτό το επίπεδο. Χίλιοι άνδρες αρκούν για να καθαρίσουν την Αθήνα και άλλοι τόσοι για να καθαρίσουν τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Ανοίγω μια παρένθεση για την εφημερίδα "Καθημερινή". Έλεγε πρόσφατα ότι θα φτάσετε στο σημείο όσον αφορά στις δημοτικές εκλογές να διαχωρίσετε ακόμα και τα ψηφοδέλτια, να υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο για δημάρχους και ένα ψηφοδέλτιο το οποίο δεν θα είναι ψηφοδέλτιο, θα είναι "σεντόνι", που να έχει όλους τους άλλους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, μόνο και μόνο για να περιορίσετε το εθνικιστικό κίνημα. 

Το εθνικιστικό κίνημα δεν περιορίζεται με τέτοιες μεθόδους.

Τα αφήνω αυτά πίσω. Πάω τώρα σ’ ένα μείζον κοινωνικό ζήτημα το οποίο άπτεται του παρόντος πολυνομοσχεδίου και έχει να κάνει με την υπερφορολόγηση του ελληνικού λαού και με το ότι κάποιοι εδώ μέσα παραμένουν επί της ουσίας αφορολόγητοι. Θα προβώ λοιπόν σε κάποιες βαρυσήμαντες αποκαλύψεις και θα ήθελα πάρα πολύ – θα απαιτούσα μάλλον  – την προσοχή του κ. Υπουργού που είναι παρών.

Στο προηγούμενο μνημόνιο είχαμε καταθέσει μια τροπολογία -την οποία επανέφερε και σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής- μέσω της οποίας απαιτούσαμε φορολόγηση των Βουλευτών από το πρώτο ευρώ. Τότε μάλιστα, όταν είχαμε θίξει αυτό το θέμα, είχε πάρει το λόγο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Βορίδης και βεβαίωνε ότι και για τους Βουλευτές ισχύει το ίδιο πράγμα που ισχύει και για τους υπόλοιπους πολίτες. Ασφαλώς και δεν το πιστέψαμε, όμως τότε δεν είχαμε στοιχεία γιατί ήμασταν νέοι εδώ μέσα και δεν ξέραμε τα κόλπα και τα "παραθυράκια" που υπάρχουν. 

Τώρα λοιπόν έχουμε όλα τα στοιχεία που είναι ενδεικτικά της αθλιότητας αυτού του πολιτικού συστήματος, διότι αυτό το Σώμα, η νομοθετική εξουσία, τι κάνει; Νομοθετεί εις βάρος εκατομμυρίων πολιτών, καταστρέφει μία ολόκληρη κοινωνία και ταυτόχρονα με συντεχνιακό και παράνομο τρόπο προστατεύει τα δικά του συμφέροντα.

Έχω εδώ να παρουσιάσω τρία εκκαθαριστικά πολύ επίσημα. Είναι από το TAXISNET.GR, δεν αμφισβητούνται. Αφορούν τρεις περιπτώσεις πολιτών. Αυτοί οι τρεις πολίτες έχουν ένα εισόδημα 47.000 ευρώ o καθένας. Ο πρώτος είναι μισθωτός, ο δεύτερος είναι ελεύθερος επαγγελματίας με ατομική επιχείρηση και ο τρίτος είναι Βουλευτής. Ας ακούσει λοιπόν ο ελληνικός λαός τι συμβαίνει, γιατί αυτές είναι αλήθειες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ μέσα σ’ αυτή την Αίθουσα, είναι αλήθειες που τις κρύβετε πολύ καλά γιατί έχετε σοβαρούς λόγους να τις κρύβετε.

Ο μισθωτός λοιπόν θα πληρώσει φόρο 9.000 ευρώ
Ο ελεύθερος επαγγελματίας με ατομική επιχείρηση θα πληρώσει φόρο πάνω από 20.000 ευρώ.
Ο Βουλευτής πόσα θα πληρώσει, κύριε Υπουργέ; Γνωρίζετε; Θα πληρώσει δύο χιλιάρικα. 

Αυτό είναι απάτη και κλοπή κυριολεκτικά, αυτό είναι ένα αίσχος. 

Αν βγαίνει έξω ο κόσμος και όπου βλέπει Βουλευτές φωνάζει "κλέφτες, κλέφτες", τότε εδώ τον δικαιώνετε απόλυτα. Για να μη βγει κανένας "καραγκιόζης" όπως είχαν βγει κάποιοι νεοδημοκράτες την άλλη φορά που είχαμε αποκαλύψει το σκάνδαλο με τους παχυλούς βουλευτικούς μισθούς να μας αμφισβητήσει, καταθέτω στα Πρακτικά τα στοιχεία. Είναι από το TAXISNET, είναι επίσημα, είναι μηχανογραφημένα στοιχεία που δεν επιδέχονται καμίας αμφισβητήσεως.

Για να το αναλύσω κιόλας, έχω εδώ το δικό μου εκκαθαριστικό. Από τις 47.000 ευρώ έσοδα το εξάμηνο, φορολογούνται πόσα; Μόνο τα 16 χιλιάρικα. Τα υπόλοιπα 31 χιλιάρικα είναι εντελώς αφορολόγητα. Τι απάτη έχει κάνει εδώ πέρα ο νομοθέτης; Μιλάει για επιτροπές, έξοδα ενοικίου, επιδόματα γραφείου, επιδόματα κίνησης, κάτι αστειότητες που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. 

Τι επίδομα κίνησης; Εγώ όταν ήμουν στον ιδιωτικό τομέα τόσα χρόνια και έπρεπε να πάρω επίδομα κίνησης, πήγαινα στον εργοδότη μου με τα τιμολόγια από τα βενζινάδικα και του έλεγα "κινήθηκα τόσο, θέλω διακόσια ευρώ" και μου έδινε κατά περίπτωση κάποια χρήματα.

Εδώ ο Βουλευτής δεν κάνει τίποτα απ’ όλα αυτά. Έχετε εφεύρει χίλιες δύο αλχημείες με σκοπό να κλέβετε δημόσιο χρήμα. Αυτό γίνεται και πλέον αυτά τα αίσχη τα οποία ψηφίζονται εδώ μέσα αποδεικνύουν ποια είναι η Βουλή. Αυτό αποδεικνύουν.

Η Βουλή είναι η καταστροφή της κοινωνίας και ψηφίζει κατάπτυστους νόμους για να τα "κονομούν" αυτοί οι οποίοι καταστρέφουν τις ζωές των πολιτών. 
Τους βάζω όλους μέσα - και Συμπολίτευση και δήθεν Αντιπολίτευση - διότι μιλάμε ξεκάθαρα για δωροδοκία προς τους μεν κυβερνητικούς Βουλευτές για να λένε "ναι" σε όλα και προς τους αντιπολιτευόμενους Βουλευτές για να είναι "χλιαροί" και να μη λένε και πολλά.

Από κει και πέρα, η θέση της Χρυσής Αυγής είναι πολύ συγκεκριμένη. Όλα αυτά θα καταργηθούν εν μία νυκτί όταν αναλάβουμε εμείς τη διοίκηση της χώρας. Δεν μιλάω γι’ αυτό το "καραγκιοζιλίκι" με το αφορολόγητο των Βουλευτών. 

Μιλάω για τους παχυλούς μισθούς των Βουλευτών που θα εξομοιωθούν με το μισθό του δημοσίου υπαλλήλου μεσαίας βαθμίδος, μιλάω για όλα αυτά τα προνόμια που έχει σήμερα το πολιτικό σύστημα. 

Βλέπουμε τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης – ομιλώ για το Βενιζέλο  εντελώς παράνομα να κυκλοφορεί με BMW τεθωρακισμένη οκτακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ που τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός, ο μικροομολογιούχος που μετά τον έγδυσε κυριολεκτικά ο κ. Βενιζέλος με τις πολιτικές του αποφάσεις.

Καταθέτω επίσης στα Πρακτικά τη βεβαίωση των αποδοχών όπου λέει ξεκάθαρα ποιες αμοιβές απαλλάσσονται από φόρο. Είναι το 60% της αμοιβής και πλέον. Από τα 47 χιλιάρικα, όπως είπα, τα 31 είναι εντελώς αφορολόγητα.

Βεβαίως σας δίνω και μία άλλη ευκαιρία. Καταθέτουμε και πάλι την ίδια τροπολογία για να φορολογηθούν οι Βουλευτές από το πρώτο ευρώ. Ορίστε, η λύση είναι πολύ απλή, κύριε Υφυπουργέ. Θα δώσετε αυτή την τροπολογία στον κ. Στουρνάρα με απόλυτη προσοχή για να μην τσαλακωθεί το έγγραφο.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό το έγγραφο. Δεν θα το πετάξει στα σκουπίδια όπως έκανε την προηγούμενη φορά. Θα το φέρει εδώ, στην Ολομέλεια, να το ψηφίσουν και οι τριακόσιοι Βουλευτές γιατί αν δεν το κάνουν αυτό, μετά δικαίως ο κόσμος θα πει "θα τους πάρουμε με τις πέτρες". Αυτό βέβαια είναι λογοπαίγνιο, γιατί δεν πρόκειται ποτέ να έλθει προς ψήφιση μία τέτοια τροπολογία. Επαναλαμβάνω ότι όλα αυτά θα γίνουν μόλις αναλάβει τη διοίκηση της χώρας η Χρυσή Αυγή και θα επέλθει επιτέλους πολιτική κάθαρση.

Επειδή μιλάμε για κρατικές επιχορηγήσεις και χρήματα προς Βουλευτές, εγώ απλά θα αναγγείλω ότι στις 24 Ιουλίου, την ερχόμενη Τετάρτη, θα κάνουμε μία πολύ μεγάλη διανομή τροφίμων στο κέντρο των Αθηνών και πάλι. Αυτά τα χρήματα τα οποία για μας δεν είναι καθαρά αλλά βρώμικα χρήματα, τα επιστρέφουμε στον ελληνικό λαό μέσω τέτοιων δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης. Σας ευχαριστώ.»