ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

Γιώργος Παπανδρέου, ο αναίσθητος καλοπερασάκιας...


Νάτος, νάτος, ο εφιάλτης "σωτήρας" μας GAP!  Φτύστε τον... για να μην τον ματιάσετε!
Αφού "έσωσε" το λαό της Ελλάδας δια της ευθανασίας των μνημονίων, και παρέδωσε την εξουσία αμαχητί στο φλάμπουρο Λουκά  Παπαδήμο για περαιτέρω μαστίγωμα του λαού, τώρα απολαμβάνει τους κόπους του!

Όπως διάβασα εδώ, από την Σέριφο ξεκίνησαν φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου. Και είχα μια αγωνία που δεν περιγράφεται!  Όχι, δεν πήγε με το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της Όλγας Κεφαλογιάννη! 

Σε πολυτελέστατο, λέει, σπίτι πάνω στη θάλασσα ξεκίνησε τις διακοπές του στη Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τη σύζυγο του.
Δεν έχετε ακούσει τη λαϊκή ρήση που λέει "Οι καλοί ποτέ δεν χάνονται;"

Και πού είστε; Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Στη Σέριφο είναι με τη γυναίκα του την Άντα. Όοοχι, δεν του έχει μοιάσει του μακαρίτη του πατέρα του στις γυναικοδουλιές. Δεν έχει τέτοιο χόμπι. Είναι μονογαμικός ο Γιωργάκης μας. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται μακροσκοπικά

Βέβαια, εδώ που τα λέμε, το παιντί είχε εξαντληθεί από την κούραση όλη τη χρονιά που μας πέρασε, περιδιαβαίνοντας τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και διδάσκοντας το μεγάλο μυστικό: πώς να βουλιάξεις μια χώρα σε χρόνο ντε-τε.

Λίγο τόχεις αυτό; Πού θα έβρισκαν καλύτερο δάσκαλο οι παμπόνηροι Αμερικάνοι παρά στον εκλεκτό της καρδιάς τους με τα πολλά gaps στον εγκέφαλο, το μεγάααλο σοσιαλιστή, GAP;

Καθόλη τη διάρκεια που απουσίαζε από την ελληνική Βουλή των χαραμοφάηδων, πληρωνόταν κανονικά την παχυλή βΟλευτική του "αποζημίωση", οι δε μαζοχιστές ραγιάδες τον καμάρωναν εκ του μακρόθεν σιγοτραγουδώντας:


Ξημερώνει και βραδιάζει,
Στων μνημονίων το σκοπό...
Ρίξτε μου να πιω το νερωμένο μου ποτό,
Εγώ πληρώνω, το Γιώργο π' αγαπώ"!

Ώπα, Γιώργο! Έχει μπουζούκια εκεί στη Σέριφο;

Αλήθεια, τι έμαθα ρε παλιόφιλε; Θα φτιάξεις ξαναζεσταμένο κόμμα; Αληθεύει; Έτσι διάβασα εδώ και ανατρίχιασα! Δεν έκλεισα μάτι χθες από τους εφιάλτες. 

Φαντάζομαι τη χαρά που θα ένιωσε η Μέρκελ και ο Σόιμπλε. Χι, χι, χι!

Θα μου πεις, γιατί όχι; Ακόμη κι εσύ με το υποτυπώδες IQ που διαθέτεις κατάλαβες ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι ηλίθιοι - όχι όλοι ευτυχώς - και επενδύεις στην ηλιθιότητά τους. Γλυκιά γκόμενα η εξουσία, ε; Αρκεί να έχει κανείς όνομα, θράσος και το μη γνώθι σ' αυτόν, και οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

Καλά να πάθουν όλοι οι πολιτικοί σου αντίπαλοι που σε προστάτεψαν από του να είσαι συγκατηγορούμενος με τον κολλητό σου Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ.

Βρε τι έχουμε να πάθουμε ακόμη από τους αμετανόητους εραστές της εξουσίας... Δεν έχει τέλος ο εμπαιγμός τους και τα μαρτύριά μας από δαύτους...