ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Ο David Cameron κηρύσσει πόλεμο εναντίον της πορνογραφίας online


Επιτέλους! Να κι ένα καλό νέο! 

Συγχαρητήρια στο Βρετανό πρωθυπουργό! 

Φαντάζεστε να εξαγγελλόταν κάτι τέτοιο στην "προοδευτική" Ελλάδα; Θα ξεσηκώνονταν και οι πέτρες για να καταγγείλουν το "φασισμό"! 

Ο Ντέιβιντ Κάμερον, λοιπόν, εξήγγειλε την πρόθεσή του να μπλοκάρει την πρόσβαση σε πορνογραφικό περιεχόμενο σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου στην επικράτεια, πλην αυτών που θα δηλώσουν ρητά και επωνύμως στον πάροχο διαδικτυακών υπηρεσιών ότι θέλουν να εξαιρεθούν της απαγόρευσης. 

Έτσι, όταν το μέτρο εφαρμοστεί, εκείνοι που τη βρίσκουν στην πορνογραφία θα πρέπει να έχουν το θάρρος να το δηλώνουν. Ποιο το πρόβλημά τους, άλλωστε, αφού πιστεύουν ότι δεν κάνουν κάτι κακό και επιλήψιμο; 

Όσο για τις διαμαρτυρίες της βρετανικής εφημερίδας Independent, η οποία φιλοξενεί την είδηση με τον τίτλο «Λογοκρισία στο Διαδίκτυο», οι συντάκτες παραβλέπουν το γεγονός ότι ο κάθε πορνο-ηδονοβλεψίας είναι ελεύθερος ν' ακολουθήσει το εκφυλιστικό του βίτσιο του αρκεί να το δηλώσει. 

Στο ίδιο υποκριτικό μήκος κύματος και η οργάνωση "Index on Censorship" η οποία έκανε λόγο για «ένα είδος λογοκρισίας από προεπιλογή».

Όπως είπε ο κ. Κάμερον, από το τέλος του 2013 όλοι οι νέοι υπολογιστές που θα πωλούνται θα περιέχουν ειδικά φίλτρα ενεργοποιημένα από προεπιλογή, που σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να ζητήσουν εκ των υστέρων να τους επιτρέπεται η πρόσβαση σε πορνογραφικούς ιστότοπους. 

Η πρόσβαση στην online πορνογραφία «διαβρώνει την παιδική ηλικία» είπε ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας κατά τη διάρκεια ομιλίας του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κάμερον ζήτησε να μπλοκαριστούν από τις μηχανές αναζήτησης ορισμένοι «φρικιαστικοί» όροι, που σημαίνει ότι το Google ή το Bing δεν θα εμφανίζουν αποτελέσματα αναζήτησης όταν κάποιος πληκτρολογεί αυτές τις λέξεις. 

Επιπλέον, ανέφερε ότι η κατοχή πορνογραφικού υλικού στο οποίο απεικονίζονται πράξεις βιασμού θα διώκεται από τον νόμο. 

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας ανέφερε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να «στραγγίξει την αγορά» των εικόνων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, αρχίζοντας μια εκστρατεία με τη βοήθεια της Αστυνομίας και των παρόχων Διαδικτύου, με στόχο τη δίωξη τόσο των παραγωγών αυτού του περιεχομένου, όσο και των ανθρώπων που το προμηθεύονται. ΠΗΓΗ

Μπράβο David Cameron! Εύχομαι και σ' ανώτερα! Μακάρι να βρεθούν κι άλλοι ηγέτες να σε μιμηθούν!

Περισσότερα εδώ.