ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

George Bush, το ξύρισμα της κεφαλής σου δεν σε εξαγνίζει

Οποία υποκρισία από τον αιμοσταγή George Bush Senior! 
Μια άνευ ουσίας κίνηση, που συγκίνησε, όμως,εκατομμύρια απληροφόρητων Αμερικανών, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τα επαινετικά σχόλιά τους αναρτημένα στις ιστοσελίδες, όπου εγκωμιάζουν την "αλληλεγγύη" του πατέρα της "Καταιγίδας της Ερήμου" (Desert Storm) προς τον Patrick που παλεύει με τη λευχαιμία...

Εύχομαι ολόψυχα περαστικά στο μικρό Patrick! 

George Bush, τα χέρια σου είναι βαμμένα με το αίμα εκατομμυρίων θυμάτων του βάρβαρου πολέμου με τον οποίο εγκαινίασες την εφιαλτική "Νέα Τάξη Πραγμάτων", το 1991!

Προφανώς οι Αμερικανοί δεν έμαθαν ποτέ, ή ξέχασαν κιόλας, ότι ο George Bush προκάλεσε το θάνατο από λευχαιμία εκατοντάδων χιλιάδων Ιρακινών παιδιών, χρησιμοποιώντας βόμβες με κεφαλές από απεμπλουτισμένο ουράνιο (Depleted Uranium) στον 1ο Πόλεμο του Κόλπου (17/01/ 1991 – 28/02/1991). Τα βλήματα U-238 απελευθερώνουν μεγάλη τοξικότητα και ραδιενέργεια που εγκαθίσταται στα οστά, το ήπαρ, τους όρχεις, τους πνεύμονες, τους νεφρούς κτλ., προκαλώντας καρκίνο. (πηγή)

 Από την ιστοσελίδα savewarchildren θα παραθέσω μερικές φωτογραφίες των κατορθωμάτων "αλληλεγγύης" του αμετανόητου George Bush, μπας και συνειδητοποιήσει, έστω και στη δύση του βίου του, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διετέλεσε όταν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αυτό που βλέπετε δεξιά είναι το στοιχειωμένο καταφύγιο
"Ameriya Shelter", το οποίο στις 13 Φεβρουαρίου του 1991 οι Αμερικανοί χτύπησαν με πύραυλο κρουζ, κεφαλής απεμπλουτισμένου ουρανίου, σκοτώνοντας 1500 άτομα, ως επί το πλείστον παιδιά. (πηγή)
Γι' αυτά τα δολοφονημένα με "χειρουργικό" χτύπημα παιδιά, ξύρισε το κεφάλι του ο George Bush;
Αριστερά, ο Falah Hussein, 20 ετών, ακρωτηριάστηκε όταν ξαφνικά μια Αμερικάνικη βόμβα έπεσε δίπλα του. Δυο χρόνια αργότερα προσβλήθηκε από καρκίνο και οι γιατροί του έδωσαν δύο εβδομάδες ζωής.
Γι' αυτόν τον άτυχο νέο ξύρισε το κεφάλι του ο George Bush;


Δεξιά, η Fadel, 7  ετών, από τη Βασόρα δηλητηριάστηκε από απεμπλουτισμένο ουράνιο του οποίου η τοξικότητα και η ραδιενέργεια κατέστρεψαν το συκώτι και τα νεφρά της. Μια επώδυνη ένεση που της έκαναν για ν' αφαιρέσουν το υγρό από το στομάχι της την έστειλε στο θάνατο αμέσως μετά.
Γι' αυτό το κοριτσάκι ξύρισε το κεφάλι του ο George Bush;
Αριστερά, μητέρες με τα παιδιά τους στην αγκαλιά, προσβεβλημένα από λευχαιμία λόγω των βομβαρδισμών με απεμπλουτισμένο ουράνιο, στην πτέρυγα λευχαιμίας στο Νοσοκομείο Παίδων Mansool, στη Βαγδάτη.

Γι' αυτά τα παιδάκια και τις μητέρες τους ξύρισε το κεφάλι του ο George Bush;

Ο Juwad, δεξιά, έχασε 550 γραμμάρια σε τέσσερις μήνες από τη γέννησή του. Οι γονείς του δεν μπόρεσαν ν' αγοράσουν γάλα γι' αυτόν. Το νοσοκομεία δεν είχε διαθέσιμα αντιβιοτικά. Πολλά παιδιά πέθαναν από υποσιτισμό, λόγω των εμπάργκο εναντίον του Ιράκ που επέβαλαν οι ΗΠΑ και τα πιόνια-σύμμαχοί τους.Αριστερά, μωρό γεννήθηκε χωρίς εγκέφαλο (anencephaly) από τη δηλητηρίαση της εγκύου μητέρας του με το ραδιενεργό απεμπλουτισμένο ουράνιο των βομβαρδισμών.

Γι' αυτά τα άτυχα μωρά-τέρατα σαν κι αυτό, ξύρισε το κεφάλι του ο George Bush;George Bush, έχεις αναρωτηθεί ποια κόλαση θα χωρέσει εσένα και το γιο σου, καθώς και όσους συνέργησαν μαζί σας στα εγκλήματα αυτά κατά της ανθρωπότητας;

Το αν ο Saddam Husein ήταν τέρας, όπως ισχυρίζεσαι για να δικαιώσεις τον εαυτό σου, δεν σου δίνει το δικαίωμα να γίνεις απείρως χειρότερο τέρας απ' αυτόν.

Περισσότερα για την  εφιαλτική "Desert Storm" θα βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλίο μου (στα Αγγλικά), στην ιστοσελίδα μου http://www.seferou.net. 

 Το ίδιο βιβλίο στα ελληνικά, με τον τίτλο "Σφαγή εκ Προμελέτης", είχε εκδοθεί το 1993 από το "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ".