ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Αποφθέγματα του ευρωσκεπτικιστή Nigel Farage

2/7/2013

**Νομίζω ότι η πολιτική χρειάζεται λίγο αλατοπίπερο επάνω.

 **Επιδιώκουμε ένα φιλικό διαζύγιο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την αντικατάστασή της με μια γνήσια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου, που είναι αυτό που η γενιά των γονέων μου σκέφτηκε όταν στην αρχή είχαμε υπογράψει. 

**Με έχουν ονομάσει πολλά πράγματα στη ζωή μου – αυτά έχει η πολιτική.

 **Όταν οι άνθρωποι σηκώνονται επάνω και μιλούν για τη μεγάλη επιτυχία που είναι η ΕΕ, δεν είμαι βέβαιος ότι οποιοσδήποτε το λέει πραγματικά το πιστεύει ο ίδιος ακόμη. 

**Βασικά, ο Herman Van Rompuy θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση να γίνει μια ένωση χρέους, η οποία μπορεί να είναι αποδεκτή σε μερικές από τις νότιες χώρες που είναι στην ουσία χρεοκοπημένες. Στις βόρειες χώρες, δεν είναι. 

**Η ΕΕ έχει βουλιάξει σε βαθιά δομική κρίση. Η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία δεν μπορούν να επιζήσουν μέσα στο ευρώ. 

**Και ποια είναι η αντίδραση της Βρετανικής πολιτικής τάξης; Λοιπόν, οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες (Lib Dems), ακόμα νομίζουν ότι το ευρώ είναι μια επιτυχία! Δεν γνωρίζω ακριβώς από πού ο Cleggy εξάγει αυτό, δεν το ξέρω. Ίσως σκέπτεται μια εναλλακτική σταδιοδρομία, ως κωμικός stand up, όταν θα βρίσκεται έξω από την πολιτική. 

**Ο Ευρωτιτανικός έχει τώρα χτυπήσει το παγόβουνο - και απλά δεν υπάρχουν αρκετές ναυαγοσωστικές λέμβοι για να πάνε γύρω του. 

**Εάν πρόκειται απλώς να έχουμε ένα παραποιημένο δημοψήφισμα «μένουμε μέσα ή προχωράμε περαιτέρω;» τότε αυτό δεν είναι αρκετά καλό. 

 **Δεν θα θέλαμε να είμαστε όπως οι Ελβετοί. Θα θέλαμε; Αυτό θα ήταν φοβερό! Θα γινόμασταν πλούσιοι!

 **Άλλη μια φορά, προκαλώ τον πρωθυπουργό για να διοργανώσει μια ανοικτή συζήτηση μαζί μου επάνω στο γιατί θεωρεί ότι πρέπει να παραμείνουμε μέρος αυτής της αποτυχημένης, διεφθαρμένης ΕΕ. Το μέλλον του έθνους μας είναι σε κίνδυνο. Κύριε Cameron, έχετε τον τηλεφωνικό αριθμό μου. 

**Αντί να φέρει ειρήνη και αρμονία, η ΕΕ θα προκαλέσει εξέγερση και βία. 

** Δεν είμαι για πώληση, ούτε το UKIP (UK Independence Party) είναι.

ΠΗΓΗ