ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Αντάρτες της Al Qaeda χρησιμοποίησαν χημικά σε επίθεση στη Συρία;

Στον πόλεμο, το πρώτο αθώο θύμα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

(Photo by Spencer Platt/Getty Images)

Το IICI των Ηνωμένων Eθνών για τη Συρία ενημερώνει την ελβετική TV για «ισχυρές, συγκεκριμένες υποψίες, αλλά όχι ακόμα αναμφισβήτητη απόδειξη.»

Intellihub.com 
28 Αυγούστου 2013

«Σύμφωνα με ένα μόλις δημοσιευμένο ρεπορτάζ στην Ελβετική τηλεόραση από την Ανεξάρτητη Διεθνή Επιτροπή Έρευνας (Independent International Commission of Inquiry- IICI) των Ηνωμένων εθνών στη Συρία, υπήρχαν "ισχυρές, συγκεκριμένες υποψίες αλλά όχι ακόμα αναμφισβήτητη απόδειξη", ότι η Al Qaeda ενέπλεξε τους Σύριους αντάρτες στη χρήση Sarin Nerve Gas.

Πολλές πηγές αναφέρουν ότι η λογική και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν τους Σύριους αντάρτες να διαπράττουν Εγκλήματα Πολέμου στη Συρία, συμπεριλαμβανομένων ρεπορτάζ από τον Jerome Corsi, ο οποίος μόλις δημοσίευσε ένα άρθρο ενωρίτερα σήμερα με τον τίτλο "Syria gas attack work of U.S. allies" ("Η επίθεση με χημικά στη Συρία δουλειά των συμμάχων των ΗΠΑ"), το οποίο δηλώνει:


Ο Υπουργός Εξωτερικών John Kerry κατηγόρησε την κυβέρνηση του Assad τη Δευτέρα ότι καλύπτει τη χρήση των χημικών όπλων "σε ένα δειλό έγκλημα" και μια "ηθική αισχρότητα" που συγκλόνισε την παγκόσμια συνείδηση. Ο Kerry ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση Obama είχε τα "αναμφισβήτητα" στοιχεία "ότι η κυβέρνηση του Assad ήταν ένοχη για χρήση χημικών όπλων ενάντια στους πολίτες" στην επίθεση της 21ης Αυγούστου στα προάστια της Δαμασκού. […] 


Με τη βοήθεια του πρώην μέλους της PLΟ με μητρική γλώσσα την αραβική, Walid Shoebat, το WND (WorldNetDaily) έχει συγκεντρώσει στοιχεία από διάφορες πηγές της Μέσης Ανατολής που ρίχνουν αμφιβολία στους ισχυρισμούς της κυβέρνησης Obama ότι η κυβέρνηση του Assad ευθύνεται για την επίθεση της προηγούμενης εβδομάδας. 

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube παρουσιάζει επαναστατικές δυνάμεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (Free Syrian Army), ή FSA, να εξαπολύουν μια επίθεση αερίου Sarin σ’ ένα συριακό χωριό.

Ένα άλλο βίντεο που αναρτήθηκε επίσης στο YouTube παρουσιάζει κάτι που φαίνεται να είναι συριακές επαναστατικές δυνάμεις να φορτώνουν ένα μεταλλικό κουτί αερίου νεύρων (nerve gas) σε έναν πύραυλο για να τον εκπυρσοκροτήσουν πιθανώς στους πολίτες και ενδεχομένως σε κυβερνητικές δυνάμεις. Όπως φαίνεται, το video δείχνει επαναστατικές δυνάμεις πολιτών να τοποθετούν ένα ύποπτο μπλε μεταλλικό κουτί στην κορυφή μιας συσκευής εκτόξευσης πυραύλων.»

Το άρθρο του Jerome Corsi, "Evidence: Syria gas attack work of U.S. allies" συνεχίζει να γράφει ότι, «Στις 23 Αυγούστου, το LiveLeak.com φιλοξένησε ακουστική καταγραφή μιας τηλεφωνικής συνομιλίας που μεταδόθηκε στη Συριακή τηλεόραση μεταξύ ενός τρομοκράτη, σχετιζόμενου με την επαναστατική πολιτοφυλακή "Shuhada al-Bayada Battalion" στο Homs της Συρίας, και το Σαουδάραβα προϊστάμενό του, που προσδιορίστηκε ως "Abulbasit."
Το τηλεφώνημα δείχνει ότι τρομοκράτες σχετιζόμενοι με τους επαναστάτες στη Συρία, και όχι η κυβέρνηση Assad, εξαπέλυσαν την επίθεση με χημικά όπλα στο Deir Ballba, στην επαρχία Homs της Συρίας.»