ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

Η "Παναγιά του Χάρου" θα... "αναστήσει" την Ελλάδα!

Γνωρίζατε εσείς ότι δίπλα στις χίλιες τόσες Παναγιές που "προστατεύουν" την Ελλάδα, με αρνητικά τα αποτελέσματα της "προστασίας" τους, συγκαταλέγεται και η "Παναγιά του Χάρου"
Εγώ μόλις χθες το έμαθα, καθώς διάβαζα άρθρο του οπτασιόπληκτου δόκτορα Κωνσταντίνου Βαρδάκα, αναρτημένο σε σοβαρό ιστολόγιο, και... φρικάρησα.

Παραθέτω αποσπάσματα της σχετικής ανάρτησης για να διαπιστώσετε και μόνοι σας πώς μπορεί κάλλιστα να μπουρδουκλωθεί η αλήθεια με τη θρησκευτική πλάνη, η σοβαρότητα με τη γελοιότητα και η ειλικρίνεια με την υποκρισία, στο μυαλό ενός... επιστήμονα!

«"Ο Χάρος έστησε παγανιά εδώ στην μικρή μας γειτονιά και τώρα τρέχει και ξεπουλάει τα σήμαντρα του Άδη..."
(...)
Το Wikilieaks προκαλεί σεισμό στο ελληνικό πολιτικό κι επιχειρηματικό σύστημα, τη στιγμή που όλη η Ευρώπη... παραμιλάει με τις τεράστιες ποσότητες πετρελαίου και φυσικού αερίου που έχουν βρεθεί στη χώρα μας. 

Σε εθνικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων εξελίσσεται η υπόθεση της διαρροής των ενδοεταιρικών συνομιλιών... των στελεχών του αμερικανικού ιδρύματος στρατηγικών πληροφοριών και ενός από τα πλέον σεβάσμια think tank των ΗΠΑ Stratfor, καθώς αποδεικνύεται ότι, τη στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, τον Δεκέμβριο του 2009 δήλωνε, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009, ότι "Στην Ελλάδα δεν έχουμε πετρέλαιο ή το πετρέλαιο που έχουμε είναι πολύ λίγο" τα κοιτάσματα ειδικά νότια της Κρήτης είχαν ήδη εντοπιστεί και ήταν γνωστά στις ΗΠΑ από το 2007! 
(...)
Όλη αυτή η διαχρονική πολιτική ολιγωρία και απιστία των χρόνων της μεταπολίτευσης συγκέντρωσε πάνω στον ενεργειακό πλούτο της πατρίδας μας ένα ετερόκλητο πλήθος αντικρουόμενων συμφερόντων που το καθένα διεκδικεί για την πάρτη του το σύνολο του θησαυρού μας ως να μην υφίσταται Ελληνικό Έθνος.

Και φαίνεται να θέλουν να τον διεκδικήσουν με οποιοδήποτε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Τώρα που το μυστικό γνωστοποιήθηκε "τοις πάσι", να είσθε σίγουροι ότι έρχονται και τα πολεμικά γεράκια για να αρπάξουν τα κομμάτια τους!! Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα πρωτοπάρει?

Τελικά αυτό που σχεδιάσθηκε με την συνεργεία των δανειστών μας είναι μία στρατηγική πολιτική που οδηγεί την πατρίδα μας στα δόντια του Χάρου!!

ΟΧΙ δεν θα μας μασήσουν τα δόντια του Χάρου!!! Γιατί το γένος της πονεμένης Ρωμηωσύνης έχει προστάτη και σε αυτήν την περίπτωση και είναι η ΠΑΝΑΓΙΑ μας, η επονομαζόμενη ΠΑΝΑΓΙΑ του ΧΑΡΟΥ. 

Και μάλιστα εδώ είναι και το παράξενο γεγονός ότι αυτή η ιδιαίτερη ΠΑΝΑΓΙΑ μας βρίσκεται στους Λειψούς των Δωδεκανήσων, κοντά στην ευαίσθητη περιοχή της ΑΟΖ μας, καθορίζοντας μάλιστα την γραμμή της Υφαλοκρηπίδας μας σε άμεση γειτνίαση με τα γεωλογικά αντίκλινα που περικλείουν τον αναφαίρετο Εθνικό Ενεργειακό πλούτο μας.»

Μελετήστε τώρα, "στώμεν καλώς", και το ευφάνταστο "ιστορικό" της "Παναγιάς του Χάρου" στην οποία έχει εναποθέσει τις ελπίδες του ο Κωνσταντίνος Βαρδάκας. Αντιγράφω από την ίδια ανάρτηση:

«Βρισκόμαστε στα 1600 μ.Χ. Μοναχοί από την Ιερή Μονή της Πάτμου φτάνουν στη Λειψώ της Δωδεκανήσου και χτίζουν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το Χωριό το εξωμονάστηρο "ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ".

Το διάβα των αιώνων άφησε ανέπαφη την εκκλησία, ενώ ερήμωσε τα γύρω κελιά των μοναχών. Μα σεβάστηκε το ιερό κειμήλιό τους, την πρωτότυπη και θαυματουργική εικόνα της "Παναγίας του Χάρου".

Πρωτοτυπία στην εικόνα δίνει το γεγονός ότι η Παναγία ιστορείται να κρατά το Χριστό όχι ως βρέφος, αλλά κρεμάμενο νεκρό στο Σταυρό του μαρτυρίου. Και επειδή οι έννοιες νεκρός και Χάρος σχετίζονται, η εικόνα, και γενικότερα η εκκλησία, ονομάστηκε "Παναγία του Χάρου".

Πλήθος προσκυνητών έρχονται στις 23 Αυγούστου, για να κλίνουν το γόνυ μπροστά στην εικόνα του θαύματος με το ακόλουθο ιστορικό: Τον Απρίλιο του 1943 η ευσέβεια μιας κοπέλας τοποθέτησε στην εικόνα άσπρους κρίνους. Αυτοί ξεράθηκαν, όπως ήταν φυσικό. Μα ξαφνικά τον Ιούλιο οι αποξηραμένοι κρίνοι άρχισαν παράδοξα να αποκτούν χυμούς και μάλιστα όσο πλησίαζε η γιορτή της 23ης Αυγούστου έφτασαν να βγάζουν μπουμπούκια μοσκομύριστα, ολοκληρωμένα την ημέρα του Πανηγυριού της.

Το θαύμα αυτό πραγματοποιείται από τότε μέχρι σήμερα. Και προσφέρεται ως ευλογία της "Παναγίας του Χάρου" σε κάθε προσκυνήτρια ψυχή, αλλά συγχρόνως και ως "σημείον αντιλεγόμενον".
ΠΗΓΗ Παντοκράτωρ.»

Και ο παναγιόπληκτος Κωνσταντίνος Βαρδάκας συνεχίζει την επίκληση της "Παναγιάς του Χάρου", δηλαδή της Παναγιάς του θανάτου, για να αναστήσει το σε κωματώδη κατάσταση ευρισκόμενο ελληνικό έθνος:

«Αν κάποιοι δεν νοιάζονται για τις επερχόμενες γενιές των Ελλήνων και φαίνεται να τις οδηγούν στο στόμα του Χάρου της παγκοσμιοποίησης, υπάρχει η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ και η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ του Γένους των Ρωμηών με την επονομασία ΠΑΝΑΓΙΑ του ΧΑΡΟΥ για να οδηγήσει τους άπληστους λεηλατητές της Δύσης στην κοιλιά του Άδη που η ΣΤΑΥΡΩΣΗ του ΚΥΡΙΟΥ μας τον νίκησε. 

Άλλωστε η σημειολογία αυτού του Αγιογραφικού θέματος αυτό καταδεικνύει. Αυτή η ΠΑΝΑΓΙΑ έχει ετοιμάσει και τα κόλλυβα των γειτόνων μας Αγαρηνών που τόσα χρόνια μας έχουν "πρήξει" με τον δήθεν τσαμπουκά τους στο Αιγαίο.

Φυσικά δεν ξεχνάει και τους εκκλησιομάχους πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής του τόπου μας ευχόμενοι φιλανθρώπως υπέρ αυτών έστω και την ύστατη στιγμή: "Χριστιανὰ τὰ τέλη τῆς ζωῆς υμών, ἀνώδυνα, ἀνεπαίσχυντα, εἰρηνικά, καὶ καλὴν ἀπολογίαν τὴν ἐπὶ τοῦ φοβεροῦ βήματος τοῦ Χριστοῦ, αἰτησώμεθα."

Αυτό όμως δεν μας στερεί το δικαίωμα να απαιτήσουμε εκ μέρους των πολιτικών μας να λογοδοτήσουν για το σύνολο των πράξεων τους με κορυφαία εκείνη την στιγμή που αποτύπωσε η τηλεοπτική κάμερα στην γραφική παραλία του ακριτικού Καστελλόριζου στο διάγγελμα της επαίσχυντης εισόδου μας στο τοκογλυφικό μηχανισμό των μνημονίων.
Αυτός ο ιστορικός κύκλος πρέπει να κλείσει από εκεί που ξεκίνησε.

Η μνημονιακή πολιτική του Χάρου οφείλει να λογοδοτήσει από το ηρωικό Καστελλόριζο ενώπιον της Ελεύθερης Ελλάδος.

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.» (πηγή)

Εμ πώς να κλείσει ο ιστορικός κύκλος του θανάτου, κύριε Βαρδάκα μου, όταν επιστήμονες σαν κι εσάς επικαλούνται ένα είδωλο, με μακάβριο μάλιστα όνομα, για την ανάσταση του έθνους;

Πάμε τώρα να δούμε και μια οπτασία του Κωνσταντίνου Βαρδάκα, όπου το 1995 είδε, λέει, το Γέροντα Παΐσιο να προαναγγγέλλει την Ανάσταση της Ελλάδας και της Κύπρου! Προφανώς ο γέροντας εννοούσε το θάψιμο της Ελλάδας που θα ερχόταν το 2010...«Συγκλονιστική μαρτυρία του Δρ Βαρδάκα Κων/νου, Οδοντίατρου από Θεσσαλονίκη, για προαγγελία του Γέροντα Παΐσιου που του εμφανίστηκε ζωντανά την 1η Ιουνίου 1995, ένα χρόνο μετά την κοίμησή του - σχετικά με επικείμενη ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Έθνους μας, που θα συμβεί ανήμερα της Ανάστασης του Χριστού:

"Παΐσιος: Σε λίγο καιρό παιδί μου ολόκληρη η Ελλάδα και η Κύπρος θα Αναστηθεί! 
Ο λαός θα τιμάει την Ανάσταση του Κυρίου μας! 
Και την Κυριακή της Αναστάσεως, μετά τη Λειτουργία της Αγάπης, στους δρόμους των πόλεων θα λιτανεύουν την εικόνα του Αναστάντος Κυρίου μας σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το μεγάλο θαύμα που θα γίνει στο Έθνος μας"!!! Και χάθηκε...

Η μαρτυρία αυτή κατατέθηκε στην εκπομπή "με την Ελίτα", στο Σίγμα TV Κύπρου, το Φθινόπωρο του 2011 μ.Χ... 
Η θαυμαστή προαγγελία για Εθνική Ανάσταση Ελλάδος και Κύπρου ανήμερα του Ορθόδοξου Πάσχα, θυμίζει και σχετική προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που είχε πει σε κάποιο τόπο: "Το ποθούμενον θα έρθει όταν θάρθουν δυο πασχαλιές μαζί"...»
(Πηγή)

Προφητείας "πυγολαμπίδας" το ανάγνωσμα: 
Οι νεκροί "θεοί" της Ελλάδας δεν μπορούν να την αναστήσουν! 
Όσο οι Έλληνες εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε ψεύτικους θεούς και δεν ανασταίνουν το θεό-πνεύμα μέσα τους θα σέρνονται στη μιζέρια, στην κακομοιριά και στην υποδούλωση, ενώ στο πτώμα της Ελλάδας θα συμποσιάζονται χαιρέκακα ξένα κοράκια με νύχια γαμψά.