ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Λειψανοκάπηλοι σκοταδιστές "Ιεράρχες" συνεχίζουν να εξαπατούν τους πιστούς

Δεν έχει τέλος το θράσος των δεσποτάδων του σκότους - πλανώντων και πλανώμενων! 
Μέχρι και "λείψανα" του Αποστόλου Παύλου έχουν, λέει, στα σεντούκια τους! 
Σχεδόν 2000 χρόνια διασώθηκαν - άκουσον, άκουσον! - τα υποτιθέμενα λείψανα του Αποστόλου αυτού ώστε να τα εμπορεύονται ανενδοίαστα, και ανεμπόδιστα από τις ελληνικές αρχές και τη "Δικαιοσύνη", οι χωρίς ιερό και όσιο ρασοφόροι της συμφοράς του ελληνικού έθνους, εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια και τον πνευματικό ύπνο του θρησκόληπτου ελληνορθόδοξου λαού που τρέχει να τα προσκυνήσει με το αζημίωτο...

Η υπόθεση της λειψανολατρίας στη χώρα μας έχει καταντήσει τόσο αυταπόδεικτα γελοία που δεν αξίζει καν να επιχειρηματολογήσει κανείς εναντίον της... 
Είναι σα να προσπαθείς να εμποδίσεις σκύλο να μη γλείφει στεγνά κόκαλα που του πετάνε... 
Θα συμμορφωθεί; Όχι βέβαια!


Αντιγράφω την "έκτακτη" είδηση από το romfea.gr.

«Κατά το διήμερο 17 και 18 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στην Λευκάδα, κατόπιν ευγενούς προσκλήεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου, προκειμένου να λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος για την εορτή της Συνάξεως των εν Λευκάδι Αγίων.

Μάλιστα, ο σεβασμιώτατος μετέφερε από τη Βέροια τα ιερά Λείψανα του Αποστόλου Παύλου για να τεθούν σε προσκύνηση στον Μητροπολιτικό ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος.

Ο Απ. Παύλος, ως γνωστόν, πέρασε από την Λευκάδα και υπάρχει ζωντανή η τιμή στο πρόσωπό του από την τοπική Εκκλησία.

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε υποδοχή των ιερών λειψάνων έξω από τον ιερό ναό αγίου Παντελεήμονος και στη συνέχεια λιτανευτική πομπή μέχρι το μητροπολιτικό ναό, όπου τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος.

Την Κυριακή το πρωί οι δύο Μητροπολίτες συλλειτούργησαν, προεξάρχοντος του σεβ. Βεροίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο.

Μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Πεφανερωμένης όπου ο σεβασμιώτατος και οι συνοδοί του προσκύνησαν την θαυματουργή εικόνα της μονής και ξεναγήθηκαν από τον καθηγούμενο στο καθολικό και στα δύο θαυμάσια μουσεία (εκκλησιαστικό και ναυτικό) που υπάρχουν εκεί.»