ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

Προς Bundesbank: Δεν θέλουμε άλλα δάνεια, βρέεε!


Νισάφι πια με το δανεισμό!

Μπουχτίσαμε από δανεικά!
Δανείστε και κάναν άλλο!
"Σώστε" και κάναν άλλο, επιτέλους!!
Δεν αντέχουμε άλλο "σώσιμο" με δανεικά, ρέεεε!
Δεν μας κάνετε για "σωτήρες", βρε εφιάλτες!
Δεν πιστεύουμε πια στη φιλία σας και στα αλτρουιστικά σας αισθήματα!

Η Ελλάδα, λέει, θα χρειαστεί "νέα δάνεια διάσωσης" από τους Ευρωπαίους εταίρους, συνοδευόμενα προφανώς από νέο πακέτο μέτρων ευθανασίας για τον Ελληνικό λαό! 

Άντε πάλι βάρτα να τ' αρμέξουμε, που λέει η παροιμία.

Αυτά αναφέρει αναφέρει εμπιστευτική έκθεση της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας (Bundesbank), την οποία επικαλείται σημερινό δημοσίευμα του Spiegel.
Στην ίδια έκθεση, η Bundesbank φέρεται να κρίνει ως μετά βίας ικανοποιητικές τις επιδόσεις της Αθήνας και να περιγράφει την έγκριση της τελευταίας δόσης προς τη χώρα μας ως απόφαση που ελήφθη με πολιτικά ελατήρια. (πηγή)

Διώξτε μας από την Ευρωζώνη, βρε νεκροθάφτες! Τριάμισι χρόνια τώρα μας "σώζετε" με δανεικά βουλιάζοντάς μας βαθύτερα στα χρέη. Πού το πάτε ρεεε;

Πού ακούστηκε να ξεπληρώνει κανείς δανεικά με δανεικά; Αφού η μέθοδος αυτή είναι καλή γιατί δεν την εφαρμόζετε και σε ατομικό επίπεδο, βρε κοράκια; Όταν χρωστάει κάποιος σε μια τράπεζα και δεν μπορεί να τα ξεπληρώσει, γιατί δεν του δανείζετε κι άλλα από πάνω για να ξεπληρώσει μ' αυτά τα πρώτα, και πάει λέγοντας;

Στην έκθεσή της η Bundesbank φέρεται να προβλέπει ότι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις «θα συμφωνήσουν σίγουρα σε ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα, το αργότερο έως τα τέλη του 2014».

Όχι άλλα πακέτα ευθανασίας βρε ανεγκέφαλοι γερμαναράδες!  Βρείτε άλλο τρόπο να μας σώσετε αν επιμένετε!

Χαρίστε μας όλα τα χρέη αν θέλετε πραγματικά να μας σώσετε! Ή τουλάχιστον παγώστε την αποπληρωμή των χρεών μας για 20 χρόνια μέχρι να ορθοποδήσουμε!

Πολλά τα 20 χρόνια, ε; Ας προσέχατε ποιον δανείζατε! Άλλωστε η  έντοκη δανειοδότηση (τοκογλυφία) είναι business, και στις businesses ο επιχειρηματίας δεν κερδίζει πάντα. Κάποτε χάνει. Εσείς γιατί δε θέλετε να χάσετε παραδεχόμενοι τα λάθη σας και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας; 
Γιατί προτιμάτε να θυσιάσετε έναν ολόκληρο λαό στο βωμό του Μαμμωνά;

Το παρατραβάτε το σκοινί και δεν θα σας βγει σε καλό, απόγονοι του αιμοσταγούς Χίτλερ!