ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Χωρίς τσίπα ο Τσίπρας στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας


Θλιβερή και απογοητευτική η παρουσία του άθεου αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σήμερα, ημέρα του καθιερωμένου ετήσιου σχολικού αγιασμού, στο 1ο ΕΠΑΛ της Νέας Ιωνίας. Προσέξτε παρακαλώ την έκφραση δυσφορίας στο πρόσωπό του καθώς υφίσταται τον υποτιθέμενο "αγιασμό"... 
Ή μήπως δεν είναι δυσφορία αλλά κατάνυξη ενός μετανοημένου πρώην άθεου; Εσείς τι λέτε;Ό,τι κι αν πιστεύει κανείς για την πολιτική, τις ικανότητες και τις επιδόσεις της σημερινής δικομματικής κυβέρνησης, η εμπλοκή των ανήλικων μαθητών στα σχέδια ανατροπής της από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, λαϊκισμού και θράσους, ενώ συνιστά κίνδυνο για την ίδια την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος, την κοινωνική ειρήνη και την προοπτική αυτής της χώρας. 

Εξάλλου, για μια ακόμη φορά ο δεδηλωμένος άθεος Αλέξης Τσίπρας μας εξέπληξε με την κωλοτούμπα του ως προς τη σχέση του με την Ορθοδοξία, και απέδειξε ότι είναι ικανός ακόμη και να παραβιάσει την συνείδησή του για να κερδίσει ψήφους και ν' αναρριχηθεί άρον-άρον στην εξουσία. Οποίο θλιβερό ανθρωπάκι! 

Κατά τον «αγιασμό», δεν δίστασε να εξαπατήσει τους μαθητές και όλους τους απληροφόρητους πολίτες ως προς τα θρησκευτικά του φρονήματα και να φιλήσει το Σταυρό, τον οποίο κατά τον αγιασμό της Βουλής είχε περιφρονήσει. Είναι για γέλια και για κλάματα ο Αλέξης μας… 

Προσωπικά δεν μ’ ενδιαφέρει και δεν με αφορά αν ο Τσίπρας είναι άθεος ή τι πιστεύει. Μ' ενδιαφέρει όμως, σαν ενεργό πολίτη αυτής της χώρας, ο οποιοσδήποτε υποψήφιος πρωθυπουργός να μην υφαρπάζει την ψήφο τον πολιτών εξαπατώντας τους ως προς τα πιστεύω του.

Βεβαίως και πρέπει ο ψηφοφόρος να γνωρίζει, προτού ενδεχομένως ρίξει την ψήφο του στο ΣΥΡΙΖΑ, τι ακριβώς πρεσβεύει ο Αλέξης Τσίπρας και ποια θα είναι η πολιτική του απέναντι στην Εκκλησία εάν γίνει πρωθυπουργός.  

Αφήστε που η εξαπάτηση των ψηφοφόρων με επίδειξη όψιμης ορθόδοξης ψευτοευσέβειας εξευτελίζει πρωτίστως τον ίδιο, εγείροντας πελώρια ερωτηματικά ως προς την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητά του. 

Δεν είμαι υπέρ του τελετουργικού του δήθεν αγιασμού των ντουβαριών των σχολείων στην αρχή της σχολικής χρονιάς, εφόσον δεν γίνεται προσπάθεια, με εμπνευσμένο κήρυγμα εκ μέρους των ιερέων, ν' αφυπνιστούν οι συνειδήσεις και ν' αναζωπυρωθεί το πνεύμα των τυπικά ραντιζόμενων και τον άψυχο σταυρό ασπαζόμενων μαθητών, καθηγητών και γονέων. 

Όχι!Δεν υπεραμύνομαι της νεκρής ορθόδοξης τυπολατρίας, και όσοι παρακολουθείτε τα άρθρα μου θα το έχετε ήδη διαπιστώσει. Το να βλέπω, όμως, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να συμμετέχει υποκριτικά στο ορθόδοξο αυτό έθιμο, φιλώντας το σταυρό που δεν πιστεύει, με εξοργίζει διότι αποτελεί απροκάλυπτη και απαράδεκτη εξαπάτηση πρωτίστως των ανήλικων μαθητών και δευτερευόντως των γονέων και καθηγητών τους. 

Τι καλό να περιμένει κανείς και πώς μπορεί να εμπιστευθεί έναν αδίστακτο υποκριτή και δημαγωγό, που εμπαίζει δημόσια Θεό και ανθρώπους και γελοιοποιεί τον ίδιο του τον εαυτό για ν’ αναρριχηθεί όπως-όπως και το συντομότερο δυνατό στην εξουσία; 

Κρίμα στα νιάτα σου, πλουσιόπαιδο Αλέξη Τσίπρα! Καλή ανάνηψη σου εύχομαι, αν και χωρίς Θεό - δεν είπα χωρίς "Ορθοδοξία"! - αποκόπτεις τον εαυτό σου από την Πηγή της ανάνηψης… 

Διαβάστε τις σημερινές απαράδεκτες δηλώσεις του επικίνδυνου ψευτοαριστερού δημαγωγού, Αλέξη Τσίπρα, εδώ.