ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

"Γης Μαδιάμ" έκαναν γραφεία της Χρυσής Αυγής τα ΜΑΤ


Οι μάσκες της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου έπεσαν! 
Φόβος και τρόμος για την κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή!

Έχασαν εντελώς την ψυχραιμία τους και επιδόθηκαν σε απροκάλυπτο και βίαιο χουλιγκανισμό εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, περνώντας στην παρανομία. Προφανώς η φασίζουσα Δεξιά της ρεμούλας τρέμει τη ζωτικότητα της ακροδεξιάς και πουλάει εκδούλευση στην εντελώς ακίνδυνη και ιδεολογικά αποστεωμένη αριστερά της.

 Μεταξύ μας, έτσι και γινόταν παρόμοια εισβολή σε γραφεία κόμματος του λεγόμενου "Συνταγματικού Τόξου" θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες και θα είχε πέσει η κυβέρνηση. Όμως, με την εκτός "Συνταγματικού Τόξου" (κατά τον αφορισμό Ευάγγελου Βενιζέλου) Χρυσή Αυγή τα πράγματα αλλάζουν και η νομιμότητα μπορεί να καταπατείται βάναυσα ανά πάσαν ώρα και στιγμή, εις υπακοή και προς τέρψη των μεγάλων αλλά φοβικών αόρατων αφεντικών μας.

Φαίνεται ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι το πάνε φιρί-φιρί ν' αυξήσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής από το 13% στο 20%.

Επειδή η "πυγολαμπίδα" είναι πάντα με το μέρος του αδικούμενου, ακόμη κι όταν ο αδικούμενος είναι διάβολος μεταμορφωμένος (που στην εν λόγω περίπτωση δεν είναι), δεν διστάζει να καταδικάσει απερίφραστα τις φασιστικές ενέργειες της υπό πανικό και σύγχυση τελούσας συγκυβέρνησης. 

Αντώνη Σαμαρά, μήπως κουράστηκες κι εσύ να κυβερνάς και θέλεις να ξεκουραστείς;

Παραθέτω ολόκληρη την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 - 01:53
«Παράνομη εισβολή δυνάμεων καταστολής στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος 
– ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ 

Το καθεστώς του μνημονίου με προσωπική εντολή Σαμαρά, κατέλυσε τους νόμους και το Σύνταγμα. Δυνάμεις καταστολής, διμοιρίες ΜΑΤ και η κρατική ασφάλεια, παρουσία εισαγγελέα, εισέβαλε παράνομα στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος. Σαν κοινοί εγκληματίες διέρρηξαν την είσοδο των γραφείων, διενήργησαν παράνομο έλεγχο, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν από τους υπευθύνους και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ασφαλώς και δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο και έφυγαν σαν τους κλέφτες. 

Στο σημείο έχουν αφήσει διμοιρίες ΜΑΤ και ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ. 
Στο σημείο μετέβη άμεσα ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β' Πειραιώς, Λαγός Ιωάννης, την ώρα που οι κρατικοί υπάλληλοι αποχωρούσαν κακήν κακώς. 

Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου καταθέτουν ήδη μηνύσεις κατά των παρανομήσαντων υπαλλήλων του κομματικού κράτους του μνημονίου, που αθέτησαν τον όρκο τους προς την Πατρίδα, για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα. 

Οι παρανομίες και οι αθλιότητες που συνέβησαν σήμερα δεν θα περάσουν. Το ένοχο και αντιλαϊκό καθεστώς τρέμει την Χρυσή Αυγή και ξέρει ότι οι άθλιες μεθοδεύσεις του τελειώνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:29: Αυτή τη στιγμή Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκονται στην Εισαγγελία Πειραιά, όμως η αρμόδια εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε την εντολή για την διάρρηξη στην Τ.Ο. Περάματος έχει εξαφανιστεί. Αυτή τη στιγμή τα δικαστήρια του Πειραιά λειτουργούν χωρίς εισαγγελέα υπηρεσίας. Εκτός των άλλων μηνύουμε την συγκεκριμένη υπάλληλο και για παράβαση καθήκοντος, γιατί απουσιάζει από την θέση της εν ώρα υπηρεσίας.»

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: