ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Και τώρα "Δημοκρατικός Σοσιαλισμός" Κουβέλη-Λοβέρδου!

Βρε κοίτα να δεις τι σκαρφίζονται οι παλιάτσοι τση "δημοκρατίας" για να σώσουν τα πολιτικά τους σαρκία!

Είναι πολλά τα λεφτά, Ακάκιε! 
Πρόσεξε μόνο 
ο "σοσιαλισμός" 
να είναι "δημοκρατικός" κι όχι φασιστικός σαν τον προηγούμενο που φιλοτέχνησε ο Ανδρέας Λοβέρδος - πατέρας των γενοσήμων - με τα συντρόφια του στο ΠΑΣΟΚ!
Συνέκλιναν, λέει, οι απόψεις Κουβέλη και Λοβέρδου για τη δημιουργία κοινού μετώπου δράσης. 
Χα, χα, χάααα! Σιγά μπας και δεν "συνέκλιναν"! Όταν μιλάει το ένστικτο της πολιτικής επιβίωσης τα πάντα "συγκλίνουν".

Μετά από μία και πλέον ώρα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του κώματος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, κατά κόσμον Κουνέλης, με τον πρόεδρο του αποκόμματος "Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα", Ανδρέα Λοβέρδο.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών εξετάστηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας για την κοινή κάθοδο των κομμάτων στις προσεχείς εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Συζητήσαμε με τον φίλο, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, για τα ζητήματα που έχουν σχέση, με την ανάγκη πια, να δημιουργηθεί ο χώρος του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού. Υπήρξε σύμπτωση απόψεων ότι πρέπει να δημιουργηθεί, είναι ανάγκη για την κοινωνία, είναι ανάγκη για την πολιτική. 

Βεβαίως, η συγκρότηση του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού δεν μπορεί να γίνει γενικά και αόριστα αλλά στη βάση συγκεκριμένων πολιτικών και μάλιστα στη βάση συγκεκριμένου πολιτικού περιεχομένου για την παρούσα κατάσταση της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και για το μέλλον αυτού του τόπου που δικαιούται να βαδίσει δρόμους εξόδου από την κρίση. 

Ο χώρος αυτός, πολιτικά πρέπει να προσδιορίζεται με την αντίθεσή του στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική αλλά και με την αντίθεσή του προς την δημαγωγία, τον λαϊκισμό της μονομερούς καταγγελίας ή της στάσης πληρωμών.(...)» (πηγή)

Και κα, κα, κα τα γέλια η κυρία! 
Αν μη τι άλλο, είναι διασκεδαστικό πολίτευμα η κυνοβΟλευτική δημοκρατία, παίδες! Πληρώνουμε ακριβά τους πολιτικάντηδες για να μας κατακλέβουν και να μας εξαθλιώνουν, αλλά χαλάλι τους! Μας διασκεδάζουν κιόλας! 
Θα μου πεις, το να σου προκαλούν εμετό και διάρροια είναι διασκέδαση; Έλα ντε!