ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Σημεία και τέρατα: ποινικοποίηση του πατριωτικού φρονήματος των Ελλήνων!


Δεν θα πίστευε ποτέ κανείς, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του, ότι θα έφτανε η ώρα, και ήδη εδώ είναι, που θα διώκονταν Έλληνες πολίτες από την κυβέρνησή τους λόγω των εθνικών φρονημάτων τους! Που θα φοβούνταν οι Έλληνες πολίτες να εκφράσουν δημόσια τα πατριωτικά τους αισθήματα και πιστεύω τους.

Και όμως, βιώνουμε στο πετσί μας την απόλυτη πολιτική παράκρουση και κυβερνητική τρομοκρατία, τον εγκληματικό εκφασισμό των Μέσων Μαζικού Εκφοβισμού, την απόλυτη ελληνική ξεφτίλα! 

Κι όλα αυτά στο όνομα της καλής λειτουργίας του "δημοκρατικού" πολιτεύματος... ΕΛΕΟΣ!

Είχα κάνα δυο μέρες ν' ανεβάσω άρθρο, διότι η ντροπή που νιώθω για όσα συμβαίνουν στην ελληνική επικράτεια μου προκαλεί αηδία και ναυτία και τείνει να με καθηλώσει σε παθητικότητα και αδράνεια. Άλλωστε τι να γράψει κανείς όταν απευθύνεται σε ανισόρροπους; Δεν υπάρχει δυνατότητα ανάνηψης για δαύτους... 


Και δυστυχώς μας "κυβερνούν" ανισόρροποι! Τρόπος του λέγειν, βέβαια, "μας κυβερνούν" διότι από αλλού παίρνουν διαταγές οι εντολοδόχοι του ευνουχισμένου λαού και τις εκτελούν με υποδειγματική δουλοπρέπεια. Ο ραγιαδισμός σε αδιάντροπα προκλητική επίδειξη!

 ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ:

«"Υπάρχουν σαφείς εντολές από το εξωτερικό να παταχθεί ο εθνικισμός στην Ελλάδα. Αυτά που βλέπετε είναι μόνο η αρχή".

Με αυτά τα λόγια απάντησε ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας στη δημοσιογραφική διερεύνηση καταγγελιών πολιτών ότι ελέγχονται αν έχουν καρφιτσωμένο στο πέτο τους το εθνόσημο ή φοράνε παντελόνια παραλλαγής ή έχουν τατουάζ με βυζαντινά εμβλήματα, την ελληνική σημαία κλπ.

Ήδη μία από τις μεγαλύτερες οργανώσεις εφέδρων στην χώρα (οι οποίοι έφεδροι – η μοναδική ελπίδα οργανωμένης αντίστασης ακόμα και αν καταληφθεί εθνικό έδαφος - βιώνουν και αυτοί ένα πρωτοφανές κυνήγι μαγισσών) οι ΜΕΚ (Μονάδες Εφέδρων Καταδρομών) εξέδωσαν δριμεία ανακοίνωση την οποία ανήρτησαν και στο ιστολόγιό τους που καταδικάζουν αυτή την πρακτική.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι "Όσοι φοράνε το τιμημένο εθνόσημο, μπλούζες με τα διακριτικά επίλεκτων μονάδων του Ελληνικού Στρατού που έχουν υπηρετήσει και τιμήσει ή έχουν πατριωτικά τατουάζ και σύμβολα είναι εγκληματίες και ύποπτοι, άρα πρέπει να κυνηγηθούν να τιμωρηθούν αμέσως ..."

Και συνεχίζουν για την ποιότητα της δημοκρατίας μας η οποία θέλει να μας απαγορεύσει να είμαστε Έλληνες: "Αυτή είναι η περίφημη δήθεν δημοκρατία μας που πρέπει να υπερασπίσουμε και να προστατεύσουμε, πως όσοι αγαπάνε την πατρίδα τους, υπερασπίζονται τις αξίες και τα ιδανικά που τους παράδωσαν με θυσίες και αίμα οι προγονοί τους, πρέπει να ριχτούν στην πυρά και να εξαφανιστούν από προσώπου γης."

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Συγχαρητήρια, μας πιάσατε… Τώρα ας κοιμηθούμε επιτέλους ήσυχοι… 

Μετά από την σημερινή απόφαση του κυρίου υπουργού προστασίας του πολίτη (σ.σ. Ν. Δένδιας) μπορεί πια η κοινωνία μας και όλοι μας, να κοιμούνται ήσυχοι…

Σε συνδυασμό με την βρώμικη προπαγάνδα και παραπληροφόρηση διαφόρων δήθεν ευαίσθητων ενημερωτικών μέσων πληροφόρησης για επικίνδυνες ομάδες εφέδρων στρατιωτικών που 'απειλούν την κοινωνία και το πολίτευμα', το Ελληνικό κράτος 'δικαιοσύνης και δημοκρατίας' έκανε το θαύμα του για να μας προστατεύσει.

Όσοι φοράνε το τιμημένο εθνόσημο, μπλούζες με τα διακριτικά επίλεκτων μονάδων του Ελληνικού Στρατού που έχουν υπηρετήσει και τιμήσει ή έχουν πατριωτικά τατουάζ και σύμβολα είναι εγκληματίες και ύποπτοι, άρα πρέπει να κυνηγηθούν να τιμωρηθούν αμέσως … 

Αυτή είναι η περίφημη δήθεν δημοκρατία μας που πρέπει να υπερασπίσουμε και να προστατεύσουμε, πώς όσοι αγαπάνε την πατρίδα τους, υπερασπίζονται τις αξίες και τα ιδανικά που τους παράδωσαν με θυσίες και αίμα οι προγονοί τους, πρέπει να ριχτούν στην πυρά και να εξαφανιστούν από προσώπου γης.

Όλοι εμείς που αγαπάμε και υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας και παραμένουμε πιστοί στον όρκο που δώσαμε προς αυτήν και την τιμημένοι ένδοξη γαλανόλευκη σημαία μας, πρέπει να τιμωρηθούμε παραδειγματικά και σκληρά.

Οι σκοτεινοί και παγκόσμιοι βρώμικοι κύκλοι που πολεμάνε με λύσσα και μίσος, να εξαφανίσουν και να ξεφτιλίσουν κάθε τι Ελληνικό πάνω σε αυτόν το κόσμο κατάφεραν να απαγορεύσουν μέσα στην ίδια μας την χώρα, να φέρουμε πάνω μας κάθε τι που θυμίζει ή σημαίνει την καταγωγή μας η την Ελλάδα μας.

Αν όμως νομίζουν όμως ότι πέτυχαν και κέρδισαν κάτι, είναι σκληρά γελασμένοι. Μέσα μας βρίσκεται η αιώνια Ελληνική ψυχή και κυλάει το αθάνατο ελληνικό αίμα και αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν με τίποτε ούτε να το εξαφανίσουν.

Γιατί είμαστε Έλληνες και έχουμε μάθει πάντα παρά όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα να μαχόμαστε το κάθε τι που απειλεί την πατρίδα μας και το Έθνος μας και να βγαίνουμε πάντα νικητές.

Γιατί η Ελλάδα πάντα στην ιστορία, ποτέ δεν χάνεται και δεν πεθαίνει αλλά πάντα ζει αιώνια και πάντα προχωράει μπροστά νικητής και δοξασμένη.

Κάντε ό,τι νομίζετε και ό,τι μπορείτε. Ένα να ξέρετε, δεν θα καταφέρετε τίποτε, ούτε να τα παρατήσουμε, ούτε να μας τρομάξετε αλλά ούτε να μας νικήσετε.

Είμαστε Έλληνες, απόγονοι ένδοξοι προγόνων και ένα πράγμα ξέρουμε, να μαχόμαστε πάντα υπέρ πίστεως και πατρίδας εναντίον κάθε σκοτεινού και βρώμικου εχθρού που θέλει το κακό του έθνους μας και να βγαίνουμε πάντα νικητές…

Ζήτω η αιώνια ΕΛΛΑΣ 
Εκ της Διοικήσεως Μονάδες Εφέδρων Καταδρομών. Μ.Ε.Κ. 
Μια φορά Καταδρομέας, πάντα Καταδρομέας"

Από χθες, πολίτες που φοράνε στο πέτο τους εθνόσημο, παντελόνια ή μπουφάν παραλλαγής, έχουν κοντό κούρεμα, τατουάζ με την ελληνική σημαία κλπ, προσάγονται για έλεγχο και τους παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Επίσης, σπίτια που έχουν βγάλει την ελληνική σημαία, 'προσημειώνονται' και ελέγχονται εν συνεχεία οι ιδιοκτήτες τους.

Είναι σαφές ότι οι οδηγίες που έρχονται από το εξωτερικό θέλουν την συντριβή όχι μόνο του εθνικισμού, αλλά και των ίδιων των εθνικών φρονημάτων των Ελλήνων ανεξάρτητα αν ανήκουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο, τη ΝΔ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες κλπ.

Ο λόγος απλός: Μόνο αυτοί μπορούν να εμποδίσουν τα σχέδιά τους για ολοκληρωτική κατοχή της χώρας και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της…

Πώς θα πρέπει να αντιδρούν οι πολίτες σε αυτές τις παρενοχλήσεις;

Κατ’ αρχήν να επικαλούνται τα νόμιμα δικαιώματά τους, εν συνεχεία να καλούν τον δικηγόρο τους, να καταθέτουν μηνύσεις, αν θεωρούν ότι έγινε κάτι που υπερβαίνει το νόμο και εν συνεχεία να δημοσιοποιούν μέσω διαδικτύου την παραβίαση των ανθρωπίνων αλλά και πολιτικών δικαιωμάτων τους.
Η Ελληνική Δημοκρατία είναι πιο ισχυρή από τους διώκτες της…» (ΠΗΓΗ: national-pride.org)

Ένσταση, national-pride! Για ποια "Ελληνική Δημοκρατία" παραμιλάτε; Δεν υπάρχει τέτοια, ούτε ποτέ υπήρξε στη χώρα μας. Αν υπήρχε, δεν θα είχαμε καταντήσει στο τελευταίο σκαλοπάτι του αυτοεξευτελισμού και της κοινωνικής εξαθλίωσης. 
Εκείνο που ονομάζουν "δημοκρατία" οι βιαστές της είναι μια φιλοτομαριστική πολιτικο-οικονομικο-μιντιακή χούντα που εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τα δικά της και ξένα συμφέροντα εις βάρος του λαού, κρυμμένη πίσω από κοινοβουλευτικό μανδύα. That's all!

Δυστυχώς, με εξουσία διεφθαρμένη και λαό αποχαυνωμένο και κατακερματισμένο δε βλέπω φως. Άλλωστε το μόνο πράγμα που καταφέρνουν καλά οι Έλληνες, και στο οποίο έχουν "διαπρέψει" αιώνες τώρα, είναι ο φιλοτομαρισμός, ο αυτοεξευτελισμός, η αλληλοφαγωμάρα και το αδελφοκτόνο μίσος. Δεν καλλιεργήθηκε ποτέ συλλογική εθνική συνείδηση στους Έλληνες, και γι' αυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Κακά τα ψέματα, πατριώτες...

Για περισσότερα "δημοκρατικά" ΣΗΜΕΙΑ και ΤΕΡΑΤΑ, προσδεθείτε και διαβάστε εδώ.