ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Χρίστος Χρίστου για τον εθνικισμό και τη Χρυσή Αυγή


Είναι κοινό μυστικό ότι οι αρχιτέκτονες της απατηλής παγκοσμιοποίησης επιδιώκουν, και δυστυχώς διαθέτουν τα υπερόπλα να επιτύχουν, την καταστροφή της κληρονομιάς και του πολιτισμού όλων των εθνών του πλανήτη, άσχετα αν η "πολυπολιτισμικότητα" που επαγγέλλονται καταλήγει πάντα σε γκετοποίηση. Διότι, κακά τα ψέματα, όμοιος ομοίω αεί πελάζει!

Στο πλαίσιο αυτό δεν προκαλεί εντύπωση ο λυσσαλέος διωγμός εναντίον του εθνικιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής. Είναι "άνωθεν" εντολή, και οι εντολοδόχοι έχουν κάθε συμφέρον να την υλοποιήσουν με υπέρμετρο ζήλο. Μόνο που το κάνουν πολύ άγαρμπα!

Δείτε τι λέει στα video που ακολουθούν ο Χρίστος Χρίστου, πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος της Κύπρου Ε.ΛΑ.Μ., για τον πόλεμο που δέχονται οι εθνικιστές.

21-9-2013

23-9-2013

28-9-2013

Οι εθνικιστές απ' όλο τον κόσμο έχουν συνειδητοποιήσει τα τεράστια εθνικά προβλήματα που προκαλεί η Βαβέλ της παγκοσμιοποίησης και γι' αυτό μάχονται εναντίον της με αντιδραστική στεντόρεια φωνή και ενίοτε με άξεστο ή βίαιο τρόπο. Είναι ο "σκόλοψ εις την σάρκα" της ουτοπικής και βάρβαρης Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Προσωπικά, αρκεί να μην χρησιμοποιούν βία, τους ρίχνω δίκιο σε όσες ιδέες απορρέουν από το εθνικό ένστικτο αυτοσυντήρησης, εκφράζουν τη λογική και δεν εμφορούνται από ρατσιστικό μίσος, και λυπάμαι για το βάρβαρο διωγμό που υφίστανται από κυβέρνηση, κόμματα και ΜΜΕ.  

Βέβαια, δεν έχω καμία ψευδαίσθηση ότι οι εθνικιστές όπου γης μπορούν να υλοποιήσουν την ιδεολογία τους. Εάν δεν εγκαταλειφθεί η ιδέα της παγκοσμιοποίησης από εκείνους που την ενορχήστρωσαν, όλα τα εθνικιστικά κινήματα είναι καταδικασμένα σε διωγμούς μέσω κατευθυνόμενης δυσφήμισης, συκοφαντίας, προβοκάτσιας, ενδεχομένως και πληρωμένων δολοφόνων, με στόχο την τελική διάλυσή τους, ίσως όχι αναίμακτα...

Μακριά από εμάς ο εμφύλιος! Ας προσέξουν οι ανεγκέφαλοι κρυφοφασίστες που μας κυβερνάνε με το μαστίγιο! Είναι εθνικά επικίνδυνο να λακτίζουν προς κέντρα...