ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κάηκε ο Καμμένος θέτοντας εαυτόν εκτός "Συνταγματικού Τόξου"


Το περίμενες εσύ από τον Καμμένο να προτρέπει πολίτες σε βία;
Εγώ το περίμενα, διότι φαινόταν ο άνθρωπος πως ήταν αλαφροΐσκιωτος. Ίσως να ζήλεψε τη δημοσκοπική κούρσα των "άκρων" και είπε να τους μιμηθεί μπας και τσιμπήσει και το κόμμα του κάτι παραπάνω από την εκλογική πίτα. 

Κρίμα στους ανένδοτους αγώνες που έχεις κάνει μέσα στη Βουλή για να ξεσκεπάσεις σκάνδαλα μεγατόνων, ρε Πάνο! Κρίμα στη σθεναρή αντιμνημονιακή σου αντίσταση, ρε Καμμένε!

Μήπως  σ' έβλαψε το πολύ φαγοπότι και σε βάρυναν τα κρεμασμένα στομάχια σου ώστε να μην ξέρεις τι λες; Πώς θα τα μαζέψεις, στομάχια και λόγια, τώρα;

«Πρέπει ο Πάχτας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει, λιντσάρετέ τον» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, όταν κάτοικοι της Χαλκιδικής του έθεσαν το ζήτημα με την εμφάνιση τιμών αρσενικού πάνω από τα επιτρεπτά όρια στις γεωτρήσεις του Νεοχωρίου. (πηγή)


Τελικά, Πάνο Καμμένε, είσαι επικίνδυνος για την, από "πάνω" κι από "κάτω", σακατεμένη ελληνική δημοκρατία...Έχασες πάλι την ψυχραιμία σου! Δεν κάνεις για πολιτικός ηγέτης, Πάνο Καμμένε! 
Είσαι απαράδεκτα παρορμητικός!
Ειλικρινά λυπάμαι που έκαψες μόνος σου το χαρτί σου... Κρίμα!

*******
18/9/2013
Ιδού και η τραγική κατάληξη: η βία, στην οποία ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" προέτρεψε άλλους εναντίον άλλου, στράφηκε πάνω του από εκεί που δεν το περίμενε... 
Πρόβες "δημοκρατίας";