ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Έλληνες θαρσείτε! Η δημοκρατία μας έχει Anonymous προστάτες!

Μη ταρασσέσθω υμών η καρδία μηδέ δειλιάτω!

Χάρη στους υψηλούς αόρατους, πανταχού παρόντες και τα πάντα πληρούντες, προστάτες της "Δημοκρατίας", σίγησε σήμερα, 28η Οκτωβρίου 2013, επέτειο του ΌΧΙ, η διαδικτυακή φωνή των Ελλήνων "νεοναζιστών" που υπονόμευαν το σωτήριο λαμογιοκρατικό καθεστώς του "ΝΑΙ" της χώρας μας!

Χαίρετε και αγαλλιάσθε όλα τα κόμματα των "νενέκων" του "συνταγματικού τόξου" διότι θα διαμοιράσετε όσον ούπω τα ιμάτια της Χρυσής Αυγής, και επί το ιματισμόν της θα βάλετε κλήρον!

Υπενθυμίζεται ότι οι άγρυπνοι Anonymous προστάτες της Δημοκρατίας, όπου γης, είχαν προαναγγείλει επίθεση εναντίον της Χ.Α. Συγκεκριμένα, στις 10 Οκτωβρίου, με μήνυμά τους τόνιζαν: «Είστε δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας, αυτή η συμπεριφορά δε θα είναι πλέον ανεκτή». 

Παράλληλα, με αυτό το μήνυμα είχαν καλέσει σε παγκόσμια δράση στις 26 Οκτωβρίου. «Αυτό το κόμμα θα σταματήσει μια για πάντα και η φωνή του θα παύσει από το διαδίκτυο», υπογράμμιζε το μήνυμα των Anonymous φρουρών της Δημοκρατίας.

10/10/2010

Η Χ.Α. σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει: «Αφού μας εξαφάνισαν από όλα τα μέσα ενημέρωσης, τώρα θέλουν να σβήσουν την φωνή μας στο διαδίκτυο. Θα αποτύχουν. 
Ο ελληνικός λαός δεν τους πίστεψε ποτέ, ο ελληνικός λαός στηρίζει ακόμα πιο ένθερμα τον έντιμο και νόμιμο πολιτικό μας αγώνα. 
Οι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα και εντός των επομένων ωρών η λειτουργία της ιστοσελίδα μας θα αποκατασταθεί.» (πηγή)