ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Ευάγγελος Βενιζέλος: Επίκαιρο το "ΌΧΙ" στο ναζισμό!


Όλοι οι κρυφοφασίστες υποκριτές στην πίστα!

Ζήτω η απροκάλυπτη αντιχρυσαυγίτικη προπαγάνδα των προνομιούχων της "δημοκρατικής" χούντας!

Με αφορμή την επέτειο του "ΌΧΙ" της 28ης Οκτωβρίου, που τόλμησε να εκστομίσει ο αμελέτητος "ναζιστής" δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς στο τελεσίγραφο των "συναδέλφων" του Ιταλών ναζιστών το 1940, ας πούμε "ΝΑΙ" όλοι μαζί στον κοινοβΟλευτικό ναζιστοφασισμό της μνημονιακής κυβέρνησής μας, εντολοδόχου της άξιας απογόνου του Χίτλερ, Άνγκελας Μέρκελ, και των Τροϊκανών στη χώρα μας.

Η μπότα η Γερμανική είναι και πάλι εδώ,
και μας πατάει με μετρομανία στο λαιμό
ώσπου φασιστοδημοκρατικά να βγει η ψυχή μας...

Βροντοφωνάξτε "NAI" στον Τροϊκανισμό,
"ΝΑΙ" στο Γερμανικό νεοφασιστοναζισμό, 
 Και "ΟΧΙ" στον επάρατο το χρυσαυγιτισμό!

Ακολουθεί βαρυσήμαντο Μήνυμα του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 

«Την 28η Οκτωβρίου τιμούμε την Ελλάδα που έχει αποδείξει ιστορικά πως γνωρίζει τι σημαίνει και πώς κερδίζεται η εθνική κυριαρχία και η εθνική αξιοπρέπεια. 

Αυτές οι επέτειοι μας διδάσκουν κάθε χρόνο, επίμονα, κάτι πολύ σημαντικό: Να είμαστε ενωμένοι, υπεύθυνοι, υπερήφανοι, αισιόδοξοι και αποφασισμένοι για να βγάλουμε, όλοι μαζί, τη χώρα μας από την μέγγενη της κρίσης. 

Το "ΟΧΙ" στο ναζισμό είναι τώρα πάλι πιο επίκαιρο παρά ποτέ. 

Και μας γεμίζει αισιοδοξία ότι η ελληνική κοινωνία έχει επιλέξει να ξεπεράσει, όχι μόνο την οικονομική κρίση, αλλά και την κρίση αξιών και συμπεριφορών που ταλανίζουν τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. 

Σ’ αυτή την προσπάθεια απευθύνουμε πρόσκληση να συμμετάσχει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα.» 

Αλληλούια! Καθίστε καλά και προσκυνάτε ευλαβικά τη "δημοκρατική" μας χούντα, αδέλφια μου, ραγιάδες! Μπρος στα κάλλη τση "δημοκρατίας"-λαμογιοκρατίας τι αξία έχουν οι αυτοκτονίες απελπισμένων Ελλήνων;