ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Δημήτρης Κουκούτσης: Το ποθούμενο είναι η απελευθέρωση της χώρας

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ (Χρυσή Αυγή) Βουλή, 22/10/2014: «Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.  
(...) 
Σχετικά με το θέμα που αφορά φωτογραφικά τη "Χρυσή Αυγή" θα ήθελα να πω τα εξής: Για εμάς ήταν ζήτημα χρόνου το καθεστώς να αφήσει στην άκρη κάθε ψευδαίσθηση πλουραλισμού, ισονομίας, ισοπολιτείας δείχνοντας το πραγματικό του πρόσωπο. 

Αυτή η συμπεριφορά είναι απόρροια της χρόνιας εξουσιαστικής αντίληψης και της μέχρι πρότινος έλλειψης μιας στιβαρής, σφριγηλής και συντεταγμένης αμφισβήτησης της παντοκυριαρχίας.
 Είχατε μάθει τόσα χρόνια να τσαλαβουτάτε στα λιμνάζοντα νερά της καθεστωτικής πολιτικής και να νιώθετε άνετα με τις στημένες αντιπαραθέσεις, οι οποίες ήταν ο φερετζές που κάλυπτε την αποκρουστική ασχήμια της συστημικής πολιτικής ζωής.

Είχατε συνηθίσει να μην έχετε υπολογίσιμο ιδεολογικό και πολιτικό αντίπαλο που να αρνείται και παράλληλα να σας αμφισβητεί. 

Για πρώτη φορά, λοιπόν, στη μεταπολιτευτική Ελλάδα αλλά και στη νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας υπάρχει το ιδεολογικοπολιτικό λαϊκό κίνημα, το οποίο έκανε κυρίαρχο στην εγχώρια πολιτική σκηνή το σύνθημα του "μόνοι εναντίον όλων". 

Για την αντιμετώπιση του εθνικιστικού κινήματος "Χρυσή Αυγή", ενώθηκαν κόμματα, δημοσιογράφοι, οι γνωστοί εργατοπατέρες που σφετερίζονται το μόχθο του λαού μας, κεφαλαιοκράτες, παρακμιακοί καλλιτέχνες, κ.λπ. 

Όλοι αυτοί οι εκπρόσωποι του πολιτικού κατεστημένου άφησαν στην άκρη τις υποτιθέμενες διαφορές τους και ταυτίστηκαν για την αντιμετώπιση της "Χρυσής Αυγής", εξ ου και ο νεότευκτος όρος "συνταγματικό τόξο", που ουσιαστικά στήθηκε και δεν είναι τίποτε άλλο από την καλοκουρδισμένη μηχανή που ονομάζεται "σύστημα". 

Κάθε πολιτική ενέργεια της "Χρυσής Αυγής" – δεν το κρύβουμε – αποσκοπεί στο να φέρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ποθούμενο. Ποιο είναι αυτό; Είναι η απελευθέρωση της χώρας από τα δεσμά της παγκοσμιοποίησης και των διεθνών τοκογλύφων, αλλά κυρίως η δίκαιη και παραδειγματική τιμωρία κάθε εγχώριου παράγοντα που συνήργησε στην αμαχητί παράδοση της χώρας. 

Μέσα από τις διώξεις της "Χρυσής Αυγής", γεννάται ένα ερώτημα: Σε μία κατεχόμενη χώρα, στην οποία προωθούνται ο ανθελληνισμός, ο πολυπολιτισμός, η διαφθορά, η εγκληματικότητα, ο δημογραφικός θάνατος του έθνους, το χάος στις εργασιακές σχέσεις, άραγε ποιος είναι πραγματικά ο ελεύθερος και ποιος είναι ο φυλακισμένος; 

Θα ήθελα να πω ότι κάποιες φορές από κάποιους συναδέλφους – και ας με συγχωρήσουν αν αναφερθώ προσωπικά  – βγαίνουν κάποιες αλήθειες στο Κοινοβούλιο. Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού της Βουλής και της Ευρωβουλής ο συνάδελφος από τη Νέα Δημοκρατία, κ. Καράμπελας, είπε ότι: 
"Πρέπει οι ψηφοφόροι της 'Χρυσής Αυγής' να τεθούν στο κοινωνικό περιθώριο". 

Σε ποιο κοινωνικό περιθώριο; Να πάνε κάπου σε μία ερημιά; Να εξαφανιστούν; Να τους σκοτώσουμε; Να τους κρεμάσουμε γιατί ψηφίζουν "Χρυσή Αυγή"; 

Η κ. Κανέλλη είπε πρόσφατα ότι "το φασισμό, την ακροδεξιά, πρέπει να την πολεμήσεις από το σχολείο…Πρέπει να μπούμε από την Α΄ δημοτικού". 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ: Σωστά είναι αυτά που είπε. 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: Είπε "να μπούμε". Δηλαδή, τι εννοεί η κ. Κανέλλη όταν λέει "να μπούμε"; Να μπει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος; Δε νομίζω. Εννοεί το σύστημα όπου ανήκει.

Όπως και να έχει, ο Αρχηγός μας ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι συναγωνιστές μας είναι πολύ πιο ελεύθεροι από τους πολυλογάδες και τους γραφιάδες που έχουν καταστήσει το λαό μας αντικείμενο χλεύης και απαξίωσης. Είναι πολύ περισσότερο ελεύθεροι από τους προσκυνημένους και κυρίως από αυτούς που αντιλαμβάνονται τις διαδικασίες της ζωής παθητικά και μίζερα. 

Είδαμε την Αξιωματική Αντιπολίτευση και την Κυβέρνηση, τους ηγέτες δηλαδή, να πηγαίνουν στο εξωτερικό και να απολογούνται και να λένε: "θα τους διαλύσουμε, θα τους εξοντώσουμε, θα τους…"
Τόση περηφάνια; Τόση δουλικότητα απέναντι στο Ισραήλ, απέναντι στην Αμερική; 

Τα χρήματα που θα της παρακρατήσετε από τα κρατικά ταμεία δεν θα ακουμπήσουν τη "Χρυσή Αυγή" οργανωτικά. Μόνοι μας έχουμε στήσει το κόμμα μας και δεν χρειαζόμαστε αυτή την επιχορήγηση. Την χρειαζόταν, όμως, ο λαός μας, επειδή εκεί πήγαιναν τα λεφτά αυτά. 

Δυστυχώς, δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε αυτά τα χρήματα πίσω εκεί όπου ανήκουν, στον ελληνικό λαό. Τα στερείτε από τον πεινασμένο Έλληνα του μνημονιακού κράτους. 

Όλοι σας – μα όλοι – γνωρίζετε την αλήθεια. Οι διώξεις είναι πολιτικές και σκοπό έχουν τα ψηφαλάκια της Χρυσής Αυγής. 

Εντυπωσιάζεστε και αναρωτιέστε – πολιτικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι – γιατί δεν πέφτουν τα ποσοστά της "Χρυσής Αυγής". Κάντε μία βόλτα στον κόσμο, βγείτε έξω στις φτωχογειτονιές και θα καταλάβετε τι συμβαίνει. 

Όσο για την Αριστερά, ας πάψει να ψάχνει σε εμάς τους "κυρ Παντελήδες" του μακαρίτη του Πάνου Τζαβέλα, γιατί σε εμάς δεν υπάρχει "άδειο πετσί χωρίς πνοή". 
Ευχαριστώ.»