ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ έφτυσαν την παρέλαση!


ΝΤΡΟΠΗ τους!
Σήμερα, 28η Οκτωβρίου 2013, στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης δεν παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς επίσης και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ!

Απείχαν, λέει, ως ένδειξη διαμαρτυρίας (ίνα μη μιανθώσι!) για την απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα να καλέσει βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην εξέδρα των επισήμων!

Άκουσον-άκουσον και φρίξον Έλληνα πατριώτη! Μιλάμε για προκλητική περιφρόνηση στους ήρωες του '40 και στους Μακεδονομάχους!

Δηλαδή, βρε επίορκοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, για το Τζιτζικώστα θα πηγαίνατε; Εκείνον θα πηγαίνατε να τιμήσετε;

Και καλά, τους νεκρούς ήρωες δε νιώθετε καμιά ιερή υποχρέωση να τους τιμήσετε διότι δεν καταλαβαίνετε τίποτα από πατρίδα, θυσίες και ηρωισμό. Αμ, κοτζάμ Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο όνομα της οποίας πίνετε τάχα νερό, δεν τον σεβαστήκατε;

Σταματάει ο νους του φυσιολογικού ανθρώπου μπροστά στο θράσος, την εμπάθεια, την ανευθυνότητα και τη βλακεία σας. Πόσο γελοίοι και ολίγιστοι πολιτικάντηδες είστε, στ' αλήθεια!

Ντρέπομαι για την Ελλάδα που βγάζει τέτοιους απάτριδες πολιτικούς νάνους και για τους Έλληνες που τους ψηφίζουν. Άραγε θα ξυπνήσουν μερικοί πατριώτες απ' αυτούς με τα σημερινά σας αντεθνικά και επικίνδυνα παιδαριώδη καμώματα; 

********

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του κόμματος της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος,  ως ανεπιθύμητος δεν ανέβηκε στη εξέδρα των επισήμων (ΝΑΙ-ΝΑΙ-κων), και πολύ καλά έκανε, αλλά παρακολούθησε την παρέλαση μαζί με τους λιγοστούς πολίτες από το πεζοδρόμιο.

Σε δήλωσή του στο thestival.gr, ο κ. Γρέγος τονίζει: «Το να απαιτείς να αποκλειστούν εκπρόσωποι του έθνους από εκδηλώσεις είναι παράνομο αντισυνταγματικό αντιδημοκρατικό κινείται στα όρια του φασισμού...

Οι διώξεις που υφίστανται σε βάρος μας κλωνίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου σε αξίες όπως η δημοκρατία και η δικαιοσύνη, καλλιεργώντας ταυτόχρονα διχαστικό κλίμα. 

Το ποιοι είναι εγκληματική οργάνωση το γνωρίζει ο ελληνικός λαός και περιμένει εδώ και χρόνια τη Δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της!

H Xρυσή Αυγή δεν είναι στη φυλακή ούτε στο περιθώριο! Bρίσκεται στα τμήματα που θα παρελάσουν σήμερα, βρίσκεται στο λαό που θα χειροκροτήσει! 

Σήμερα πρέπει όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να πούμε ένα ΌΧΙ σε αυτούς που παρέδωσαν σε τραπεζίτες την Εθνική κυριαρχία! 

Σαν βουλευτής θα βρεθώ κοντά στον κόσμο που σε κάθε μας βήμα μας δείχνει την αγάπη και τη στήριξη του! 

Καλή λευτεριά στους δοκιμαζόμενους!».(πηγή)