ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Θ. Πάγκαλος: "Η ΕΥΠ παρακολουθούσε τις πρεσβείες των ΗΠΑ..."

Ας όψονται τα ΜΜΕ που δίνουν υπόσταση σε τέτοια τοξικά πολιτικά απόβλητα όπως ο Θεόδωρος Πάγκαλος,  δίνοντάς τους βήμα και βγάζοντάς τα στον αέρα για να ρυπαίνουν την κοινωνία και να εκθέτουν σε κινδύνους τη χώρα μας.

Για όσους είχαν ακόμη κάποια αμφιβολία για τ' αφεντικά του μισέλληνα Θ. Πάγκαλου, διαβάζοντας τα επόμενα θα μάθουν, και θα ομολογήσουν, ότι το πολιτικό αυτό ΤΙΠΟΤΑ έπρεπε να βρίσκεται ήδη πίσω από τα κάγκελα. 

Έστω και αργά κατατέθηκε μήνυση εναντίον του από το δικηγόρο Άγι Τάτση, όπως θα δείτε σ' ένα από τα video που παραθέτω πιο κάτω.

«Λεπτομέρειες σχετικά με τις παρακολουθήσεις σε βάρος των Αμερικανών που ισχυρίζεται ότι έκανε η ΕΥΠ επί υπουργίας του, έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. "Η ΕΥΠ είχε τη δυνατότητα και παρακολουθούσε τις πρεσβείες των ΗΠΑ στην Άγκυρα και την Αθήνα με τεράστια επιτυχία! Προφανώς και υπάρχουν τέσσερα πρόσωπα σε κάθε κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Εξωτερικών, ο υπουργός Άμυνας και ο υπεύθυνος για την ΕΥΠ που ενημερώνονταν", δήλωσε στο Βήμα FM ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, μετά τα όσα ισχυρίστηκε, δικαιολόγησε την κατασκοπευτική δράση των ΗΠΑ σε ξένες χώρες, τονίζοντας πως "οι Αμερικανοί έκαναν ό,τι μπορούσαν, για το καλό όλων μας" και πως δεν ενημέρωναν τους Ευρωπαίους "για λόγους εμπιστευτικότητας, αλλά και γιατί έχουν πιο προχωρημένη τεχνολογία".

Στη συνέχεια, ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποστήριξε πως από τις υποκλοπές της ΕΥΠ δεν έμαθε κάτι πολύ σοβαρό καθώς "όλα αυτά που έλεγαν τα ξέραμε", ωστόσο τόνισε πως μερικές φορές ήταν πολύ διασκεδαστικό να ακούει τους Αμερικανούς πρέσβεις να μιλούν, παραθέτοντας μια συνομιλία: "Απλώς μερικές φορές ήταν πολύ διασκεδαστικό να ακούω τον Αμερικανό πρέσβη να λέει στο συνάδελφό του στην Άγκυρα ή σε κάποιον από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ 'what is this motherfucker Pangalos doing?'. Και ο άλλος να απαντά 'this motherfucker called me today'. 
Φιλικά οι άνθρωποι...
Και εγώ αντιστοίχως μιλούσα με συναδέλφους μου για κάποιους Αμερικάνους, όταν ήξερα και νόμιζα ότι κανείς δεν με ακούει. Τα άλλα τα ξέραμε, το γενικό πνεύμα της συζήτησης. Είχαμε κάνει τις αναλύσεις μας, τα ξέραμε"(4news.gr)