ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Ο Τσίπρας ασπάζεται το Σταυρό της Αγίας Ορθοδοξίας!


Δεν είναι ασυνήθιστο ούτε επιλήψιμο να μετανιώνει κανείς για τον πρότερο βίο του και να αποκηρύττει τα προηγούμενα πιστεύω του. Ούτε είναι κακό για τον Αλέξη Τσίπρα, που μέχρι πρότινος δήλωνε ότι δεν είναι θρησκευόμενος, σήμερα να προσχωρεί στην Ορθόδοξη τυπολατρία, αρκεί να μην το κάνει υποκριτικά για να εξαπατήσει τον "ευσεβή" ορθόδοξο ελληνικό λαό και ν' αναρριχηθεί κι αυτός στην εξουσία για να μας αποσώσει.

Γι' αυτό λοιπόν, Αλέξη μ', για να σταματήσουν οι κακές γλώσσες να σε συκοφαντούν, μιλώντας για κωλοτούμπες και άλλα κακεντρεχή, βγες δημόσια και πες στο λαό ότι μετανόησες για την πρώην αποστασία από την πίστη των πατέρων σου και ότι τώρα πιστεύεις στον Τριαδικό Θεό της Ορθοδοξίας με όλα τα συμπαρομαρτούντα.

Αν δεν το κάνεις, τότε εμπαίζεις συλλήβδην το Θεό, το λαό και την ίδια την Ορθοδοξία και είσαι ένας αξιολύπητος και άκρως επικίνδυνος τυχοδιώκτης που ξεπουλάς ακόμα και τη συνείδησή σου για την εξουσία.

Αυτά τα ολίγα είχα να σου πω για το καλό σου και αναμένω δημόσια δήλωση μετανοίας.