ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Ο Πύρρος Δήμας πήρε ολιγοήμερη άδεια από τη Βουλή!

Μπαίνοντας σήμερα το πρωί στα Πρακτικά του κλαμπ της Βουλής για να δω με τι ασχολούνται οι εθνοπατέρες μας, τώρα που μπαγλαρώσανε την ηγεσία της "εγκληματικής οργάνωσης" της Χρυσής Αυγής και δεν κινδυνεύει η "δημοκρατία" μας, έπεσα πάνω σε μια συγκλονιστική είδηση:

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Χρήστος Μαρκογιαννάκης) Βουλή, 3/10/2013: «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, πριν εισέλθουμε στην συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων θα ήθελα να κάνω μια ανακοίνωση προς το Τμήμα. 
Ο Βουλευτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, κ. Πύρρος Δήμας ζητεί άδεια ολιγοήμερης απουσίας στο εξωτερικό. Η Βουλή εγκρίνει;»

ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: «Μάλιστα, μάλιστα.»

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Χρήστος Μαρκογιαννάκης): «Η Βουλή ενέκρινε τη ζητηθείσα άδεια.»

Μιλάμε για προκλητικά κοινοβΟλευτικά καραγκιοζιλίκια που σε κάνουν να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια ή να ξεσπάς σε κλάματα απαρηγόρητος διότι διαπιστώνεις διαρκώς ότι εκεί στο "ναό" τση "δημοκρατίας" σε εμπαίζουν απροκάλυπτα.

Η Βουλή δεν ζήτησε να ενημερωθεί αν η άδεια που ζήτησε ο Πύρρος Δήμας ήταν μέσα στα πλαίσια των κοινοβΟλευτικών καθηκόντων του, δηλαδή δικαιολογημένη, ή ήταν για τουριστικούς λόγους οπότε πρέπει να του περικοπεί αναλόγως η βΟλευτική αποζημίωση. Δεν την απασχολεί αυτό."Μάλιστα, Μάλιστα", εβόησαν οι καμιά δεκαριά παρευρισκόμενοι! Άλλωστε τι έχουν να χάσουν; Οι ραγιάδες πληρώνουν...

Καλά ρε Πύρρο, ολόκληρο καλοκαίρι που ήταν κλειστή η Βουλή δεν σου έφτανε να κάνεις τα ταξίδια σου; Αλήθεια, γιατί πληρώνει ο ελληνικός λαός βΟλευτές σαν τον Πύρρο Δήμα; Είτε απών είναι ο Πύρρος είτε παρών στα έδρανα της Βουλής είναι το ίδιο άχρηστος και ακίνδυνος για το σάπιο σύστημα.
Δεν μιλάει, δεν λαλάει, δεν διαμαρτύρεται, δεν καταγγέλλει, δεν προτείνει, παρά μόνο ψηφίζει ό,τι του πει ο ευεργέτης του Ευάγγελος Βενιζέλος που τον επέλεξε στις προηγούμενες εκλογές επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και γέλασε κάθε πικραμένος.