ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Απατεώνες ρασοφόροι ξαναχτύπησαν στη Ρόδο

Μπέεεεε! "Θαύμα"! "Θαύμα"! Τρέξτε να γεμίστε τα παγκάρια!  
Η βιομηχανία "θαυμάτων" καλά κρατεί στο κατεχόμενο Ελλαδιστάν. Σε τέτοιες "ιερές" απάτες δεν επεμβαίνει η ανοιχτομάτα Δικαιοσύνη! 

Τα μάθατε τα νέα ευσεβείς Ορθόδοξοι ειδωλολάτρες; "Δάκρυσε" ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στη Ρόδο! 
Βρε το φουκαρά...
Κοίτα, όμως, πού πήγε ο ευλογημένος να δακρύσει: σ' ένα απομακρυσμένο νησί που για να πάει κανείς να τον προσκυνήσει με το αζημίωτο χρειάζεται αρκετά χρήματα για εισιτήρια, παπορίσια ή αεροπορικά. 
Δε μπορούσε άραγε να δακρύσει συγχρόνως σε όλες τις εικόνες του στην Ελλάδα; Τι Αρχάγγελος είναι; Δε γνωρίζει ότι από τα μνημόνια δεν υπάρχει σάλιο;

Λοιπόν, το διόλου πρωτότυπο παραμύθι έχει ως εξής:
«Συγκλονισμένοι οι ντόπιοι...
Για θαύμα κάνουν λόγο οι κάτοικοι της Ρόδου, που είδαν την εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ στο μικρό εκκλησάκι του νεκροταφείου της Ιαλυσού να δακρύζει. 

Σύμφωνα με τους κατοίκους, οι γυναίκες που πήγαν να ανοίξουν το πρωί την εκκλησία είδαν δάκρυα στα μάτια του Ταξιάρχη. 

Κάλεσαν τον Μητροπολίτη Ρόδου, Κύριλλο, ο οποίος μετέβη στο σημείο και ζήτησε να βγάλουν την εικόνα από το σημείο, για να διαπιστωθεί αν έχει υγρασία ο τοίχος. 

Τελικά, επιβεβαίωσε ότι όντως πρόκειται για θαύμα και ζήτησε να μεταφερθεί η εικόνα στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου για να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.» (πηγή)


«Δεν μπορεί να εξηγηθεί το δάκρυ στην εικόνα του Μιχαήλ Αρχαγγέλου δήλωσε πριν από λίγο στο VERENA ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος

Όπως μας είπε ο σεβασμιότατος πήγε συντηρήτρια από την Αρχαιολογία αλλά δεν μπόρεσε να δώσει εξήγηση. 

Αύριο την εικόνα θα εξετάσει και άλλος συντηρητής. "Δεν είναι υγρασία. Δάκρυα αναβλύζουν και απο τα δύο μάτια. Δεν δικαιολογείται από τίποτα. Μεταφέραμε την εικόνα να δούμε μήπως οι συνθήκες στο νεκροταφείο δημιούργησαν το δάκρυ, όμως και σήμερα συνεχίστηκε να βγαίνει το δάκρυ" τόνισε ο Μητροπολίτης. 

 Απο την πλευρά του ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Απόστολος μας δήλωσε ότι "το δάκρυ είναι ένδειξη της ύπαρξης του θείου". 

Στις 6 θα ξεκινήσει παράκληση στον ιερό ναό της Κοιμήσεως Ιαλυσού, όπου βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα.» (πηγή)

Θυμάστε, βρε πατριώτες, τη "ματωμένη" εικόνα της Παναγίας στον Άγιο Φανούριο Αργυρούπολης, το 2001; Τα αποτελέσματα της χημικής ανάλυσης ήταν εντυπωσιακά: Στις «φλέβες» της Παναγίας δεν έρεε ανθρώπινο αίμα - λογικό θα σκεφτεί κάποιος «ευσεβής» - αλλά...βυσσινάδα του Θεού! (πηγή)

Μπέεε, Μπέεε! Φτιάξτε κάνα "θαύμα" γιατί χανόμαστε!