ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

ΒΟΥΛΗ: Άρον-άρον σταύρωσον τους Χρυσαυγίτες βουλευτές!

Οι "αναμάρτητοι" βΟλευτές πρώτοι τον λίθον έβαλον, οι δε πανάμωμοι κομματικοί αρχηγοί απείχαν του "λιθοβολισμού" ίνα μη μιανθώσι!
Next step: Επί τον "ιματισμόν" των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής βαλούσι κλήρον...

Ούτω πως θα τελειώσει το παραμύθι της "εγκληματικής οργάνωσης" της Χ.Α. ... βαυκαλίζονται... και το Ελλαδιστάν θα εισέλθει σ' έναν ενάρετο κύκλο άνευ βίας και ρατσισμού, όπου απαξάπαντες οι μεταλλαγμένοι υπήκοοι του Δ' Ράιχ θα βιώνουν το "success story" από την ανάποδη. Πώς λέμε θα βλέπουν τα ραπανάκια ανάποδα; Κάπως έτσι. ΑΜΗΝ!

Κατά τα λοιπά, οι αγανακτισμένοι πεινώντες άρτον και διψώντες δικαιοσύνην αλύτρωτοι ραγιάδες, δια τον φόβον Δένδια, θα προτιμώσι να αποθνήσκωσι από ασιτίαν και μαρασμόν παρά να αμαρτήσωσι πετώντας ένα γιαούρτι ή αυγό (χτύπα ξύλο!) σε βΟλευτήν τινά του "συνταγματικού τόξου". ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!

16/10/2013

«Όλο το κλεπτοκρατικό τόξο αποφάσισε για την συνέχιση της παράνομης και πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής.
Σε σύνολο 247 ψηφισάντων, καθώς απείχε η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής και ακόμα 38 βουλευτές, υπέρ της άρσης ασυλίας των συναγωνιστών τάχθηκαν 246, ενώ κατά περίπτωση καταγράφηκε ένα λευκό και ένα άκυρο.» (Πηγή)

4/10/2013

15/10/2013

15/10/2013

24/6/2013