ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Ιδού οι φονιάδες του Nathan, πρώην Nancy, Verhelst

Του έκαναν "νόμιμη" ευθανασία διότι η εγχείρηση αλλαγής φύλου, από θηλυκό σε αρσενικό, είχε αποτύχει και έπασχε από "αβάστακτο ψυχολογικό πόνο"!

Το τραγικό περιστατικό - ακραίο σύμπτωμα της κουλτούρας του ΤΙΠΟΤΑ - εμπεριέχει πολλαπλά μηνύματα προς την ανθρωπότητα που έχει χάσει το μπούσουλα και δεν ξέρει πού πάει και πού θέλει να πάει.

Την "ευθανασία"-φόνο του 44χρονου Βέλγου την ανέλαβε ένας ειδικός του καρκίνου, ο Wim Distelmans. (telegraph.co.uk)

Γονείς-φονιάδες!

«Ήμουν ένα κορίτσι που κανένας δεν το ήθελε», είπε ο Nathan Verhelst στην εφημερίδα Het Laatste Nieuws, λίγες ώρες πριν από το θάνατό του (της). «Ενώ τα αδέλφια μου (τρία) τα γιόρταζαν, εμένα μου είχαν δώσει μια αποθήκη πάνω από το γκαράζ σαν κρεβατοκάμαρα. Η μητέρα μου παραπονιόταν, "Αν είχες μόνο γεννηθείς αγόρι!" Απλά με ανέχονταν, τίποτα περισσότερο.» 

Παιδεία, ΜΜΕ, Ιατρική "επιστήμη", νομοθέτες - φονιάδες!

Ο Nathan Verhelst, με τα όποια ψυχολογικά προβλήματα και απωθημένα κουβαλούσε μέσα του, έφτασε αισίως τα 40 του χρόνια, έχοντας την επιθυμία να γίνει άνδρας. Δεν είχε αυτοκτονήσει όμως! 

Οι δάσκαλοί του, προφανώς, δεν τον είχαν βοηθήσει ν' αποδεχτεί και ν' αγαπήσει τον εαυτό του όπως τον έκανε η φύση, ώστε ν' απαλλαγεί από το οδυνηρό αίσθημα της απόρριψης που του είχαν προκαλέσει οι άξεστοι και προκατειλημμένοι γονείς του. Ούτε, βεβαίως, υπάρχει τέτοιο σωτήριο μάθημα στα σχολεία!

Τα ΜΜΕ, που βομβαρδίζουν καθημερινά τα κεφάλια μας με ειδήσεις από "πετυχημένες" και κοινωνικά καθαγιασμένες αλλαγές φύλου, έπαιξαν ρόλο ηθικού αυτουργού στην απόφαση του Nathan να γίνει ντε και καλά "άνδρας" από καπρίτσιο προς τους γονείς του.

Η Ιατρική επιστήμη που, σεβόμενη το λειτούργημά της και τον όρκο του Ιπποκράτη, θα έπρεπε να αρνείται κατηγορηματικά να παραβιάσει έτσι στα καλά καθούμενα τη φύση, άνοιξε το δρόμο για το θάνατο του Nathan. (Ποιος είναι ο χειρουργός; Κρύβεται;)

Οι νομοθέτες, και εν προκειμένω η κυβέρνηση και η Βουλή του Βελγίου, που νομοθετούν τέτοιους νόμους φονιάδες, είναι ηθικοί αυτουργοί του θανάτου του Nathan.

Ορμονολόγοι και χειρουργοί - φονιάδες!

Ο Nathan Verhelst έκανε ορμονοθεραπεία το 2009, που ακολουθήθηκε από μαστεκτομή και χειρουργείο για να του κατασκευάσουν πέος το 2012. Αλλά "καμία από αυτές τις εγχειρήσεις δεν λειτούργησε όπως επιθυμούσε." 

«Ήμουν έτοιμος να γιορτάσω την αναγέννησή μου», είπε ο Nathan στην εφημερίδα. «Αλλά, όταν κοίταξα στον καθρέφτη, αηδίασα με τον εαυτό μου. Τα στήθη μου δεν ήταν αυτά που περίμενα και το νέο πέος μου είχε συμπτώματα απόρριψης. Δεν ήθελα να είμαι ένα ...τέρας.» 


Dr. Distelmans, Γιατρός-φονιάς!

Αυτός έριξε τη χαριστική βολή!

«Η επιλογή του Nathan δεν είχε τίποτα να κάνει με βαργεστημάρα της ζωής», είπε ο  Dr. Distelmans.
«Υπήρχαν άλλοι παράγοντες που σήμαιναν ότι βρισκόταν σε μια κατάσταση με αθεράπευτο, αβάστακτο πόνο. Ο αβάστακτος πόνος για ευθανασία μπορεί να είναι είτε σωματικός είτε ψυχολογικός. Αυτή ήταν μια περίπτωση που καθαρά πληρούσε τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος.»

Προσέξτε παρακαλώ τα λόγια του γιατρού-φονιά: Καρκινολόγος ων, έκρινε ότι ο ψυχολογικός πόνος του Nathan ήταν... "αθεράπευτος"!  
Προφανώς έχει κεκτημένη ταχύτητα από διαγνώσεις "αθεράπευτων" καρκίνων!
Ω της παραφροσύνης και της ανθρωποκτονίας! Ποιος μπορεί, βρε ηλίθιοι, να αποφανθεί αν ένας ψυχικός πόνος είναι αθεράπευτος; Ποιος γνωρίζει τις ευμετάβλητες ψυχολογικές διακυμάνσεις του ανθρώπου ώστε να αποφανθεί μετά βεβαιότητας ότι μια κατάθλιψη είναι μη αναστρέψιμη; Ποιος μπορεί να εισέλθει στα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής και να κάνει διαγνώσεις; Τότε γιατί δεν σκοτώνετε με "ευθανασία" όλους τους τρελούς ώστε ν' αδειάσουν τα τρελοκομεία;

Όμως ο Nathan δεν ήταν τρελός, απλά απογοητευμένος ήταν από την αποτυχημένη αλλαγή φύλου. Ωστόσο, οποιαδήποτε απογοήτευση είναι αναστρέψιμη με κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη, αποδοχή, αγάπη, και αφύπνιση της πνευματικότητας του ανθρώπου που δεν εξαρτάται από το φύλο του ανθρώπου και μπορεί ν' αναγεννήσει πραγματικά το άτομο, ανεξαρτήτως γεννητικών οργάνων και σεξουαλικών ικανοτήτων ή άλλης σωματικής αναπηρίας.

O Alex Schadenberg, Διευθύνων Σύμβουλος και Διεθνής Πρόεδρος του Συνασπισμού για την Πρόληψη της Ευθανασίας ("Euthanasia Prevention Coalition") έγραψε μεταξύ άλλων για το θέμα: «Ο ψυχολογικός πόνος είναι μια απροσδιόριστη έννοια που οδηγεί στην αποδοχή της ευθανασίας σχεδόν για οποιαδήποτε αιτία.» (πηγή)

Σύμβουλοι ηλίθιοι!

«Ο Nathan είχε λάβει συμβουλευτική υποστήριξη για 6 μήνες» ισχυρίστηκε ο Dr. Distelmans.
Και γιατί εντέλει οι "σύμβουλοι" της κακιάς ώρας, αντί να τον χαϊδεύουν, δεν του είπαν: "Ε, λοιπόν, αφού θέλεις να πεθάνεις, αυτοκτόνησε, και μη ζητάς από άλλους να γίνουν φονιάδες για χάρη σου"; 
Ίσως έτσι να αφύπνιζαν κάποια ανώτερη χορδή μέσα του που θα σηματοδοτούσε μια αλλαγή στάσης προς τη ζωή. Δυστυχώς δεν το έκαναν, και βρέθηκε ο γιατρός-φονιάς για να στείλει τον άτυχο Nathan κακήν κακώς στο θάνατο.

Ας όψονται όλοι εκείνοι που συνέργησαν στον πρόωρο και ταπεινωτικό θάνατο του Nathan Verhelst.

Δείτε εδώ πώς καταστρατηγούνται οι νόμοι για την ευθανασία στο Βέλγιο.