ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Σαμαράς προς Τσίπρα: Κατάντια να ψηφίζετε μαζί με τη Χρυσή Αυγή


Αντώνης Σαμαράς, Βουλή, 10/11/2013: «Η πρόταση μομφής που έκανε εδώ είναι το φάρμακο, η δραμαμίνη για τη ναυτία που προκάλεσε η απότομη αυτή στροφή του κ. Τσίπρα στους Βουλευτές και οπαδούς του. Για να γλιτώσει δηλαδή από τη μομφή του Λαφαζάνη, ο κ. Τσίπρας έκανε μομφή στο Σαμαρά.

Τα δικά του τα αδιέξοδα μετέτρεψε σε πρόταση μομφής. 

Κύριε Τσίπρα, την ταλαιπωρείτε τη Βουλή, γιατί θέλετε να μας ρίξετε! 

Και πώς θέλετε να μας ρίξετε, κύριε Τσίπρα; 

Ψηφίζοντας εναντίον μας, μαζί με τη Χρυσή Αυγή!
Εκεί το φτάσατε, εκεί καταντήσατε το κόμμα σας. 

Και όπως σύντομα θα διαπιστώσετε, αυτό θα αποδειχθεί και το μεγαλύτερό σας λάθος!»

Τι εννοείς, Αντώνη Σαμαρά; Μήπως εννοείς ότι τα κόμματα του κατ' ευφημισμόν "συνταγματικού τόξου" πρέπει να περιμένουν κάθε φορά να δουν τι θα ψηφίσει η Χρυσή Αυγή, ώστε εκείνα στη συνέχεια να ψηφίσουν το αντίθετο ίνα μη μιανθώσι; Αυτός είναι ο παιδαριώδης συλλογισμός σου; Δηλαδή αν η Χρυσή Αυγή ψηφίσει, π.χ., εναντίον ενός πολέμου με την Τουρκία, τ' άλλα κόμματα πρέπει σώνει και καλά να ψηφίσουν υπέρ, ίνα μη μιανθώσι;

Πόσο ανεύθυνος και επικίνδυνος είσαι στ' αλήθεια! Πραγματικά ολίγιστος...

Αντώνη Σαμαρά, όταν μιλάς από το βήμα της Βουλής ως πρωθυπουργός της χώρας, πρέπει να θυμάσαι ότι δεν απευθύνεσαι μόνο στον πολιτικό σου αντίπαλο αλλά σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Μιλάς σε ανθρώπους, σε ψυχές, και σε ακούει ο Θεός που κάπου κάπου τον επικαλείσαι, ενώ η ψυχή σου είναι γεμάτη αλαζονεία και μίσος προς τους πολιτικούς σου "αντιπάλους". (Δυστυχώς και οι άλλοι δεν υστερούν σ' αυτές τις "δημοκρατικές αρετές"...)

Ωστόσο, ο χειμαζόμενος και χιλιοπροδομένος, και από την αφεντιά σου, ελληνικός λαός, δεν έχει ανάγκη ν' ακούσει εξυπνάδες και ατάκες από τον Πρωθυπουργό του, ούτε βεβαίως από άλλους κομματάρχες.  Οι τζάμπα μαγκιές δεν ωφελούν κανένα.

Είναι θλιβερό ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι βΟλευτές σε χειροκροτούν κιόλας, νομίζοντας ότι βρίσκονται σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και ο πρωθυπουργός τους μόλις έβαλε γκολ.

Αντώνη Σαμαρά, το εκχείλισμα μίσους που εκφράζεις με λόγια ("εκ του περισσεύματος της καρδίας το στόμα λαλεί") εναντίον ενός κόμματος που εκπροσωπεί μισό εκατομμύριο φορολογούμενους Έλληνες πολίτες είναι ύβρις όχι μόνο προς τη Χρυσή Αυγή αλλά και προς όλους όσοι την ψήφισαν.

Και αυτή σου την αντιδημοκρατική, αντιδεοντολογική, φασιστική συμπεριφορά, μπορεί να την επικροτούν τα αόρατα και ορατά αφεντικά σου αλλά τη βδελύσσεται ο "Δίκης Οφθαλμός ος τα παν' ορά", όποια και να 'ναι η Χρυσή Αυγή, που και αυτή, όπως και όλα τα κόμματα, πρέπει να κάνει την αυστηρή αυτοκριτική της.

Πρώτα, και πάνω απ' όλα, ο  πρωθυπουργός της χώρας πρέπει να αποπνέει σεβασμό και ήθος και να εμπνέει ενότητα και όχι διχασμό προς τον ελληνικό λαό. 

Κατάλαβες τίποτα, Αντώνη Σαμαρά;

Μπάαα! Ψιλά γράμματα αυτά για το χαμηλό IQ που διαθέτεις και τη στρεβλή αντίληψη περί δημοκρατίας και πατριωτισμού που έχεις...