ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Η δαιμονοποίηση της Χρυσής Αυγής υπερόπλο για την εξόντωσή της


Στις διεφθαρμένες αποικιοκρατικές "δημοκρατίες" της Δύσης, η ενορχηστρωμένη και επιθετική δαιμονοποίηση του αντιπάλου που δεν προσκυνάει είναι παλιό, και δοκιμασμένο για την αποτελεσματικότητά του, σατανικό κόλπο-όπλο. 

Το χρησιμοποίησαν οι Μπους - πατέρας και γιος - των ΗΠΑ  για τη δαιμονοποίηση του Σαντάμ Χουσεΐν. (Demonize to Colonize)

Το εφάρμοσε ο Μπιλ Κλίντον και ο Τόνι Μπλερ δαιμονοποιώντας τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς για να δικαιολογήσουν τους βάρβαρους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ εναντίον της Σερβίας ως... "ανθρωπιστικούς".

Το εφάρμοσαν πιο πρόσφατα στη δαιμονοποίηση του Καντάφι της Λιβύης για να τον εξοντώσουν και να βάλουν χέρι στα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου της χώρας αυτής.

Το εφαρμόζουν σήμερα δαιμονοποιώντας τη Χρυσή Αυγή επειδή είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Μια εμπεριστατωμένη ανάλυση για τη δαιμονοποίηση της Χρυσής Αυγής ανέβασε ο Χρήστος Χαρίτος στο ιστολόγιο "Ελληνικές Γραμμές", την οποία παραθέτω αυτούσια εδώ:

«Χρυσαυγίτης; Σκοτώστε τον! 

Πράξη 1η. Συλλαμβάνεται ο αρχηγός ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, τρίτο πλέον στις δημοσκοπήσεις, ως αρχηγός "εγκληματικής οργανώσεως"! Το νομιμοποίησε αυτό ο Άρειος Πάγος, μετά από "έρευνα" μίας εβδομάδος! Ούτε η NSA δεν θα το κατάφερνε. 

Η ίδια Δικαιοσύνη όμως, άφησε να φύγει κύριος από τον Κορυδαλλό ο αριστερός τρομοκράτης Μαζιώτης, γιατί μέσα σε 18 μήνες δεν μπόρεσαν να τον προσαγάγουν σε τακτική δικάσιμο! 

"Νομικός πολιτισμός", "τεκμήριο αθωότητας", όλα αυτά πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων. Μετά από 2 μήνες, δεν έχουν παρουσιάσει ούτε ένα στοιχείο που να τεκμηριώνει την σύλληψη.

Πράξη 2η. Συλλαμβάνεται και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Η κατηγορία είναι «υπαρχηγός της εγκληματικής οργανώσεως». Μα, δεν υπάρχει στο καταστατικό του κόμματος τέτοια θέση. Μικρολεπτομέρεια, ποιος ασχολείται; Και ο σύντροφος Βυσσίνσκι κατηγόρησε στις δίκες της Μόσχας τον Μπουχάριν ως "πράκτορα της Χιτλερικής Γερμανίας". Σιγά μην έπρεπε να το αποδείξει κιόλας. 

Εξάλλου, βρέθηκαν και τα περιβόητα κρασιά στο πατρικό του στα Ιωάννινα, με ετικέτες που δεν ήταν politically correct. Αν ήταν δημοκράτης, γιατί δεν έπινε κρασιά «κυρ-Γιάννη», που ανήκουν στον Μπουτάρη;

Πράξη 3η. Τα αριστερόστροφα ΜΜΕ έστησαν αμέσως λαϊκά δικαστήρια. 
Έχοντας φοιτήσει όλοι τους στην Αριστερά, ήξεραν την μεγάλη συνεισφορά των ΕΑΜικών "δικαστηρίων" στην πάταξη του "φασίστα" και του "αντιδραστικού". 

Ολημερίς δικαζόταν η Χρυσή Αυγή ως "εγκληματική οργάνωση". 
Υπήρχε πλήρης ομοφωνία, ότι τα μέλη της συμμετείχαν σε "εγκληματική οργάνωση", άρα είχαν πλέον "συλλογική ευθύνη". 

Το να είσαι Χρυσυαγίτης ήταν από μόνο του έγκλημα, δεν έχρηζε περαιτέρω αποδείξεων. Το έγραψε στο twitter και ο Άδωνις, στις 18 Σεπτεμβρίου: "Από σήμερα όποιος υποστηρίζει την Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει και την ευθύνη του αίματος. Ουδείς δικαιούται πλέον να λέει ότι δεν ήξερε". Τι δεν καταλαβαίνεις;

Πράξη 4η. Ένεκα της συλλογικής ευθύνης, πογκρόμ διώξεων εναντίον των μελών της. Και οδοντογλυφίδες να είχε επάνω του Χρυσαυγίτης, βγαίνοντας από ταβέρνα, αρκούσε για να συλληφθεί. Οι υπουργοί των βοθρολυμμάτων της Μεταπολιτεύσεως αρνούνται να απαντήσουν στις επερωτήσεις των βουλευτών της, λες και η Βουλή είναι το πατρικό τους σπίτι. 

Τους διεκόπη παρανόμως η κρατική χρηματοδότηση, αυτή που εισπράττει ανελλιπώς το παράρτημα της Κομμουνιστικής Διεθνούς. 

Ο ΣΔΟΕ ανέλαβε να βρει τα «μαύρα ταμεία» του κόμματος, όπως ο Μπέης έψαχνε στου Ζωγράφου τους χιλιάδες νεκρούς του Πολυτεχνείου. Για «μαύρα ταμεία» στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, ο ΣΔΟΕ δεν άκουσε ποτέ, what does Tsoukatos mean; 

 Πράξη 5η. Η Αριστερά ξεσκόνισε τα εγχειρίδιά της και έπιασε δουλειά. Μεγάλη παράδοση στον "αντιφασιστικό αγώνα". Από τα Δεκεμβριανά του 1944 και τον αποκεφαλισμό της Ελένης Παπαδάκη με τσεκούρι έως τον εμπρησμό στην Marfin, από την ΟΠΛΑ έως την 17Ν και τους "Πυρήνες της Φωτιάς", οι "αντιφασίστες αγωνιστές" έχουν αποδείξει ότι θα έσφαζαν ευχαρίστως και την μάνα τους.

Πράξη 6η. Παρασκευή 1η Νοεμβρίου. Δύο νέοι εθνικιστές κάθονται έξω από τα γραφεία του κόμματός τους και μιλάνε. Τους δολοφονούν με τον πλέον ψυχρό και επαγγελματικό τρόπο, θα τον ζήλευε και η NKVD του συντρόφου Μπέρια. 

Δύο μήνες δεν πυροβολούμε νυχθημερόν τους Χρυσαυγίτες στην Βουλή, στην τηλεόραση, στα δικαστήρια, παντού; Τώρα θα τους πυροβολούμε και στους δρόμους, αύριο και μέσα στο σπίτι τους. Λογικό επακόλουθο δεν ήταν, δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί; 

Εδώ και 90 χρόνια ο Καρλ Σμιτ έχει προειδοποιήσει ότι το μεγαλύτερο λάθος στην πολιτική είναι η "δαιμονοποίηση του αντιπάλου", να τον απογυμνώνεις από την ανθρώπινη υπόστασή του. Τότε μετατρέπεται σε απόλυτο εχθρό, που πρέπει να εξοντωθεί με κάθε μέσο. Αυτό συνέβη εδώ.

Το να είσαι Χρυσαυγίτης δεν είναι πλέον πολιτική τοποθέτηση, την οποία μπορείς να απορρίψεις, όπως και κάθε άλλη. Τώρα είναι ποινική κατηγορία, "συλλογική ευθύνη", είσαι εκτός του Συνταγματικού Τόξου, είσαι "εχθρός της δημοκρατίας και της ανθρωπότητας". Δεν έχεις δικαιώματα, βρίσκεσαι στο έλεος των αντιπάλων σου. Η θέση σου είναι στις γκιλοτίνες και τα γκούλαγκ. 

Ποια θα είναι η επόμενη Πράξη; Δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να το εικάσω. Το μέλλον φαίνεται άδηλο και ζοφερό. Την λύση πρέπει να την δώσει η κυβέρνηση, αυτή που δημιούργησε το πρόβλημα για να υφαρπάξει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Την λύση μπορούν να την δώσουν άμεμπτοι δικαστές και ανακριτές. Αν δεν το κάνει η κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη, θα το κάνει ο λαός με την ψήφο του, στις επόμενες εκλογές. 

Το σεσηπός καθεστώς της Μεταπολιτεύσεως στηρίχθηκε στα ψέματα, στις πελατειακές σχέσεις, στην εξαγορά συνειδήσεων, στην προδοσία της Κύπρου. Τα απομεινάρια αυτού του συστήματος προσπαθούν να επιβιώσουν με κατάλυση του κράτους δικαίου, με δαιμονοποίηση των αντιπάλων του, με φυλακίσεις και διώξεις. 

Παραφράζοντας τον Σολζενίτσιν, "το θέμα δεν είναι αν καταρρεύσει το καθεστώς της Μεταπολιτεύσεως. Αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι αν καταρρεύσει στα κεφάλια μας". 

Ο δρόμος των εθνικιστών είναι ένας. Να κάνουμε τις ιδέες μας ελπίδα και προοπτική για το έθνος και τους Έλληνες. 

Μόνο τότε, η θυσία του Εμμανουήλ Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη δεν θα έχει πάει χαμένη. Γιατί θα έχει συμβάλει στην εθνική αφύπνιση και στην αυτοσυνειδησία όλων μας. Είθε.»

Όλα αυτά, βέβαια, δεν συνεπάγονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι κατά πάντα αθώο θύμα. Βαρύνεται κι αυτή με την αποκρουστική ιδεοληψία του ρατσισμού που αποκαλύπτεται από την συχνά προκλητική ρατσιστική ρητορική του αρχηγού και των στελεχών της
Στο σημείο αυτό - αχίλλειος πτέρνα - χρειάζεται να κάνει αυστηρή αυτοκριτική και μετάλλαξη, αν θέλει ν' αφοπλίσει τους αντιπάλους της από όλα τα επιχειρήματα στα οποία στηρίζουν τη δαιμονοποίησή της.

Ωστόσο και τ' άλλα κόμματα βαρύνονται με αμαρτίες διαφθοράς και ενθάρρυνσης ή συγκάλυψης βίας, αλλά δεν δαιμονοποιήθηκαν, επειδή είναι ακίνδυνα για το σάπιο, ντόπιο και παγκόσμιο, σύστημα της πλουτοκρατίας ή απλά το υπηρετούν.