ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Εδώ Πολυτεχνείο: Τα "τάγματα εφόδου" πηδούν και δέρνουν!


Βαβαί, παπαί! Οργή, ντροπή και απελπισία είναι τα συναισθήματα που νιώθει ένας ευσυνείδητος Έλληνας πολίτης βλέποντας αυτό το video! Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί στην κατ' ευφημισμόν Ανώτατη Εκπαίδευση... 
Σκοτάδι βαθύ εκεί που θα έπρεπε να φέγγει το ανέσπερο Φως της γνώσεως, της ηθικής, της σύνεσης, του πολιτισμού και της ανθρωπιάς...

Η "Ακαδημαϊκή Πρωτοβουλία" του ΕΜΠ καταγγέλλει, λέει, "τάγματα εφόδου" που εμποδίζουν την έναρξη των μαθημάτων, ενώ η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών αποφάσισε να ξεκινήσει τα μαθήματα την Τρίτη, υπό την προϋπόθεση (!) να συναινέσουν οι απεργούντες για 10η εβδομάδα διοικητικοί υπάλληλοι που αντιδρούν στο μέτρο της διαθεσιμότητας!

Βέβαια οι καταλήψεις διαρκείας και τα "τάγματα εφόδου" στους χώρους των Πανεπιστημίων είναι παλιό και δημοφιλέστατο "δημοκρατικό" σπορ στη χώρα όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, γι' αυτό η Παιδεία και όλη η Ελλάδα πάνε κατά διαβόλου μεριά.

Διαβάστε απόσπασμα από Δελτίο Τύπου του 2008 της Φιλελεύθερης Συμμαχίας

 «Τα "τάγματα εφόδου" πάλι σε δράση, τα πανεπιστήμια πάλι υπό κατοχή.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της χαρακτήρισε "τάγματα εφόδου" τις ομάδες κρούσης των αριστερών παρατάξεων οι οποίες στη προσπάθεια τους να ακυρώσουν τις πρυτανικές εκλογές με ξυλοδαρμούς, κλοπές και καταστροφές οδήγησαν τον πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης κ. Αν. Μάνθο αναίσθητο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με εγκεφαλική διάσειση. 

Για άλλη μια φορά τα τάγματα εφόδου του "προοδευτικού" κατεστημένου, οι ομάδες κρούσης των αριστερών παρατάξεων καταστέλλουν με ωμή βία κάθε αντίλογο, από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη, όσων Πανεπιστημιακών αντιστέκονται.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία υπενθυμίζει ότι στο Δημοκρίτειο, στο Οικονομικό της Αθήνας, στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ήταν τα τάγματα εφόδου που έχτιζαν και κρατούσαν ώρες σε ομηρία τις συγκλήτους, λεηλατούσαν γραφεία, τρομοκρατούσαν.

Στην Κρήτη, στο Πάντειο και αλλού τα τάγματα εφόδου πάντα μαζί με το καθηγητικό κατεστημένο της ΠΟΣΔΕΠ συγκαλύπτουν τη διαφθορά, εκβιάζουν με τις προαγωγές, επιβάλλουν εξοντωτικές ποινές σε όσους διαφοροποιούνται και ξυλοκοπούν όσους έχουν το θάρρος να επιμένουν.

Το τραγικότερο όλων είναι ότι η δράση του κατεστημένου αυτού έχει και ανθρώπινα θύματα: οι καθηγητές Ηλίας Σιδηρόπουλος και Ονούφριος Φαρμακίδης του Παντείου και Στέλιος Αλεξανδρόπουλος του πανεπιστημίου Κρήτης πλήρωσαν με τη ζωή τους τις προσπάθειές τους για αποκάλυψη της γενικευμένης βίας και διαφθοράς. 

Ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης κ. Αν. Μάνθος που επέζησε ήταν "τυχερός". »

Και μετά περιμένουμε να μας σεβαστεί η Τρόικα! 

Βρε είμαστε για κλάματα! Δεν το καταλάβατε ακόμη; Δεν καταλάβατε ότι το ελληνικό κύτταρο έχει εκφυλιστεί; Στραβοί είστε και δεν βλέπετε ότι είμαστε γελοίοι;

Άλλα 400 χρόνια και βάλε θα μείνουμε σκλάβοι, αν δε γίνει κανένα θαύμα να βάλουμε συλλογικά μυαλό... 

Και επειδή θαύματα δεν γίνονται, διότι δεν υπάρχει ο από μηχανής θεός που θα μας σώσει από τον αυτιστικό εαυτό μας, έτσι και χειρότερα θα σερνόμαστε και θα μας πατάνε στο λαιμό οι τοκογλύφοι δανειστές. Νομίζετε ότι τυχαία υιοθετήσαμε το εθνικό υποκοριστικό του Μαλάκα

****
Θαυμάστε τώρα και παλιότερες "δημοκρατικές" εκδηλώσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ:

6/12/2009

30/8/2011

 15/2/2012

20/12/2012

12/4/2013

21/8/2013