ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Μουσουλμάνοι Σιίτες αυτομαστιγώθηκαν χθες, εμείς πότε;


Σκηνές απείρου μαζοχιστικής φρίκης χθες στον Πειραιά, με εκατοντάδες Σιίτες Μουσουλμάνους να αυτομαστιγώνονται!

Συγκεντρώθηκαν για να συμμετάσχουν στην Ασούρα και να θρηνήσουν με αυτομαστίγωμα για το θάνατο του Ιμάμη Χουσεΐν, ο οποίος σκοτώθηκε σε μάχη στην ιρακινή πόλη Καρμπάλα το 680 μ.Χ. 

«Το σημαντικότερο για τον ισλαμικό σιιτισμό έθιμο της Ασούρα γιόρτασαν, με τον παραδοσιακό τρόπο, Σιίτες μουσουλμάνοι ανά τον κόσμο

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σκληρό έθιμο, στο οποίο οι πιστοί αυτοτραυματίζονται με σιδερένια μαστίγια και λάμες, επιχειρώντας να βιώσουν τον σωματικό πόνο και την αγωνία του εγγονού του Προφήτη Μωάμεθ Χουσάιν μπιν Αλί, που το 680 είχε μαρτυρικό θάνατο μετά τη Μάχη της Καρμπάλα, όταν αποκεφαλίστηκε από δυνάμεις του χαλίφη Γιαζίντ Α'.

Η ημέρα μνήμης του θανάτου του ονομάζεται Ασούρα και είναι μέρα πένθους για τους Σιίτες μουσουλμάνους. 

Ο Χουσείν ιμπν Αλί θεωρείται ο τρίτος ιμάμης των Σιιτών και θεωρείται σημαντική φυσιογνωμία και στο σουνιτικό και στο σιιτικό Ισλάμ, ως μέλος της οικογένειας του Μωάμεθ....» (Protagon.gr)

Κατά τη διάρκεια της πένθιμης γιορτής τους, δεν δίστασαν μάλιστα να χαιρετίσουν κάπως "ναζιστικά",  προκαλώντας το "δημοκρατικό" φρόνημα των Ελλήνων πολιτών. Προσέξτε την πρώτη φωτογραφία:


Θαυμάστε και video από το περυσινό αυτομαστίγωμα των ευσεβών Σιιτών:


Και ερωτώ εναγωνίως: 
Εμείς οι Έλληνες πότε θα αυτομαστιγωθούμε για να θρηνήσουμε την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας - οιονεί το θάνατο της Ελλάδας;
Πότε θα αυτομαστιγωθούμε για το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας; 
Πότε θα αυτομαστιγωθούμε που επί 40 χρόνια προσκυνάμε τους διεφθαρμένους προσκυνημένους;

Κάποιοι θ' απαντήσουν ότι δεν μας απέμειναν δυνάμεις για αυτομαστίγωμα, αφού καθημερινά μας μαστιγώνουν "δημοκρατικά" και ανελέητα με μετρομαστίγια, εδώ και 4 χρόνια, οι εκλεγμένες από εμάς κυβερνήσεις μας.