ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

"ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙ" από τις "Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Ομάδες"

Τρέχα γύρευε, δηλαδή!
Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Άλλαξε ο Μανωλιός
κι έβαλε τα ρούχα 
(τ' όνομα) αλλιώς.

Στην προκήρυξή τους 
που στάζει αίμα
κάποιοι καλά κρυμμένοι "τρομοκράτες" κομπάζουν εκ του ασφαλούς για τις δολοφονίες των παλικαριών που βλέπετε επάνω, και απειλούν στα ίσια οποιονδήποτε προσεγγίζει καθ' οιονδήποτε τρόπο τη Χρυσή Αυγή, ενώ διακηρύσσουν ότι ο φασισμός τσακίζεται στους δρόμους και όχι στο κοινοβούλιο!
Αν δεν είναι αυτό απειλή εμφυλίου, τότε τι είναι;

Το δυστύχημα είναι ότι οι καραδημοκράτες των ΜΜΕ προσφέρουν σε επαγγελματίες ειδεχθείς δολοφόνους "βήμα λόγου" για να δικαιολογήσουν τις αποτρόπαιες πράξεις τους και να ξεράσουν το μίσος τους, αδιαφορώντας για το αν αυτή η δημοσίευση πυροδοτήσει την οργή κάποιων χρυσαυγιτών και προκύψουν - μη γένοιτο! - τα χειρότερα.

Το περίεργο είναι ότι οι Σαμαράς, Βενιζέλος και λοιποί κομματάρχες του κατ' ευφημισμόν "συνταγματικού τόξου" βρήκαν στους δολοφόνους αναπάντεχους συμμάχους στον ανένδοτο αγώνα τους για την εξολόθρευση της Χρυσής Αυγής.

Ως από μηχανής θεός, δηλαδή διάβολος, εμφανίστηκαν οι "Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις" να τους συνδράμουν! Ή μήπως, λέω μήπως, συμβαίνει κάτι πιο σκοτεινό με το σύστημα; Θου Κύριε...

Άντε να ξεμπλέξουμε τώρα με τη φωτιά που ανάψατε! 

Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην υπάρξει συνέχεια από καμία πλευρά και το κακό να σταματήσει εδώ. Προσευχηθείτε για κοινωνική ειρήνη όσοι δεν είστε μόνο κατ' όνομα Χριστιανοί. 


Κάποιοι ανεγκέφαλοι πολιτικοί και μεγαλοδημοσιογράφοι εργάστηκαν φιλότιμα για ν' αναστήσουν το φάντασμα του εμφυλίου.  Άντε να το ξορκίσετε τώρα! 
Άντε να σβήσετε τις φωτιές του μίσους που αναζωπυρώσατε! 

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε στο Twitter την προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης οργάνωσης που ανέλαβε την ευθύνη για το δολοφονικό χτύπημα στο Ηράκλειο, αναφέροντας πως «Μόνο η σύλληψη και η αυστηρή τιμωρία των δολοφόνων μπορεί να απαντήσει στην διάχυτη δυσπιστία για το ποιοι (είναι) και τι επιδιώξεις κρύβονται από πίσω». (πηγή)

*******

Ας θυμηθούμε τώρα τις εμπρηστικές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά που φαίνεται ότι "συγκίνησαν" τους τρομοκράτες κι έτρεξαν να τον συνδράμουν.

8/10/2011 - Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο ελληνο-ισραηλινό επιχειρηματικό φόρουμ στην Ιερουσαλήμ, όπου νωρίτερα είχε επίσημη συνάντηση με τον Ισραηλινό Πρόεδρο Σιμόν Πέρες: «Μηδενική ανοχή στον νεοναζισμό, θα εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου.»

11/10/2013 - Αντώνης Σαμαράς στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ : «Το φαινόμενο των νέο-ναζί στην Ελλάδα είναι παράδοξο, είναι ντροπή και είναι θανάσιμος κίνδυνος για τη Χώρα και τη Δημοκρατία μας. (...) 

Τους αντιμετωπίζουμε όπως τους αξίζει: ως εγκληματίες! (...) 
Η παρουσία των Νεοναζί στο πολιτικό σκηνικό, εκθέτει διεθνώς τη χώρα. (...)

Πρέπει να τελειώνουμε μαζί τους. (...) 

Να είμαστε αμείλικτοι με τους ίδιους τους νεοναζί σήμερα, να δείξουμε απόλυτη αυστηρότητα, δηλαδή μηδενική ανοχή, σε κάθε παρανομία τους. (...)»