ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Αξιολύπητοι οι βΟλευτές που "ξεραίνουν το σκατό τους"Καμαρώστε στην κάτωθι φωτογραφία τον απισχνασμένο από την λιτότητα βΟλευτή Ιορδάνη Τζαμτζή:


Ανέπαφες οι αποζημιώσεις των βΟλευτών και για το 2014! "Μεσοσταθμικά λοιπόν οι αποδοχές ανέρχονται σε περίπου 8.200 ευρώ μεικτά, με τα καθαρά έσοδα να κυμαίνονται στα 6.300-6.500 ευρώ." (πηγή)

Θαυμάστε τώρα και τον Βασίλη Οικονόμου που μιλάει για ανάγκη "ενδεικτικής" μείωσης των βουλευτικών αποζημιώσεων "για λόγους συμβολισμού", λες και ο ελληνικός λαός τρώει το κουτόχορτο:Μας δουλεύει άγρια ο κος Οικονόμου! Για ποιο 40% μείωσης μιλάει;

Δείτε τώρα φορολογική δήλωση βΟλευτού του 2009 μαζί με το προκλητικό αφορολόγητο ποσόν, από την οποία διαφαίνεται ότι ουσιαστικά δεν έχει υπάρξει καμία μείωση μέχρι σήμερα.


Σχετικά με τα 10+1 χρυσά προνόμια των βουλευτών, προσδεθείτε και διαβάστε εδώ.