ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Δέσποινα Βανδή, θέλει ανιδιοτέλεια και τόλμη η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Άναυδο έμεινε το πανελλήνιο με τη δήλωση αποχώρησης της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα της επικείμενης και πολυδιαφημισμένης συνεργασίας με το Νότη Σφακιανάκη στο «Έναστρον».

Big Deal, αναφώνησε η πυγολαμπίδα! Φαίνεται ότι το "Έναστρον" ζάλιζε τη Δέσποινα!

Η Βανδή λοιπόν, πατριώτες, την ιδιοτέλεια και τον φόβον ηρωισμόν ποιήσασα, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ίνα μη την αγγίξει η ρετσινιά του "φασισμού".

Όχι πως έπεσε από τα σύννεφα επειδή δεν ήξερε τα πολιτικά πιστεύω του αετού Νότη Σφακιανάκη όταν υπέγραφε το συμβόλαιο συνεργασίας. Τα ήξερε όλα πολύ καλά, διότι ο Νότης τα είχε υποστηρίξει επανειλημμένως δημόσια, αλλά τότε δεν την ενοχλούσαν, δεν προσέβαλλαν τα "δημοκρατικά" της πιστεύω.

"Προσβλήθηκε" μόνο όταν ο Νότης κατά την απονομή του πλατινένιου δίσκου του, το βράδυ της Πέμπτης 21/11/2013, με στεντόρεια φωνή πρότεινε τη στήριξη της επάρατης και δαιμονοποιημένης από το "σύστημα των τρωκτικών" Χρυσής Αυγής.Προβληματίστηκε λοιπόν η κοπέλα: "Με το Νότη ή με το σύστημα;" Και χωρίς ενδοιασμούς αποφάσισε να ταχθεί στο πλευρό των ισχυρών για να 'χει το κεφάλι της ήσυχο. Η γαρ στρατευμένη κατά της Χρυσής Αυγής τρομοκρατία δεν αστειεύεται, σκέφτηκε το Δεσποινάκι, που καθυστερημένα θυμήθηκε ότι ήταν κι αυτή παιδί μεταναστών! Είχε ακόμη διαπιστώσει πως ούτε το σύστημα αστειεύεται, αφού κλείνει στη φυλακή χωρίς δίκη τους αντιφρονούντες, λόγω... "δημοκρατίας" ασφαλώς!

"Ας αποχωρήσω λοιπόν ηρωικά, επιδεικνύοντας στο Πανελλήνιο πόσο δημοκράτισσα είμαι", σκέφτηκε η Δέσποινα, όπως με πληροφόρησε ένας εξωγήινος. 

Και πράγματι το αποχαυνωμένο Πανελλήνιο, που καταριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ το σάπιο σύστημα ως "χούντα που το εξαθλίωσε", την αποθέωσε! Πλην των "φασιστών" που το πολεμάνε, βεβαίως...Από ποιους όμως ο έχων διαφορετικές από μας αντιλήψεις θεωρείται μίασμα; Από τους κρυφοφασίστες, προφανώς, οι οποίοι δεν ανέχονται το διαφορετικό.

Δέσποινα Βανδή, όσο κι αν προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είσαι δημοκράτισσα και ηρωίδα, μέσα σου γνωρίζεις ότι ήταν ο φόβος για το καλλιτεχνικό σου μέλλον και ο ψυχρός υπολογισμός του συμφέροντος που σε ώθησαν στη ρήξη της συνεργασίας με τον αετό Νότη Σφακιανάκη.