ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Αυτοψία στην "ΑΥΤΟΨΙΑ" του ρατσιστοθήρα Αντώνη ΣρόιτερΞενύχτησα χθες για να παρακολουθήσω την πολυδιαφημισμένη "ΑΥΤΟΨΙΑ" του Σρόιτερ, μπας και μάθω κάτι καινούργιο από το πιασάρικο "αντιρατσιστικό" θέμα, "Αλλοδαποί αφεντικά, Έλληνες υπάλληλοι".

Όπως γνωρίζετε εκ πείρας, η δημοσιογραφία στην Ελλάδα έχει καταντήσει απατηλή "τέχνη" του εντυπωσιασμού για λόγους τηλεθέασης, και της απροκάλυπτης προπαγάνδας προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων ορατών και αόρατων αφεντικών..

Έτσι, η δημοφιλής αντιρατσιστική προπαγάνδα της εποχής μας δεν θα μπορούσε να λείψει από την "ΑΥΤΟΨΙΑ" του Αντώνη Σρόιτερ, γνωστού και μη εξαιρετέου αντιρατσιστή, ο οποίος θηρεύει έντεχνα ρατσισμό κάτω από κάθε πέτρα και πράσινο φύλλο, συχνά προσπαθώντας να εκμαιεύσει από τον ανυποψίαστο συνεντευξιαζόμενο, ακόμα και με το ζόρι, την απάντηση που περιμένει. Πόσο πιο προκομμένοι είναι οι αλλοδαποί από μας τους αχρείους, και άλλα τέτοια...

Ένα το κρατούμενο.

Το δεύτερο, επίσης αρνητικό, κρατούμενο είναι η άτακτη περιπλάνηση του υπερόπτη δημοσιογράφου-"δάσκαλου" από τον ένα συνεντευξιαζόμενο στον άλλο, πότε από δω και πότε από κει, δυο κουβέντες από τον ένα και τρεις από τον άλλο, και πάλι από την αρχή στους ίδιους ανακατεμένα για καμιά κουβέντα ακόμη, και πάει λέγοντας...

Με αυτό τον τρόπο, ο τηλεθεατής χάνεται στην περιπλάνηση, μη μπορώντας να παρακολουθήσει ολόκληρη τη συνέντευξη του καθενός, αφού έχει ήδη ξεχάσει ποιος ήταν ποιος και τι είχε πει προηγουμένως. Στο τέλος συμπέρασμα δεν βγάζει ούτε δίδαγμα για τη ζωή του, και το μόνο "όφελος", δηλαδή χασούρα, είναι κάνα δυο ώρες πολύτιμου ύπνου.

Αλλά είπαμε, η δημοσιογραφία στην Ελλάδα γίνεται βάσει των απαιτήσεων του εντυπωσιασμού και της προπαγάνδας, ενώ στη σκηνοθεσία δίδεται μεγαλύτερη αξία από την ουσία, αφού ουδείς από τους λειτουργούς της "Τέταρτης Εξουσίας" ενδιαφέρεται για τη διαπαιδαγώγηση του λαού.
Ιδιοτελής στόχος είναι τα μηχανάκια της AGB!

Μπράβο Αντώνη!